-
Lidská skvrna
Koukali jste se?....nemohla jsem se vynakoukat na něho:D,jinak ten film byl zajímavý,ale moc mne mrzelo,že nechtěl aby věděli,že je "barevný",ale to byla zápletka a zajímavost celého filmu...takže "ok"jináč kdybych říkala,že jsem někdo "jiný"než jsem to by bylo dívný....co myslíte? -
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj
Né nevyrůstali jsme spolu protože oba máme stejnýho taťku ale každej jinou mamku.Mám Lukáše strašně moc ráda , a rádi bychom spolu byli alespoň měsíc , jenomže to nejde , protože on za 4 týdny odjíždí zase makat do Holandska a teď bydlí se svou mamkou.*4* Strašně se mu v Holandsku líbí a říká že tam chce zůstat , tak jsem se s ním domluvila že jak budu mít ve škole výměný pobyt a náhodou pojedu do Holandska tak že se za ním stavím. *3* *1* Říkal že až vychodím střední tak ať přijedu makat za ním , že mi sežene místo *1* slíbil že než odjede tak se ještě staví budu ráda, *3* a Letico já mám taky králíčka , dokonce dva ,a taky mám pár kamarádů a vás , jsem ráda že jste mě vzali mezi sebe. *14* A hodně štěstí v práci Patriku *3* *4* -
Máte všichni velký štěstí,že máte sourozence ať už pořád doma nebo x kilometrů jinde *4* *3* *4* Já jsem sama a sourozence bych hrozně chtěla,ale moje mamka už druhý mít nemohla tak že jim to nemůžu ani zazlívat *9* ,ale mám psíka a zakrslího králíčka *15* *14* *3* a spoustu kamarádů a taky vás! *14* -
No,odpověď už víš:)Jinak to je hezký,jak jste si k sobě s bráchou našli cestu,myslím že sourozenci patří k sobě,možná byste měli zkusit být spolu aspoň měsíc *4* .Je to krásný! -
Re: krásnej
Jo,a jak se říká už má čas na ženění a dětičky *1* ,ale někdy jsou právě tihle chlapi nejlepší,zkušený,otrkaný,bez pubertálních výlevů a v životě mají jasno,což je super *3* I když v Hollywoodu,kdo ví? *4* -
krásnej
jaj jako sqelej herec a v Prison Break úpe nemá konkurenci, ale jako v životě by mě nenapadlo, že mu je tolik let:-o -
To je zajímaví?Vy jste spolu nevyrůstaly?Já si nedokážu představit,že bych se ségrou a ještě s jedním bráchou nevyrůstal.Dost spolu držíme... *3* Jinak odpovim za sestřičku její 23let.Většina sourozenců mají dost společnýho........ *3* Jsem takový benjamínek a svý sourozence mám hrozně rád....jasně,taky mě štvou,někdy *3* Pa,pádim pracovat *3* -
11.
Sakra....je to špatný!Měli by jsme zabrat,kočky moje..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Španělsko
Moc děkuju Ráďo:)jináč mne to mohlo napadnout,že:D.....určo to vyjde!Zpřízněný duše se vždycky najdou:) -
Jj Ráďo vím že Patrik je tvůj brácha a máš pravdu bráchové jsou fajn. *3* teda když je člověk vidí jen občas *1* *1* mýmu bráchovi je taky 21 ale už v srpnu mu bude 22 *3* mám ho ráda , včera jsem s ním dost dlouho kecala a říkal že hodně přemejšlel o tom že by bylo fajn kdybychom spolu vyrůstali , já o tom taky přemejšlela . . .včera jsme zjistili že jsme si v hodně věcech podobní víc než jsme čekali *3* *3* a k tomu kriskrosu , jo je to podobný Scrabblu , no a v září nastupuju na hotelovou a obchodní akademii , obor hotelnictví a turismus *3* *4* *3* A kolik je tobě Ráďo? *3* *4* *3* -
jojo
jojo..Wentworth Miller.V Prison breaku je úplně skvělej a je to takový hezounek.Skvělá image! -
Re: miami
Souhlasim *3* -
Patrick a anděl? *1* Tak hlavně,že sis to pedrisko užila,bráchové jsou fajn co?Hlavně když je člověk vidí jen občas *1* Jsem ráda,že pisálkuješ! *3* Patrick jak asi víš je můj brácha a je mu 21let.Jsme tu sourozenecká dvojka:-)Jinak na jakou střední?Kriskros jsem ještě nehrála neni to podobný jako scrabble?To,mě baví! *4* -
Re: Re: Re: Re: Španělsko
Hádej *7* ;-)...jo,bylo,ale pssst?Je hrozně fajn,jen nevim jak to všechno zkončí a jestli ten románek bude vůbec pokračovat *7* zatím si píšem a taky volal,ale byla to debata:-)anglicko-španělsko-česk á:-)Si to moc moc moc užívej a napiš nám zase *3* -
Re: Re: Re: Španělsko
Jééé ahoj Ráďo,jen tak tak jsem se dostala na net jsem teď pořád u bábušky a skvěle si to užívám...:)jináč já mám hrozně ráda telenovely a navíc,když jsi to skoro prožila:)Ty máš,ale štěstí!A bylo něco?...:) -
No tak jsem definitivně zpátky , návštěvy odjeli a já už mám klid.Dneska to s bráchou bylo super , celej den jsme hráli Kriskros , bráchovi už z toho bylo blbě , měl úplně zamotenej mozek z toho přemýšlení *1* *1* Slíbil že se ještě ukáže , tak už se těším , no Patriku mě je 15 let a v září nastupuju na střední školu a kolik je tobě???? *3* Tak papa a piště lidičky. *3* *4* -
Uprchlice72
Je nejnejnejkrásnější *14* *14* *14* -
Re: Re: Španělsko
Uvidim,doufám *7* Měl by v srpnu přijet do ČR i se ségrou na prodloužený víkend,jinak si často posíláme meily *14* a prý si mě tam zase odveze k sobě aspoň na týden *14* kéž by?Jinak kluci jako tady některý frajeři a naopak,jsou snědý.Přímo ve vesničce byly hrozně milý a gentlemani *5* .Dnes je krásně a víkend bude prý taky žůžo,tak pojedu do bazénu,hurá *3* -
miami
Wentworth je skvělej. *14* *14* -
Re: wentisek
Dík za typ,asi to shlídnu,ještě jsem to neviděl...