-
Re: Super
Mno já sem jako koukala jednou na volejte novu a tam řikali že na třetí řadu nemaj ještě licenci...takže si myslim že asi chvili pauza bude! Ale já žádnou pauzu nechci jako *13* ...asi umřu bez toho seriálu fakt! -
Re: stane se:)
Vítáme tě mezi námi... jj chápeme že když je práce tak neni tolik časíku na písání. Já tedka budu od pondělka dělat v praze takže vám sem budu písat jednou za dva dny chjooo *9* *9* -
odpověď
Líbil se mi díl jak byl Michael na samotce,jak hrál že se zbláznil,byl to skvělí kousek a pak jak kopali tu jámu k pokladu u tý ženský,modrý modúr mu fakt sedl a v tom vlaku to je klasika *14* Vůbec první díli byly super *1* a těšim se na třetí řadu,zase vězení,to bude fajn *1* Pa a nezlobte *1* -
pozdrav z Anglie
Čautě koťata!Je téměř nemožné vám odsuť napsat,jeli jsme až za Marcy na návštěvu,má notebook a český stránky,jinak to vůbec najít nejde *9* Jinak super!!!Chodim do školičky na kurzy aj,ale vůbec mi to tam neleze *9* ale seznámila jsem se se Španělem Federikem,dorozumíváme se anglicky,dost mizerně,spíš rukama nohama *1* ,ale už jsme byly na rande zatancovat si salsu a pozval mě do Španělska na rodinnou oslavu *3* Počasí je tu bída,dost chladno,tak trochu podzim-jaro.Patrick přes dopoledne dělá v malí restauraci číšníka i s kámošem a jde jim to,jinak se mu stýská po českých holkách *9* *14* Tak už budu končit,hlavně písejte ať je co číst a neutichne to tu.Moc pozdravů Všem R+P *3* -
Re: Re: Čau!
No muj kamos Petr, ma holku, ktera s nama nechtela jet na chatu *3* *1* No a dnes Petrovi volaly kamaradky Marty-to je jeho pritelkyne a delaly si z neho srandu, ze ona ma jinyho a ted ze s nim pije pivo v hospode a kdo vi jeste cosi! *14* *3* No nakonec mu jeho pritelkyne volala, ze je to jen zert a ze se omlouva a takhle *1* *3* Jenze Petr je zarlivej a museli jsme rychle zpet do Prahy *1* *4* No ja myslel ze se smichy neudrzim, kdyz jsem videl ten jeho zrudlej oblicej *1* *1* *1* Proste sranda *14* -
Re: Čau!
No mě by zajímalo proč:D... *5* -
Re: Super
Je to škoda..,ale zítra tedy ve středu na tv joj(což je slovenský kanál,televize)začíná nebo psíš opakuje první a druhá řada a to po dvou dílech!třetí by myslím měli odstartovat v září.:) -
Čau!
Ahooooj tak jsem se vratil driv a radsi se neptejte proc, *1* no zkratka a dobre tu budu porad *14* a nejmene do ctvrtka *15* Tak me se asi libil sedmy dil v prvni rade, to jak sel Mikle vysvobodit Saru, ze spárů ostatnich veznu *3* *1* *14* Jinak vas tu vsechny zdravim a hlavne novy lidi *14* *3* -
Re: Re: Re: ???
Proste ve treti rade je Mikle ve vezeni a snazi se dostat ven s nejakym veznem jmenem Whistler! *1*Jenze Link asi tusi, kde je Sara s EJ a vyda je hledat! *15* Porve se v nejakem dome s unosci, ale Saru nevysvobodi no a pak se mu ozve jedna zenska, ktera s nim vyjednava a rekne mu, ze at uz nikdy nezkousi hledat Saru ani LJ. *3* *4* Jeste mu rekne, aby se to uz vickrat neopakovalo, tak mu da do garaze darek no a to je prave S... *9* *9* Ale nebojte se, je to uplne nekdo jiny a Mikle se dostane z vezeni a Saru potom v jednom dome najde zivou!!! *4* *14* -
Super
No tak ty další díly budou fakt hustý.Ta anketa je těžká,mě se libil téměř všude.Ale asi nejlepší byla ta scéna jak se začali líbat v tom vlaku.To bylo podle mě nejkrásnější.Ale teď v televizi skončí 2.řada,nevíte kdy bude další?Koukala sem se do programu,ale tam už Prison Break nepíšou *9* Byla by to škoda přestat to na čas vysílat.Mě by se po něm stýskalo... -
Re: jj
To mi taký.... *15* -
jj
went je vážně borec a už se taky těšim na 4 sérii PB to bude vážně hustý *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: co je???
Jo dík...mne se líbí z 1.řady-díl,ve kterém se poprvé Michael se Sárou líbají a ve 2.řadě-ten,který jsi psala a ten závěrečný..:) -
stane se:)
nuda je ale to se stane...mely bysme vsak ukazat ze si poradime i bez kluku a radi:)jen v dobrym smyslu....ja tu ted moc casto bejt nemuzu..to vite ta prace...a kamaradi....fotbalek:)a tak no...ale urcite se najde nakej namet k diskuzi *4* *3* *3* -
Re: Re: co je???
to je v poho...já to chápu!
Ježiš taková ankentka jo??? docela těžká bych řekla... já si to totiž nějak nevybavuju..ale tedka z druhý řady se mi líbil ten díl jak se Michael líbal se Sárou v tom vlaku...no a v první řadě asi ten díl jak vrtal Sucre s Michaelem tu díru do tý zdi skrz toho ďábla...tam má Wentík uplně úžasnej výraz...byla sem z toho hotová *14* -
Re: co je???
Hani,já se omlouvám,ale teď jsem měla moc práce,takže jsem tu byla vždy druhý denxD..takže PROMIŇ!!...,ale máš pravdu!!Musíme něco vymyslet..............
Napadla mne anketa!
Která epizoda se vám líbí z 1.,2.-...řady?? *14* -
Re: Re: ???
No...oživí:Dspíš takhle..-oni řeknou,že Sára umřela,nebo spíš,že ji zabili..holky neviděla jsem 3.řadu,ale všechny díly jsem přečetla,no a teď ve 4.řadě,ji teda Sarah(herečce)nabídli,aby hrála zase s tím,že jakoby někde byla,ale neumřela,a pak se to všechno vysvětluje..já nevím..:) -
co je???
héééj holkýýý a lidičky co se děje??? od tý doby co odjela Ráďa, Patrick a Ken je to tu uplně mrtvý *9* *9* .... koukejte sem taky občas něco napsat! pááá -
Re: ???
jj umře ale pak jí zase oživí nějak... -
???
Tak jak to teda je?Umře Sára nebo ne?Když ste to už nakousli tak to dořekněte,Mě to moooc zajímá.A prosila bych pozitivmí zprávu *4*