Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: jj

My to víme..,ale ona neumře ,protože ve 4.řadě,bude žít....
  • Re: Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

No to máš asi pravdu Hanisko......a Letica....třeba jela s Patrickem:Dne sranda...mohla by se ozvat!!
  • Poslechněte si ...

http://www.stage.cz/josef-dominik/
  • jj

A vite ze Sara umre? Uriznou ji hlavu.... ale to si jeste pockate az bude Michael zavreny v Paname v kriminale
  • Re: spravci osobnosti.cz

a co si jim jako psal vůbec??? *7*
  • Re: Re: Vee

úrčo to přežiješ neboj... *3*
  • Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

chjo...my holky tu zůstanem normálně sami... a jak na to koukam tak jen já a Kristááá *9* Kdepak je Letica??? *7* tak si to tam teda hezky užij Kene a vrat se v poho *3* budeš nám chybět
  • Re: Went

Co,že jsme??
  • Re: Re: Vee

jojo:D
  • Re: Re: super fotky

Tobě taky!!!!posílám...jináč jak řekli holky!!Vraťte se v pořádku....
  • Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

Ahojky moje durhá půlko:D...ne fakt,moc jsi nám chyběl........je škoda,že dješ zase pryč!!!Snad písneš a my tu holky nezbydem sami!Viďte holky?.......napiš:)
  • Re: Re: extra Patrickovi:-)

Sorry,že zasahuju,ale když jemu se asi nedá odolat,že?....je to od tebe krásný Patricku!
  • Re: Re: odlétáme...

Jo,bude nám a především mne smutno!§Ale hodně,ale užijte si to!
  • Re: Re: Re: Re: Re: pohotovost:-)

Co se dá dělat no:D
  • Re: Vee

diky...snad to tu s vama preziju vy zvirata *4*
  • ken

spravci osobnosti.cz

Jo a jak sem psal tem lidem, co spravujou stranku osobnosti, tak mi nenapsali!! *9* Jsou docela dost ochotny no! *3* *14*
  • ken

Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

Na slovensku to bylo super, chodily jsme po tatrách a tak bezva super !!! *1* JInak mam hrozne nabitý prázky! *15* dnes asi ve čtyri zase odjizdim s kamosem a vracim se zas pristi ctvrtek *3* *14* Ale nebojte, porad na vas myslim *15* *14* Strasne mi chybite, ale slibuju vam ze od zari tu budu porad a doufam, ze nebudu sam *1* *3* *15*
  • Re: odlétáme...

chjooo... mě je tak hrozně smutno.. *9* *9* ...to bude hrůza tady bez vás... nebude to ono! už abyste se zase vrátili!Jste skvělí lidičky... (i vy všichni co tu jste a držíte se)...mám vás moooc ráda *14*
  • Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

jéé Ahojík Kene...sem ráda že už si zase tu...moc si nám tu chyběl! Jak bylo na Slovensku???Jakto že si přijel jen na chvili zase někam pádíš pryč??? *3*
  • Re: super fotky

jééé děkujeme za pusinku Páťo! Hezky si to tam užijte a dávejte na sebe pozooor..a brzo se nám zase vratte... pá pá *3* budete nám moooc chybět *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit