Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se

Nebude neboj.......... *3* Já se vám pokusim nějak napsat........ *3*
  • Re: Re: Re: Re: zpátky;-)

Díky Týnko............. *3*
  • Re: :-)

Čau dájinko!!!!!!!!! *3* Přesně tak..... *3* ale někdy rvačka neuškodí...... *3* hlavně se nikomu nesmí stát nic vážnýho.... *3* z toho už jsem poučenej.Jinak,fajn ať se ti tu s náma líbí.......... *3* !!!!!!!!!!
  • Re: Re: pohotovost:-)

Tak koukám,že Ráďa vás informovala..... *3* Jsem v pohodě,pár modřin a pár stehů........
  • :-)

Ahoj tak si to v té Anglii užijte a vzpmeňte si na nás *4* No,jo kluci si rádi něco dokazují,bez urážky.Ale někdy je s nima práce *3*
  • Re: pohotovost:-)

:Dtk to je konec:D,..a stalo se něco Patrickovi??Je to vph jo,:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se

Tady bude smutnooo... *9* *9* *9*
  • Re: Vsechno vidim

To je dobře *3*
  • pohotovost:-)

Tak aby jste se pobavili jako já,právě jsem přijela z pohotovosti s Patrickem,popral se a zkončila jsem s oběma nezbedníky na pohotovosti *1* *15* *13* docela mazec,celá čekárna asi čtyři lidi na nás pěkně vejrali *1* ale dopadlo to dobře *5* mě z těch chlapů trefí *1*
  • Re: Re: Re: Re: Omlouvám se

Do Anglie,ale zase se vám vrátíme,doufám *3* však to tu zvládnete.Patrick teda vymejšlí jak a odkud vám napsat,má tam kámoše tak třeba od něj z pc *7*
  • Re: Re: Re: Omlouvám se

Kampak odlétáte???někam na dovču jo???tééda to taky bude pěkně smutný *9*
  • Re: Re: Re: nová verze

a jooo ...héééj tak to je hustý...ale já sem teda taky zvyklá na tu starou verzi..ale je to hustý *1*
  • Re: Re: Omlouvám se

Ahoj dáji,docela tu byl fičák,to jo,ale už je to o.k.a budem rádi,když sem budeš písat *3* V pátek s Patrickem odlétáme a bude fajn,když tu bude někdo nový místo nás *4* Jen všichni písejte,koťata! *3*
  • Re: Re: Omlouvám se

jo-WELCOME!
  • Re: Re: Re: jsem ráda,že...

Trochu optimistu musí být:D
  • Re: Re: nová verze

takže..když dáš osobnosti.cz máš tam hlavní stranu ne?...a nahoře je červený rámeček s logem,,VYZKOUŠEJ NOVOU VERZI OSOBNOSTI.CZ A ZÍSKEJ NOVÉ MOŽNOSTI.''klikneš a je tu nová verze.... *3*
  • Re: Re: přezdívka

:)jo:D
  • Re: přezdívka

já sem pod přezdívkou haniska...teda aspon myslim *7*
  • Re: Re: jsem ráda,že...

Mno nevim nevim jestli bude na 1.místě ale Ken s Amandou se úrčo vratí... *3*
  • Re: nová verze

jaká nová verze...vůbec nevim o čem mluvíš??? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit