Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj

Anděl určitě nejsem a milej,no asi jo,ale taky mám svý špatný stránky... *3* Ano,dělám v nemocnici jako asistent nebo takovej kluk na hraní s dětma... *3* dnes jsme začli se sedmi dětma stavět puzzle,ale má 1000kousků,tak že nám to zabere trochu času s menšíma jsme kreslily a vystřihovaly zvířátka a lepily na špejli.Těm co je zle nebo nemůžou z postele tak jim po obědě čtu a povídáme si.Pedrisko,kolik ti je?Kalba s bráchou to je super! *3*
  • jedenáctý

To je hrozný! *9* *10* *9* Asi je tu fakt málo lidí *9* Ale jsou tu nový fotky a zatraceně pěkný! *14* Děkujeme! *4* *4* *4* *4* *4* Jinak pište,prosííím?
  • Re: Re: Re: Re: ahoooj

Ono být pokojská neni o nic lepší než servírka,jsme to pěkně chytli co *4* ?Ale hlavně,že budou peníze *1* Já to mám tenhle týden docela dobrý,směna docela krátká *5* Příští týden bude asi hůř *13* Patrick dělá v nemocnici,to píše *1* To je krásný,ale taky je to asi náročný co?Jsi anděl *4* a musíš být hrozně milej kluk *4*
  • Re: Španělsko

Já jsem ještě pořád tady a brigádničim,klasika *9* To je fajn,že sis to takhle užila,docela ti to závidim,taky bych tam jela,třeba hned *5* A co Federiko,uvidíš ho ještě někdy a jaký jsou španělský kluci *15* *7* *14* *5* *4* ?Já na romantický filmy věřim,že se to stát může,prostě se dva potkaj a přeskočí jiskra *14* pohádka,ale mě se to ještě nestalo *1*
  • Re: Re: Re: ahoooj

Hanisko,se šéfíkem nic nemám,byla to jen nudná pracovní cesta *5* I když jsme se trochu zblížily jako kamarádi"ovšem"tak se mezi námi nic nerýsuje *13* Jinak věřim,že být naplace je náročný,ale pak ti to půjde samo,uvidíš?A třeba tam bude nějaký super zákazník *3* *1* *5* ?Patrickovi to docela šlo,až na první dva dny.Pak už na place válel *1*
  • Re: Re: Re: Re: ahoooj

Myslím,že prostě teď míň lidí navštěvuje,Wentovi stránky *9* jsou prázdniny a jak vidíš je hodně cestování,ale snad ho zase zvednem,i když to bude fuška *9* Pedrisko moc tě tady vítám,jsem ráda,že je tu nějaký fajn nováček! *3* Ty jo,brácha má dobrý nápad jak se vypařit a zabít čas *1* *1* *1*
  • Španělsko

Čautě koťata!Vy jste všichni pryč *5* Tak ve Španělsku to bylo perfektní *4* !Jestli někdo nevěříte telenovelám a romantickým filmům,tak navštivte španělsko,je to nádhera.Federiko je z venkova mezi Sevillou a Carmonou.V seville je nádherná kaple Capilla real a věž Giralda,tržíky a prostě super.Mluví se tam kastilštinou,ale Fedova rodina mluví převážně katalánštinou je to hrozně podobný.Do španělska jsme s Fedem letěli jako kámoši,odtamtud jsem letěla po uši zamilovaná *14* Jeho sestra a bratranec umí skvěle anglicky,tak jsem mluvila jak se dalo.Učili mě kastilsky a já je česky.Byly na mě hrozně milý,úplně natšená jsem byla.Nejlepší bylo je učit šišlavý šašek suší šišky *1* Toď zatím vše!Rozhodně to místo navštivte! *4*
  • pedriska

Re: Re: Re: ahoooj

Ahojiky lidišky , na chvíli jsem se sem dostala , nebojte brášku budu pozdravovat , *3* zatím je s ním sranda a je to v poho *1* *3* ale na ten zítřek se netěším , né prroto že má přijet babička ale proto že má přivést bratrance a sestřenici , bude to hrůza a táta nadává a tak brášku napadlo že někam zmizíme a opijem se a tak bude po problému *1* *3* . . jo všimli jste si že Went je jedenáctej . . co se stalo že klesl??? *9*
  • Mějte se

