-
Went
Jste dost OT.....jinak Went je super, uz se tesim na 4. serii PB a na návrat Sáry. -
Vee
Vitam te mezi nama Vee, ikdyz mozna trochu pozde, ale presto te tu vitam!! *1* Ale to nejdulezitejsi! *14* VYDRŽ tu s NÁMA!!!!!!! *1* *3* *15* *14* -
Re: super fotky
jj diky moc....tobe taky a hlavne dobre dorazte...a at se vam tam libi!papa *4* -
Good bye
Tak ahooooj a mocc si to tam uzijte! *1* *14* -
super fotky
Koukám,že tu má Went přidaný další fotky,jsou fakt super,vytisknu je jedný hodně náctiletý pacientce,je smutná,že nevidí PB,tak ji aspoň přinesu pár obrázků,bude mít radost... *3* Jinak i já se s váma loučim,mějte se krásně a hlavně nesmutněte....... *3*
Jo,Lety mi v jednom odkazu poslala malou pusu,tak že ji rád opětuju,ale ještě větší....... *3* Hanisce,Týnce,Vee a dájince též aby měli radost *3*
Kene,měj se super,jsi fajnový kluk,chvíli tu s děvčaty buď,protože tě taky maji moc rádi a hróóózně se jim stýskalo po tobě.... *3* -
Re: Jsem zpet,ale jen na chvili
Vítám tě tady chlape,jelikož mizíme tak tu budeš mít na starost děvčata......... *3* jsou fajn... *3* dělej jim společnost a nezlobit????????? *3* -
Re: extra Patrickovi:-)
Jéééé,Leticko děkuju moc,jsi hodná.... *3* na otázky jsem zvědavej i já tebe rád poznám a vůbec vás všechny.....na vás holky zapomenout?.........to nejde *3* jste úplně úžasný,milý,starostlivý a pohodový a taky zvědavoučký..... *3* roztomilý..... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: pohotovost:-)
Kmarád provokoval a já se dlouho neudržel,ale jsme pořád kámoši..... *3* dnes jsme se navštívili a o.k. *3* -
Jsem zpet,ale jen na chvili
Ale vzdyt ja tu sem!! *1* No nebo spis jsem dneska prijel! *3* strasne moooc se mi po vas stejskalo a ted kdyz si to vsechno ctu, tak mi vbihaji slzy do oci, ze vam opet muzu napsat a precist si vase prispevky!! *15* *14* Byl jsem na slovensku a ke kompu jsem se nedostal! *9* Jinak bohuzel vzdy prijdu k pc a nekdo odleta tak hlavne hodne stesti a v poradku dolette!!! *4* *14* Vsechny vas moccccc zdravim a novy lidi tez!! *14* Jen tu s nami vydrzte! *4* Milujmu vás VŠECHNY!!! *14* *15* *1* -
extra Patrickovi:-)
Jsi úžasnej kluk a proto pozdrávek jen pro Tebe! *14* Ráda bych tě víc poznala,mám tisíce otázek,ale to až pžijedeš,moc si to tam užij a nezapomeň na nás všechny(holky) *14* Posílám malou pusu *14* Škoda,že tu neni Ken taky bych mu poslala pozdrávek *9* *4* *14* Pa! -
Patricku,ty jsi číslo *14* -
Re: odlétáme...
Jsem fakt smutná *9* ,ale užijte si to a pořádně si odpočiňte.Taky vás mám ráda jste hrozně fajn sourozenci,tady taková rarita *15* *14* *4* Mějte se! -
odlétáme...
Odlétáme zítra a přiletíme příští neděli,pokusíme se dát vědět *4* Já se vlastně můžu pomalu rozloučit,nevim jestli ještě večer půjdu na net *9* nemám ani zbaleno *5* Tak,že pá koťata,opatrujte se a hlavně,hlavně písejte ať si počtem ať to tu neutichne *13* *5* *4* Mám vás ráda!Jste prima holky *3* Bavte se!
Pat vám asi napíše sám aby se rozloučil,tak že za něj se loučit nebudu *4* P.S.Někdy si o vás povídáme,ale jen"hezky"nebojte. *3* -
Rval se s kamarádem,nějak se nepohodli a skočili na sebe,nejdřív strkanice a pak přišlo i na rány,akorát jsem pro něj jela a vidim je v sobě,tak jsem je naložila do auta a na pohotovost *1* nejradši bych do polepšovny s nima *13* Jako by mu nestačil jeden dávný průser *13* byla jsem fakt naštvaná,ale pak jsem se to mu zasmála,děti no? *3* -
Re: Re: Re: Re: nová verze
Jo..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: zpátky;-)
za co,prosím tě?.... *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se
No musíte písnout!....jo,na jak dlouho odlétáte? -
Re: Re: Re: Re: pohotovost:-)
No,přesně!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se
Mno tak to doufám že se pokusíte nějak napsat... na jak dlouho tam jedete???? -
Re: Re: Re: pohotovost:-)
Ježiš Páťo...proč ses jako rval???Tak hlavně že se ti nestalo nic vážnýho