Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koukam

koukam koukam *4* a co nevidim tady to jede.. *1* jen nechapu proc se tak branite..kdyz ste mlady de vsecko *1* *14*
  • Re: holky

No já newím jestli je to tak,ale myslím,že tam někdo z Wentovi rodiny byl taky...nevwím......,ale jedno vím určitě-musíme se zeptat jestli má holčinu teda Patricka jako:D,a ať si to tam užiješ!!!! *15*
  • Re: blázen:-)

Jo lidičky,snad tu nejsme jenom MY!!!:)
  • Re: Re: jedem...;-)

proč číšník?:D..já též právník:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: už jsem tu!

Jojo:D...
  • holky

Nic se nerýsuje,prostě je Patrick fajn nic víc *13* na víc určitě má nějakou holku *9* *14* *4* tak že žádný spekulace *13* Jinak se taky trochu pochlubim,poletíme letos do Melbourne v Austrálii a možná navštívíme Adelaide,kde je to super město a Victorii,útesy,moře atd. *14* Myslim,že Dominic Purcell taky chvíli žil v Austrálii nebo ne?Teď mě to nějak napadlo *7* Mějte se krásně a nezlobte *5* (mě) *1*
  • Re: jedem...;-)

Asi právník nebo číšník *14* *1* *15* *7* *5*
  • blázen:-)

Jinak všem crazy pozdrávek a jedem písáme a lidi co sem chodí občas sem tam tam tak se přidejte nebo přidejte aspoň krátký odkázek *3* *3* *3* ať víme že nás fanynek je alelúja! *1* Wenťáckej super pozdrav! *3*
  • jedem...;-)

Tak,že mě napadla anketka *1* jaký povolání byste přidělili Wentovi,kdyby nebyl herec? *7* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: už jsem tu!

No,holky? *15* cosi myslíte *15* My pracovali,hráli scrabble,povídali...žádný nemravnosti se neděli *15* Telku neměl,ale má krytý bazén a kulečník *3* Ale vypadá dobře *15* šéfík.
  • Re: Kam zmizel??

Taky jsem se koukala,a nikde,ale když dám do vyhledávače útěk z vězení tk se zobrazí..no newim *13*
  • Re: Re: Re: Re: už jsem tu!

Jojo,nemravnosti:Dvíš co Hanisko,co my můžem vědět:D..
  • Re: Re: Re: Re: Re: sakra...

S holkami souhlasím:),a s tebou taky Ráďo...něco se tu rozbíždí:DPatricek a Letica....nono,uvidíme:):D.....
  • Re: Re: Re: už jsem tu!

Jakto že šéfík neměl ani telku??Co ste tam teda celou tu dobu dělali???Náký nemravnosti cooo *1* Aspon že si měla Wentíka v peněžence já ho tam mam taky pořád! *3*
  • Kam zmizel??

Ahojky..pls newite na kolikatym miste je utek???ja jen ze byl na 5.miste a ted ho nikde nemuzu najit
  • Re: Re: už jsem tu!

Jo,byl to vodvaz *1* Však jsem byla taky nervní,že jsem na rychlo odjela a nemohla vám napísat *9* Tak tenhle týden to napravim *3* taky jsem neviděla PB,protože tam neměl šéfík ani televizi,hustý v týhle době *1* ale za to to byl luxus *5* ale ale ale,měla jsem sebou v peněžence obrázeček Wenta,tak že smutno po něm mi nebylo *3*

Teda,takový chváli na brášku,to mě těší *3* že mi nedělá ostudu *1* Je fajn *4* .Až si to přečte bude mít radost *4*
  • Re: už jsem tu!

Mno ahojíky...moc si nám tady chyběla...!!!sem moc ráda že se ti na chatě se šéfíkem líbílo a že sis odpočinula!My sme se tu docela měli good... zatím pááá *3*

ahoooj prdelky moje tak jak se tu máme??? já sem se nějak nedostala ke kompu ani nevim kdy sem písala naposled...moc ste mi chyběli!!! Jinak naprosto souhlasim s Leticou...Páťa je moooc sympatickej ...teda podle toho jak píše jak se vyjadřuje a tak... *3* ...Jo a Páťo já sem ten díl taky neviděla ¨protože sem byla kde jinde než na kafíčku... *1* ale mam ho nahranej tak se na něj conejdřív snad juknu!

To máš dobrý,že jsi měla vegáč *4* Téma o Wentovi by bylo fajn *7* *3* *5* *14* *14* Né,rande si nedáváme,jen je mi simpatický jak píše atd. *14* Myslim,že je v pohodě a milej *3* Taky bych chtěla takovýho bráchu,jsem jedináček *9* *9* *8* Užívejte si neděli a pa! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit