-
Re: Re: Re: Re: Re: holky
Já taky teda nebojuju,myslim,že Haniska by měla přednost,je starší *5* Jinak jak říkám Patrick je prostě super kluk a Ken taky! *4* *14* *14* Ale zajímalo by mě jaký maji vkus,ohledně holek,myslim,že Patrick bude na brunety? *7* -
jsem ráda,že...
Jsem ráda,že si písáme,je to tu fakt bezva,zavtipkovat,vyzjistit něco nebo prostě pokec *3* Jste fakt super *3* škoda,že nám zmizla Amanda a Ken si někde dovolenkuje,ale snad se vrátí a v září bude rozjezd *1* -
učitel
K Jackině se vyjadřovat nebudu,vše bylo asi řečeno *5*
Jinak jste asi zvolili druhý povolání Wenta za učitele *1* dobrý!Mě teda ještě napadl ještě nějaký manažer nebo obchodník,ale tělocvikář,good? *3* Už vidim jak šplhám po tyči a on mi dělá záchranu nebo skáču přes kozu a on mě chytá *15* mazec.Musim vymyslet ještě nějakou anketku *4* Jinak,když už jste tu trochu pořešili Patricka tak on je učitelem tělocviku,pro zajímavost *4* -
Už jsem doma a usedám za net,nestačim číst *1* Skoro se červenám za bráchu,že by byl o něj takový zájem *3* Já vim do koho,vím vím vím,ale říct to samozřejmě nemůžu *4* Jinak má i špatné stránky,pozor?ale to každý *4* Tak že jaká,že se to hlásí? *1* -
Re: Re: ble
Každý má svůj názor na určitou věc či osobu,ale opravdu nemá cenu nám to tady kazit-těm ,kteří ho obdivují a stojí jim za to chodit sem....a kvůli narážkám sem tu nemusíš chodit... -
:Dnikdy nevíš...:) -
Mno to by mě taky zajímalo do koho?! *7* My přeci nebojujem... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: jedem...;-)
Tělo,tělo áách -
Re: Re: Re: Re: holky
24hodin denně????Do koho:D...jojo zvěděavá to jsem:),no a myslím,že tady bojuje Haniska s Letickou:)uvidíme..:D -
Re: Re: Re: Re: jedem...;-)
hmm...třeba učitel tělocviku...to jeho tělíčko...hmmm..! Ale číšník určitě ne!!! -
Re: Re: Re: holky
Tak vidíte holky Páťa holku nemá...takže...která jde do něj??? *1* Jinak Letico užij si to v Austrálii... a přivez nám náký klokany *15* -
Re: ble
Wau..no néé čumim jak blázen...co to sem zase přišlo za antifanouška?! *10* Nepřijde ti to trochu ubohý ho tady kritizovat...když se ti nelíbí tak co sem vůbec lezeš?Nechápu takový lidi jako seš ty...fakt NE!!!! *13* -
Páááni?Má tu profil,protože je herec a docela dost oblíbený,blbý co....žárlíš? *3* Dám ti radu,nekoukej na profil jeho,ale svůj až tu budeš mít taky profil,rádi ti ho zkritizujem.... *3* Jo,a trochu slušnosti... *3* -
Re: Re: Re: koukam
Chtěl a stačí..... *3* -
hmmm jeste ze nevidime tebe....na to by nebylo slov...uz jenom jak se vyjadrujes mluvi samo za sebe...ale vis co...ma vyhodu to ze na nej koukat nemusis kdyz nechces...k tomu te nikdo nenuti takze otazka je proc sem vlastne lezes? *7* -
Re: Re: koukam
hehe *1* to bys chtel vedet co? *1* ................no tak mam se dobre....ted zrovna makam...ale v zari me ceka zase skola...no a je mi nact..staci? *4* -
ble
je hnusný jak prdel!fakt strašně hnusný chlap.!nesnáším ho!nechápu proč tady vubecmá profil! *9* *16* -
Re: Re: Re: jedem...;-)
Tak třeba učitel ekonomiky:-) nebo prostě učitel,ještě řekněte,že by se vám nelíbil?... *3* -
Re: koukam
Čemu se bráníme a co jde všechno......?????Myslíš,že bychom tady jako měli víc flirtovat,být odvážný a práskońout na sebe kde co? *3* *3* *3* Můžeš začít... *3* Tak že kolik ti je a co děláš a jak se máš?My už tohle práskly jsi v pořadí... *3* -
Re: Re: holky
Tady je někdo zvědavej?... *3* Dobře,holku nemám.....nemám ani moc čas asi jako Went,docela ho chápu.... *3* Holku na jednu noc nehledám,ale zamilovanej sem 24hodin deně... *3* *1* *1* *1* *1* *1* Teda Lety moc si to užij!!!!!!!!!!