-
Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se
Nebude neboj.......... *3* Já se vám pokusim nějak napsat........ *3* -
Re: Re: Re: Re: zpátky;-)
Díky Týnko............. *3* -
Re: :-)
Čau dájinko!!!!!!!!! *3* Přesně tak..... *3* ale někdy rvačka neuškodí...... *3* hlavně se nikomu nesmí stát nic vážnýho.... *3* z toho už jsem poučenej.Jinak,fajn ať se ti tu s náma líbí.......... *3* !!!!!!!!!! -
Re: Re: pohotovost:-)
Tak koukám,že Ráďa vás informovala..... *3* Jsem v pohodě,pár modřin a pár stehů........ -
:-)
Ahoj tak si to v té Anglii užijte a vzpmeňte si na nás *4* No,jo kluci si rádi něco dokazují,bez urážky.Ale někdy je s nima práce *3* -
Re: pohotovost:-)
:Dtk to je konec:D,..a stalo se něco Patrickovi??Je to vph jo,:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se
Tady bude smutnooo... *9* *9* *9* -
Re: Vsechno vidim
To je dobře *3* -
pohotovost:-)
Tak aby jste se pobavili jako já,právě jsem přijela z pohotovosti s Patrickem,popral se a zkončila jsem s oběma nezbedníky na pohotovosti *1* *15* *13* docela mazec,celá čekárna asi čtyři lidi na nás pěkně vejrali *1* ale dopadlo to dobře *5* mě z těch chlapů trefí *1* -
Re: Re: Re: Re: Omlouvám se
Do Anglie,ale zase se vám vrátíme,doufám *3* však to tu zvládnete.Patrick teda vymejšlí jak a odkud vám napsat,má tam kámoše tak třeba od něj z pc *7* -
Re: Re: Re: Omlouvám se
Kampak odlétáte???někam na dovču jo???tééda to taky bude pěkně smutný *9* -
Re: Re: Re: nová verze
a jooo ...héééj tak to je hustý...ale já sem teda taky zvyklá na tu starou verzi..ale je to hustý *1* -
Re: Re: Omlouvám se
Ahoj dáji,docela tu byl fičák,to jo,ale už je to o.k.a budem rádi,když sem budeš písat *3* V pátek s Patrickem odlétáme a bude fajn,když tu bude někdo nový místo nás *4* Jen všichni písejte,koťata! *3* -
Re: Re: Omlouvám se
jo-WELCOME! -
Re: Re: Re: jsem ráda,že...
Trochu optimistu musí být:D -
Re: Re: nová verze
takže..když dáš osobnosti.cz máš tam hlavní stranu ne?...a nahoře je červený rámeček s logem,,VYZKOUŠEJ NOVOU VERZI OSOBNOSTI.CZ A ZÍSKEJ NOVÉ MOŽNOSTI.''klikneš a je tu nová verze.... *3* -
Re: Re: přezdívka
:)jo:D -
Re: přezdívka
já sem pod přezdívkou haniska...teda aspon myslim *7* -
Re: Re: jsem ráda,že...
Mno nevim nevim jestli bude na 1.místě ale Ken s Amandou se úrčo vratí... *3* -
Re: nová verze
jaká nová verze...vůbec nevim o čem mluvíš??? *7*