-
Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...
Jéétakže jak řekla Haniska angličani nám napsali!:D.... *1* No to máš pravdu,já bych se taky bála:),ale užij si to!!!Užijte si celý pobyt a taky dobrý let!:)uiž se na vás těším:)Miluju váás:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Čau!
Ty naše taky *14* -
Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...
No, teď už sedmnáct *1* 12.06jsem měl narozky *3* Kolik je tobě? *14* -
Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...
Kolik ti je Kene??? -
jj Ráďa je fakt bezva holčina... a chudák Páťa ten tam musí dřít. Já vás miluju všechny...fakt jo *14* *3* *14* Jste moji miláčkové!!!!! *14* -
Re: Re: ještě jeden pozdrav...
Já se taky moc těšim, ža tu budete zase s námi a budete moct písat bez omezení *1* *3* Ale na druhou stranu *3* si to tam ještě užívejte *1* já být ve věku dvaceti let, tak taky někam vyrazym *15* *4* Hlavně šťastný a bezpečný let:-) -
Re: ještě jeden pozdrav...
ahojíííky angličani... sme rádi že se Ráďo až takhle snažíš abys nám napísala.No tak teda v neděli se na vás mocinko moc těšíme..teda aspon já! *3* ...mno tak si zkrátíš pobyt v anglii ale zase se podíváš i do španělska komu se to dneska poštěstí.JInak španělština je úžasná řeč..taky se mi hrozně líbí a chtěla sem jí dycky umět. Tak v neděli teda napísejte jo?! už chci abyste tu byli snáma zase.Pá pá mějte se hezky... *3* *14* -
ještě jeden pozdrav...
Tak mám možnost ještě jednou napsat,ale už naposled *9* neni to práce vám napsat,ale hotový umění *5* Kene díky,taky tě mám ráda! *14* Moc se mi stýská po normálním psaní,ale koukám,že po mém pozdravu jste se rozpísali,to je dobře *1* Marcy vás také zdraví *3* Chtěla bych jet s do Španělska,ale tak trochu se bojim,moc ho neznám *4* Musim se ještě rozmyslet,ale odlétá se už zítra,tak že si musim zkrátit pobyt v Anglii *9* Fed bydlí v Andalusii u Seville,je děsně fajn učí mě španělsky a já jeho česky *1* le checa je češka,checo český,buenos días,buenos noches,hola,interesante je zajímaví,já jsem prý guapo hezká,španělština je moc hezký jazyk.On už umí taky pár slůvek,líbí se mu š,č,ž,pěkně šišlá *1* Patrick obsluhuje suprově a sekne mu to *4* Jak ten se na vás těší! *14* Ještě bych psala,ale už radši končím,mějte se nádherně!A v neděli už s Patrickem napísanou! *14* *3* *4* -
*14* *14* *14* -
My tebe taky včetně mě *14* ..:) -
Ráďa je proste super, kdyz si da tolik prace *1* jen aby nam sem napisala *4* ja ji proste miluju *14* a vas vsechny taky *15* Kam vy jinak jeste pojedete? *3* -
Re: odpověď
No vidíš,na to bych si vůbec nevzpoměla!:)ten je hustej..a ejště jak T-bagovi usekli tu ruku!... -
Re: Re: Re: pozdrav z Anglie
Já jsem ráda,že se ozvali!Tedy Patrick a Ráďa!!.....nejdřív-španěl jo??...ty nemravnice jedna:D...né,užij si tu rodinnou oslavu ejstli tam pojedeš!Pozdarvuju všechny včetně Marcy!:) -
jj úrčo bude mluvit suprově zachvili protože jí to tam donutí mluvit...bude si chtít popovídat s někym tak se bude muset znažit! Jinak já vyrážim možná tak v pondělí do Prahy makat ...konečně náká brigádka takže budou penízky... *3* -
Ježiš:Dtk to bych taky nevydržela smíchy...no to je konec:D:D....Leticko já s rodiči vyjíždíme určitě na Širavu tedy na Slovensko a pak nevím...:) -
S tim kámošem je to dost hustý a taky hnusný vůči němu *13* Škoda,že zase mizíš,zrovna když jsem se vrátila chjo chjo *9* A kdy zase přijdeš na netík? *7* Vy se máte,že máte takový prázdky *5* A co Hani a Kristá,taky někam vyjíždíte? *7* -
Re: Re: pozdrav z Anglie
Už jsem taky tady,byla jsem u sestřenky a zítra znovu na brigádu *9* To je super,že npsali,mám radost *15* Teda aby se nám Ráďa vrátila,aby si ji ten španěl nenechal *5* *7* *9* *3* *1* *14* *13* Taky bych se nechala Patrickem obsluhovat *14* jsem ráda,že jsou v poho *4* -
Re: Re: Re: Re: Čau!
mno vim ze ctvrtek je zitra *9* bohuzel, ale ta jeho Marta mi prijde trochu divna, protoze to uz je podruhy co si z neho strilela *1* ja mit takovou holku, tak se s ni asi rozejdu! *14* Jinak pozdravuju vsechny hlavne Ráďu a Patricka! *14* Uzivejte si to tam a neboj Ráďo! *3* Nas ve skole ajinu neucily skoro vubec a par dni v Recku a jak jsem se rozpovidal *1* *4* Uvidis, ze za chvilku budes mluvit jeste rychleji nez Went *14* *3* *1* -
Re: Re: Re: Čau!
čauky Kene... pořád neni nejméně do čtvrtka... protože čtvrtek je zítra jesli se nemýlim ne?! to tu teda moc dlouho nebudeš. Jinak stim kámošem...chudák takhle si z něj vystřelit...ale taky nesmí hned všemu věřit že jo?! *1* -
Re: pozdrav z Anglie
wau...ahojíky posílám pozdrav do Anglie! Sme rádi že sis dala až takovou práci stim abys nám sem napísala *3* Jinak sem ráda že se vám tam líbí..tady neni počasí o moc lepší dneska teda vysvitlo trošku sluníčko ale jinak je to tu taky spíš jak na podzim *9* .Tu ájinu časem vypiluješ a bude to jen a jen lepší uvidíš?!Jedeš do toho španělska na rodinnou oslavu nebo ne??? Pozdravuj Páťu a at pořádně obsluhuje hosty *1* pá pá