Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wentík

Wentík je nej chlap na světě!!!!!!!!!!!!!!
    Proč je ale kurva tak satrej???????????? *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    Láskuju tě brouku! *14* *14* *14*
  • samotář :-(

Jak tak koukám,jsem tu sama *9* Všichni odjeli *9* jen já tu asi trčim *5* napište někdo *7* Patricku kde si? *14* *7* *4* *9* *4* A co v Anglii?Lidi písejte?! *8*
  • Re: Tak co,holky........

Ahojík Páťulko sme moc rádi že už tě máme zase zpátky...moc se nám stýskalo!Já dneska ale odjíždim do tý Prahy pracovat a přijedu až ve středu do tý doby se nedostanu k počítači...chjo budete mi moooc chybět. Mno a jak ses tam měl Páťo v tý anglii???pá pá zatím lásky moje *14* *3*
  • Re: ouuuu

Wentworth Miller
    William Morris Agency
    One William Morris Place
    Beverly Hills, CA 90210
    USA

Ale není to přímo jeho adresa, jen na nějakou agenturu, co se mu stará o poštu od fanoušků.
  • Re: Tak co,holky........

Jééé ahoj Patricku to je dobře,že už jsi tady!Moc se nám všem stýskalo...,ale já tu nebudu!:(jdu k bábuše spát na týdenxDbude mi smutno,ale rozhodně to tu oživujte!:)
  • Tak co,holky........

Čau holky Wenťačky!Jak jste se tu měli... *3* ?Příspěvků je tu dost,ale všechny jsem je ještě nepřečetl.Teď jsem se dostal domu a jsem rád a hrozně se těšim do postele...jsem out *9* Moc se mi po vás stýskalo... *3*Už tu budu zase s váma kočky....... *3* Jinak Ráďa přiletí asi zítra a má se fajne *3* Odpověď pro Hanisku,Marcy je 26let.Tak na večer zase zapisálkuju *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

Díky že mě vezmete mezi sebe *4* *3* . . . jinak jsem dneska koukala na volejte novu a zase tam byl dotaz kdy budou dávat 3.sérii a ten moderátor říkal že až příští rok . . to je fakt hrůůza *9*
  • Re: Re: Re: brigáda

Mno budu to muset zvládnout... nic jinýho mi jako nazbejvá... jo co kdo chtěl si možná zapamatuju ale pak jim to přinést to bude už horší *1*
  • Re: Re: Re: ahoj všichni

Týý jova takže Páťa nám už přijede o den dřív jo?! tak to je supeeer... mocinko se na něj těšim fakt že jo?!Mno snad se v tom německu neztratí *1* . Marcy ty seš tu nejstarší??Kolik ti je??? tak pááá ty naše mamčo *3*
  • Re: šťastná;-)

jj taky sem už toho všimla...to je good ne?! *3*
  • Re: Re: ahoj všichni

Tak jsem teď odvezla na letiště i Patricka,letí o den dřív,jenže ho to vyhodí v německu a dál už bude muset jinak tak mu na netu zjišťuju nějaký vlak nebo autobus,se z těch sourozenců zbláznim,jedna do španělska a druhýho to vykopne v německu.Tak že se na něj můžete těšit,jestli se neztratí.

Hanisko,děkuji,urči tě budu nějak psát,taky chci pomoct udržet Wentwortha na desátém místě,jste šikovný.Mějte se krásně!Mám vás ráda,vaše mamina(to proto že jsem tu nejstarší koza:-) )Pa!
  • ouuuu

ouuu Wentik Nu Ten Je K Sezrani ZE JO???Ja ho ploste Miůůůůjůůů xD *14* *14* *14* *14* Nevite nahodou Jeho Adresu??? xD pls I LOVE WENTWORTH MILLER xD
  • Re: Re: šťastná;-)

to je mýlka *1* když dáš herci tak je na 2.místě!!ale klikneš na osobnosti(velekj nápis)a je na 10.!hrůza no... *9*
  • Re: šťastná;-)

jsem si ani nevšimla:)
  • šťastná;-)

Ty jo,klikla jsem na kolonku herci a Wentík je na druhým místě v TOP 10 jsem šťastná jako blecha *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ach jo,Ken už je zase pryč,ale snad zase brzo přijde aspoň na chvilku *7* Těšim se na Patricka *14*
  • Re: Re: brigáda

To je v poho...to zvládneš neboj,jen si musíš pamatovat co kdo chtěl *4* *5* *3*
  • Re: Nebudte smutny:-)

tak si to tam Kene hezky užij a moc se na tý svatbě neopij *1* . To je přeci jasný že furt budem písat příspěvky atd... tyhle stránky prostě neutichnou ani kdyby chtěli. *13* Mno jinak doufam jen můžem že budou brzo dávat třetí řadu. Brzy se nám vrat z chaty ...budeš nám chybět... teda aspon mě *3* pá
  • Re: ahoj všichni

no ahojííík Marcy...rádi tě tu vidíme zase...a sme úrčo rádi že nám zase budeš písat. Takže Ráďa snim nakonec fakt odtletěla jo?! tak to je good teda... aby nám v tom Španělsku ještě pak nezůstala *1* . Mno uvidíme snad se nám vrátí...tak zatím pá pá chybíš nám...a písni zas *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

To je přeci jasný že tě vezmem mezi nás...čím víc good lidiček tim líp *3* Jinak na slovákách opakujou tedka 1. i 2. řadu...tak na to asi taky budu koukat znova...je to úžasnej seriálek...chjooo *14*
  • ahoj všichni

Ahoj lidičky,všechny vás moc zdravim!Ráďa mě zase dostala na tyhle stránky,tak že vám po x měsících zase občas napíšu.

Jinak i když jsem hodně daleko,vím,že včera zkončil v ČR Prison Break,ale doufám že i tak na Wenta hned nezapomenete.Viděla jsem fotečky i videa,přidaná a krásný,hrozně mě to potěšilo!

Jinak Ráďa dnes odletěla s Federikem,jen aby jste to věděli,odvezla jsem ji na letiště,bylo to jak z filmu,půl hodiny před odletem,až jsem to obrečela.Chybíte mi...Marcy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit