-
Re: Omlouvám se
jasně...v poho..hlavně že se to vysvětlilo!!Vítáme tě mezi námi *3* -
Re: Omlouvám se
Víš.....,každý může do party,že jo?..a my jsme i rádi,že tu někdo píše:) -
Re: Re: Re: Re: učitel
To já taky četla......,a jaké zejémna seriály?? -
Re: Re: Re: zpátky;-)
Tak to máš u ,me velké +!!.....:),ale to jsi u men měl vždycky:),a stou žárlivostí to chápu,to je k nevydržení.....:(,jináč ty jsi taky SUPR!!!! -
Omlouvám se
Já se vám všem moc omlouvám,ale já sem doma nebyla měsíc a moje mladší sestra se začala hrabat v počítači a dostala se i do mýho mailu a hnedka sem ji taky seřvala.Jak vidím tak tady udělala velikou paseku,ona je hrozně zabouchnutá do Wentwortha,má jeho plakáty všude i si s nima povídá,cokoli se ho týká tak musí mít nebo vědět.Já sem taky jeho fanynka,ale né až tak......Prosím vás mohli byste mě mezi sebe přijmout? *7* Semtam semka budu něco psát. *4* -
Vsechno vidim
UPLNE VSECHNY DILI JSEM VIDELA A STALE KOUKAM *3* *4* *4* -
Re: Re: zpátky;-)
To klidně můžeš říct... *3* s jednou silnější holkou jsem chodil a byla hrozně milá a měla hezoučký obličej,jen že mě pak až moc hlídala a bez důvodně žárlila...slečna prodavačka má taky něco na víc,ale zaručeně mě pobaví... *3* Jinak vybírat si nebudu,uvidíme časem,zatim to jsou jen super holky jako vy.... *3* -
Re: zpátky;-)
No tak to jsem ráda,že jen obrazně a vím,že to bude těžký-VYBRAT SI:D,jináč se mi líbí,to,že nekoukáš na postavu...,kdybych mohla říct rovnou,že bereš co je uvnitř...no nevím ,nevím:)................ -
Re: Re: Re: učitel
Went učitel,že by kolega... *1* Pokud vím tělocviku a posilovně moc neholduje,maká jenom kvůli roli,tak jsem to aspoň četl... *3* ?Ale na matiku dobrej... *3*
Lety...hodně sportuju,ale mám rád i gaučink.... *1* a tv seriáli. -
zpátky;-)
Tak,že pro zvědavé holky.... *3* Nevim jak na to Lety přišla,ale opravdu mám slabost pro brunety,jinak mi je to jedno,pokud neni dlouhovlasá peroxit blond.Mám rád holky temperamentní,co neřeší svojí postavu... *3* je mi jedno jestli je hubená nebo má kilo na víc.Jinak zamilovanej 24hodin deně jsem myslel obrazně,né úplně zamilovanej,jen se mi líbí moc holek,zdravotní sestřičky,prodavačka,bráchova kamarádka atd.je krásný usínat s pocitem,že nějakou z nich uvidim nebo,že vám zase napíšu,protože jste super holky... *3* Díky za zájem,to mě těší asi jako každýho kluka.... *3* Týnko,nevim jakou si vybrat... *3* -
redakce
Ken tady není.....,ale psal šéfíkovi této stránky-teda asi:D,ale já jsem našla náký e šéfra,který tohle dělá koupy@osobnosti.cz,to je jeho...mohla bych mu napsat nebo klidně někdo z vás,na jakém principu zadávají žebříček..... -
přezdívka
Lidi,pod jakou přezdívkou jste??....jako ve fanouškůů??......v té nové verzi si můžem sebe klidně přidávat do přátel,psát vzkazy..je to supr -
Re: nová verze
Tk se mi líbí ta new:D...... -
Re: Wentworth
No,já jsem pod přezdívkou kasnic,a nejdřív jsem musela dát stát se fanouškem zaregistrovat a pak nvím,je to divný..ale když jsem dala novou verzi tak se mi ukázalo,že se přihlášená takže nevím.... *9* -
Wentworth
Ahojky lidičky nevím co to tady bylo za divnou holku která tady nadávala,je dost ostrá,ale mohli by ste mě taky pomoc,mě to taky nejde.A jinak je went naprosto úžasnej *14* -
nová verze
Lidičky,vyzkoušeli jste u novou verzi??Je sice nova,ale já si zvykla,na tu starou..no nevím nevím:D -
Re: jsem ráda,že...
Jojo,taky jsem si všimla,že tu nneí,ale v ZÁŘÍ-to bdue Went na 1.místě:) -
Re: Re: učitel
ani mi enříkej Letico:)..jenom ho vidět ,jeho úsměv ááách.....konec:) -
Re: Re: Re: Re: Re: holky
Řekni,řekni,řeknííí....:)jojo Patricek i Ken jsou super:),ale chtěla bych je vidět...,třeba i na fotou:D.... -
Re: učitel
Patrick je asi pořádný sportovec,co *7* *1* *15* ?Jo,Went tělocvikář,brala bych ho hned a myslim,že by mi bylo fuk co by učil,třeba matiku,kterou nesnášim,asi bych ji začala milovat *15* úplně ho vidim před tou tabulí a jak mě při zkoušení pozoruje tím uhrančivím pohledem *14* Super večer všem *4* *14* *5*