Tak se tu mějte miláčkové moji já zase jedu do Prahy *9* makam celej víkendík tak vám napíšu až v pondělí dřív se k netu bohužel nedostanu. pá a písejte o Wentíkovi *3* MVMR *14* *4*
  • Re: Re: ahoooj

týý jova ta tvoje ségra je pořád se šefíkem co?!Spolu mají nákej románek milostnej?? *1* Jinak být servírkou neni žádná brnkačka jako...taky se mi první den klepali ruce ale zatim sem nic nerozbila teda..akorát mi jednou spadnul příbor hostovi do klína *1* ale jinak v poho.Páťo co děláš za práci, že děláš s dětma???Jinak Pedrisko pozdravuj brášku a babičku *3* pa
  • Re: ahoooj

Sestřička se mi v pondělí večer vrátila,úplně utahaná a včera jela se šéfem na pracovní cestu,ale zítra se vrátí a už snad napíše..... *3* A jak ti jde být servírkou?Mě se první dva dny klepali ruce a rozbil jsem skleničku,ale pak už to bylo v pohodě.... *3* Já jsem taky teď furt v práci,ale rád...dělám od 7-19hod.zápřah...ale v pátek mám kratší a půjdu pařit,tak se těšim...... *3* Na víc děti dodávaj spoustu energie,jsou úžasný...maji prázdniny a některý jsou v nemocnici a zvládaji to skvěle,vymýšlim pro ně hry,soutěže,čteme...Mějte se super holky!pedrisko,určitě pak napiš a užij si návštěvu bráchy... *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: samotář :-(

Nevím čím to je Patriku že ta dotyčná přestane psát . .. . no já se pokusím psát co nejčastěji , ale teď se tu čtvrtek a pátek asi neukážu protože mi přijede na návštěvu brácha , pracuje totiž v Holandsku , tak se přijede po dlouhé době ukázat a tak mi rodiče asi zakážou zapnout pc , no a v pátek se k návštěvě přidá babička a tak musím doma pomáhat . . ale nebojte hned jak bude chvilka tak se pokusím přijít *3* *4*
  • Re: Wentík

To přeci neva že je starej...aspon je zkušenej..a je krááásnej *14* *14*
  • ahoooj

ahojík Lásky moje tak jak tu válčíte beze mě??? koukám že nic moc příspěvků sem myslela kolik jich tu nebude a ono nic. NO ale něco sem si přečetla no. Kdepak máš sestřičku Páťo??? Jinak já zítra zas odjíždim do Prahy a budu makat celej víkend *9* *9* 14 hodin...umíírám normálně. JInak ten filmík co psala tery01 neuvidim...chjooo. Moc mi chybíte všichnii... *3* *14* MVMR *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: samotář :-(

Teda,vůbec jsem se nemohl dostat na diskusy,se to nějak seklo,či co... *5* Jinak jsem teď dlouho v práci,tak že na net až v pozdních hodinách........Vítej zde pedrisko... *3* Vždycky někoho uvítáme mezi sebe a ta dotyčná přestane psát,čím to?Zdravim i Týnku... *3*
  • tery01

wentisek

ahoj lidisky!!!tak sem se koukala do programu a zjistila sem ze v sobotu 26.7. ve 00.05 (jak brzy)na ct2 budou davat lidskou skvrnu kde hraje wentisek .ja uz sem ten film teda videla a wentisek je tam krasnej jako vsude a dycky :*tak se koukejte!!! *3* *4* *14* *14* *14*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: samotář :-(

Tak jsem se znovu dostala na net..:)Kdyby něco,to jsem já Kristáá:)..chybíte mi lidi,ale jak to tu vidím,nic se tu neděje a to jsem si myslela,že budu mít stoh na čtení:D....písejte lidi!!!Já se budu snažit to celé přečíst:)......jináč,já mám taky ráda-čechy,ale zase co se tu děje.......... *7* MVR♥
  • pedriska

Re: Re: Re: samotář :-(

Ahoj Patriku , já jsem tu nová tak proto mě ještě neznáš. *3* . . . . a nejsi cvok jenom proto , že máš rád čechy . . . *1* *3*
  • Re: Re: samotář :-(

Ahoj pedrisko,tebe asi ještě neznám co...Jinak jsem tu taky jen mi neni moc dobře...V anglii super,ale neni to místo kde bych chtěl žít,na dovču fajn,ale týden mi stačil... *3* Jsem asi cvok,ale mám rád čechy........... *3* Přeju krááááááááááásný večer *3*
  • pedriska

Re: samotář :-(

nejsi tu sama neboj *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit