-
Re: Re: Re: Re: Re: Pajlulinka
Pájlulinku zdravím *3* ! -
Re: Re: Re: Re: Re: sakra...
Dájinka tu dělá neplechu,co *7* ale jak říkal Pat,může sama zadat téma(o Wentovi) *3* Jinak tady se dává rande Letico a Patricku *1* *15* *14* (to byla jen malá narážka,sorry)Jsem teď odpočatá a divoká *1* -
už jsem tu!
Čautě koťata!Už jsem tady,tady se toho zase probíralo,paráda *1* Já jsem slíbila,že budu písat,ale fakt to nešlo *9* Byla jsem od středy do dnes u šéfíka na chatě,byla to paráda.Bylo to pracovní,dával dohromady nějaký podklady a taky řeč na oslavu,pozval mě abych mu helfla a taky si odpočinula v přírodě *4* Krása,vegáč *3* Doufám,že jste se tu měli fajne! *3* *4* *1* Písejte koťata *3* -
Re: Re: Re: Re: sakra...
Neminula,jsem tu,tobě a ostatním též pěkný večer a hlavně moc krásnejch snů... *3* díky... *3* Já toho mám taky dost,ale ber to z tý lepší stránky,budeš mít peníze a Austrálie a klokani to je pěkná vyhlídka... *3* vydrž... *3* -
Re: Re: Re: sakra...
Ahoj lidičky!Já se mám super a hlavně zítra volno,hurá *15* brigáda mi dává zabrat,je toho nějak moc *9* ještě příští týden a pak si týden odpočinu a pak zase *9* dájinka je nějaká chytrá,hvězda *5* co jí je do toho co kdo píše *7* *16* *8* Já jsem tu s váma ráda *3* *14* *1* *5* *4* *14* *4* akorát jsem zase minula Patricka *9* hezkej večer všem *5* -
Re: Neserte!!!
Na holku docela drsný titulek...neni hezký když holky mluví takhle vulgárně(nebo píši)... *3* To je teď trendy... *3* ? -
Re: Re: sakra...
To,víš,že s váma souhlasim,je každýho věc co sem kdo napíše... *3*pokud to neni sprostý,urážlivý apod.Abych udělal Dájince radost,tak se tě zeptám,jedeš někam na prázdniny... *3* ?Jinak vím,že to nebyl poslední díl,jen nevim o co tam minule šlo...Na poslední díl se těšim,ale ještě víc se těšim na další řádku... *3* s Danay *3* -
Re: sakra...
Ahooj,už se těším na Ráďu,nooo....jináč se mám fajnky a co vy holky??....Jo,Prison break...no,přeci ještě nebyl poslední díl ne?,byl myslím 20.!Prootže kdyby byl tk se na něj dívám,bo je nekrásnější,ale i nejsmutnější z celé druhé řady!:)....Dívčí válka tu asi je,ale s něčím se asi s námi shodneš ne?:D:D,.....mne jenom prostě sere,že někdo na nás nadává,že tu mluvíme o sobě!....no:) -
Re: Re: Re: Nikdo nepise
Tak se přidej k debatě.... *3* díky! -
sakra...
Teda,tady je dívčí válka.... *3* chvilku nepíšu a takový věci.... *3*
Tak Dájinko...samozřejmě jsou to stránky o Wentovi,ale neni od věci,trošku odbočit,popovídat si i o jiných věcech atd.Některý věci jsou i zajímaví.... *3* o to víc cestování....tak že jestli s tim máš nějaký problém tak sem psát nemusíš nebo ještě líp zadej téma abychom se mohli chytnout... *3*
Pro"moje"holky(Hanisku,Týnku,L ety atd...)Ráďa se vám zítra vrátí...je jí líto,že nepíše,ale nemaji pc...Jinak jak se máte?Neviděl jsem poslední díl PB,kvůli bouřce,která mi poví co se dělo?... *3* -
Re: Re: pomoc
No..to by mne zajímalo,o čem by jsme s ní kecali -
Re: Re: Re: Re: Neserte!!!
Jo..ikdyž je Went dooost zajímavej,a dá se kecat o tisíc věcěch,ale zajímají nás i tyhle věci... *15* -
Re: pomoc
ty chceš do party a kritizuješ hned když přijdeš!!! To fakt jako nechápu... *13* *7* -
Re: Re: Re: Neserte!!!
přesně tak souhlasim s tebou...!!!Mě to taky zajímá kdo kam pojede na prázky a jiný věci ...občas snad můžem odbočit od tématu nebo ne?! -
Re: Re: Re: Neserte!!!
a navíc....mne to zajímá!!!Zajímají nás věci,které každý z nás prožíváme a díky tomu to tu držíme nad vodou!!!Ikdyž jsme spadli hodně dolů...JSME tady!!! -
Re: pomoc
Promiň Dájinko,ale proč by jsme ti měli pomáhat??Nechci být hnusná,ale ejstli tě nezajímáme my tak proč chceš do party??....to mi vysvětli -
Re: Re: Neserte!!!
Přesně!!!A jestli se ti to nelíbí,tak mažn pryč,nepotřebujeme tu narušitele,ale fanoušky Wenta,a jestli tě nezajímá náký Slovensko tak to nečti... -
Re: Neserte!!!
co se do toho cpeš??? to je naše věc o čem se tu snad budem bavit ne?!chodíš sem???nechodíš...tak mlč! -
Re: Re: Re: Re: Pajlulinka
mno tak to jí pozdravuj ségrušku tvojí...je na koberečku jo??? *1* -
pomoc
Potřebovala bych poradit jakse mám přihlásit do fanoušků.Nejde mě to *9* Tak písněte, chtěla bych do party *4*