-
Re: Re: před Wentworthem
To je těžký....já mám ráda hodně hvězd:).. -
Re: Re: sorry
Děkuju Patricku♥..no co bych od něho chtěla,to je těžký........asi jeden nekrásnější den!s ním:)........nebo,...třeba trenky?:Dkdyby nosil slipy..no je t divný:D....:D... -
Re: Nikdo nepise
já bych taky písala pořád ale ted moc nejsem u kompu...když je takhle hezky tak se mi fakt doma nechce vůbec sedět...mno a večer zase chodim s kámoškama na kávičky a tak no...ale zkusim se polepšit *3* -
jj musíme to tu trošku rozhýbat... já bych od něj chtěla třeba jeho oblíbený tričko a nebo taky ten parfémík... vůně je prostě nepostradatelná!!! *3* -
Re: před Wentworthem
Jo,ještě před Danay to byla Yasmine Bleeth a Christina Dieckmann,já bych na ně zapomněl.... *3* -
před Wentworthem
Koho jste měli rádi nebo mu fandili před Wentem? *3* Já jasný...Dr.Hous a před Danay to byla Shakira... *3* -
Zdá se mi toho hodně,ale o Danay ne,škoda.... *3* Jinak bych psal třeba nonstop,ale mám brigádu a jiný věci tak že to moc nejde,ale fakt se snažim.... *3* v pátek máme volejbaloví utkání,tak že psát asi vůbec nebudu moct.... *3* Jinak co říkáš na"místní"holky? *3* -
Teda fakt nevim co bych od ní chtěl........to je těžký,asi nějakýho talismana,který ho může postrádat nebo plyšáka,fakt nevim,po holce je těžký něco chtít..... *1* *3* Jinak já tě rád mám,musim to je moje bratrská povinnost *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Otázku nějakou vymyslim..... *3* -
Re: sorry
Ty nám taky Týnko.... *3* -
Re: sorry
Nazdárek koťata!Já dělala včera přes čas a pak jsem šla se šéfíkem na véču *5* tak jsem nepsala,ale už jsem zase tu *3* jak to,že se to tu nehejbe? *7* Tak to rozhýbem ne,chce to téma *4* Kdo mě má rád?:-)))))))) *4* to byl vtip.Kdyby vám chtěl Went něco dát a mohli jste si vybrat co byste chtěli,kromě tel.čísla a pusy;-) *14* pro pány platí od Sáry nebo Danay?
Já asi jeho voňavku *3* trochu blbý,ale chtěla bych cítit vůni kterou se voní,teda doufám,že se voní *1*
Jinak frkejte témata,otázečky ať je pořád na co odpovídat *5* -
sorry
Ahojíček!!!Moc se omlouvám,že jsem nepsala,ale byla jsem u bábušky:D....
Doufám,že jste mne tu postrádali:D...
Psala jsem k pár příspěvkům,ale musím říct,že se to tu nehýbe....
No doufám,že budete psát lidičky..
Jináč jste mi moooooc chyběli♥ -
Re: Re: díky
Sydney??...krutý..tám chcí taký... -
Re: Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jééé,Amerika jo?Tak to ti mooc přeju,ikdyž tu bude smutno,ae fakticky přeju:)kdyby něco..pozdravuj Wenta:D♥ -
Re: Re: Nový příspěvek
jo -
a copak bys chtel slyset nebo spis teda videt *4* -
Nikdo nepise
Ahojky mam i smrtonostnou past 4 tak kdybyste chteli, tak mi piste na mail! *1* Jinak mi pripada, ze si tu pisu skoro sam *9* za dnesni den tu byly snad jen ctyri prispevky *3* *5* sedim u kompu a vyckavam, kdo napise a ono nic *15* *14* JInak preju krasny sny a Wentowi a Danay *1* *14* *14* -
Re: díky
Krásný........klokany,koali,ty jo,dobrý..... *3* Jinak díky Lety... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: tetování
Díky moc... *3* taky nevim jak mi to půjde a jestli mě ta banda bude poslouchat........ *3* nervy mám dobrý,doufám.... *3* už jsem učil mládež volejbal a bylo to v pohodě,člověk musí zapomenout kolik mu je a být jako oni,mít respekt,ale taky je pochopit....kluci maji pobertální názory a holky jsou samý debaty a lásečky.... *3* každý tim prošel a vadí mi,že takový 50ti letý učitel je nechápe,napaří kuli a nazdar..... -
Filmíček!!
Ahoj, tak jestli jste jeste nevideli krizovatku smrti 3 s Jackie Chanem, tak tady na tehle strance si ji muzete stahnout ZADARMO!!! *1* *1*
http://www.iskladka.cz/download.php?file=1214777411_krism3-hunts.avi
Staci to jen skopirovat a vlozit do adresy! Pote se objevi iskladka.cz, pod kterou bude napsano:stahovani bude zahajeno za 10sekund. Pockate a pote uz jen vyskoci okno a vy date ulozit. *1* Neni na tom nic tezkeho:-) *14* Budu se snazit najit nejaky film, kde je Went a pak vam ho poslu *14* prozatim se nedivte, ze vam nabizim film, ktery nema s PB vubec nic spolecneho, ale nejdriv se chci presvedcit, jestli vam to vubec pujde stahnout. *1* *14* Kdyby byly jakkekoli problemy, tam mi piste na mail! *3* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: tetování
aha tak to se omlouvám ale to sem nějak nepostřehla že z tebe bude učitel.Tak na tohle já bych teda nervy neměla... obdivuju tě!!!