Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: zpátky doma

Děkuju vám holky........ *3* Vy jste na mě táááááááááááááák hodný *3* Jsem zdravej,dnes jsem si poležel a zítra už jdu do práce.... *3* prohánět sestřičky atd........... *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pozdravuje

Mě by zajímali rozměry každýho fajn kluka *15* Jo,jak asi vypadá Ken co? *14* Pata vidim doma každý den,tak že mi to stačí *1* Jééé,Went by mohl třeba i víc odhalit ze svého soukromí co? *5* Holky mi máme dost a to je super *3* Kdo má další novej hlod *4*
  • kasnic

Re: Re: zpátky doma

Je fajn,že už jsi tady:)a všechno co holky řekly s tím souhlasím.Musíš se uzdravit aby jsi nás mohl nakazit tvýma kecama:DMtr♥
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: pozdravuje

Víte co bych chtěla...??Vidět třeba Patricka nebo Kena... *15* jak asi vypadají co??a co rozměry:DCHacha...:D....a Went...omg,ten musí mít..:Dco holky?
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: foto

Ále to je vph..:)budu muset ještě hledat našla jsem spoutu foteček,ale nevím dky je sem dám max.příští týden bo jedu k bábuše:)tk se tu mějte lidi♥
  • Re: zpátky doma

Ahojík Páťulko tak to sme moooc rádi že už si tu snáma zpátky a v pořádku a že si to tam přežil ve zdraví a v pohodě ikdyž to tam muselo bejt strašný. Mno jinak my se tu máme moooc dobře ale chyběl si nám to je jasný!!! Tak zatim pa pa a doufám že ses pobavil u našich příspěvků.. *1* *3*

Jooo sem jednička *1* ba ne... každej z vás má good názor...ale je teda pravda že léto a krásný počasí svádí ke hříchům akord když je člověk singl *1* Mno kéž by nám Wentík odhalil něco v dalších dílech PB... vůbec by mi to nevadilo. Jo jo Páťa se úrčo snáma baví vid?! *3*
  • Re: Re: Re: Re: foto

děkujem za Kristýnko ...seš zlato že sem dáváš fotečky...jen přidávej at je na co furt koukat *3*
  • pedriska

Re: zpátky doma

ahojky Patriku! *4* Je super že už jsi zpátky. *3* Je dobře že jsi to v tý nemocnici přežil a doufám že tam na dlouhou dobu nebudeš muset. . . . hlavně teď musíš načerpat sílu , tak přeju hodně štěstí . . . *3* *4*

Některý hoky by asi potřebovali chlapa *5* Teda Wenta vidět v boxérkách *8* by bylo dost hustý *1* Patriku,ty se tu musíš bavit co? *4*

Jak koukám tak jste holky pěkně zvědaví..... *3* a teplo s vámi dělá divi... *3* Třeba se vám odhalí v dalších dílech PB... *3* Vaše komentáře nemaji chybu a pak že chlapi se baví jen o kdo ví čem,holky jsou na tom stejně *3* *3* *3*
  • zpátky doma

Čau Wenťačky..... *3* Tak už si mě brácha přivezl domu,jsem utahanej jako kocour,hrozný vedra a ještě v nemocnici blbá kombinace....Díky za vaše zprávičky,nedopadlo to ani dobře asni špatně,ledvina funguje pořád stejně bídně a lepší už to asi nebude... *9* A jak se máte?Pokračuju ještě dole,máte zase zajímaví téma........... *3*

Jo,Haniska zabodovala *15* Havajský,jsou super *1* nevim typla bych ho taky na boxerky nebo trenky.Já bych teda neomdlela *5* já bych zírala,div by mi oči nevylezli,byla bych v úžasu! *1* I když boxerky sluší většině kluků *14* pokud mají postavičku *14* ježkovi voči asi si poslintám klávesnici *15* Je léto,teplo a to mě prostě svádí k říchům *14* Fantazie pracuje! *1* Marcy,posílám pozdrav!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky

Vím,že máš sváteček,hned mi to došlo,když jsem se jukla do kalendáře:-)Je to roztomilý a smíchy se lámu:-)Je fakt super,čekala jsem že si párkrát napíšem a tím to hasne a píšem si tak tři meily deně *14* poslal mi i obrázek dvě zamilovaný žirafy *1* jsem happy! *4*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: pozdravuje

Tady se rozjíždí Haniska:Djinak Marcy ano to máš pravdu,ale nebylo to tam až moc vidět:(ale ve spodím prádle...to ybch taky umřela:)štěstím:D
  • kasnic

Re: Re: Re: foto

Jo napiš a měj se hezky:)lidičky já těch fotek mám spouty takže se budu snaži je tam všecičky dát:)takže běhěm týdne:)
  • Re: Re: foto

děkuuujeeemeee za fotečky *3* Taky si je jdu stáhnout do kompu. A ty nám Marcy úrčo zase napísánkuj až budeš mít chviličku ju? *3*
  • Re: Re: Re: Re: Zpátky

jééé 15.8. jo?! to mám zrovna svátek *3* . Ale to je roztomilý ne že píše takhle pořád háčky a čárky...já bych asi umřela smíchy *1* . JJ costa brava byla good...fakt jo.
  • Re: Re: Re: pozdravuje

Taky pozdravuju Páťu a moooc *3* Mno v červených trenkách nevim nevim... ale třeba v takovejch těch havajskejch s kytičkama *14* týýý jova kořen *14* Mno a ve spodnim prádle... to bych asi umřela ho vidět..bych normálně omdlela na místě. Myslíte že nosí trenky, boxerky nebo slipy??? Ty jova boxerky na něm...ta prdelka tam...hmm good představa *14*
  • Re: Re: Re: pozdravuje

Vtrenkách už viděn byl v Prison Break jak plaval v nějaký šachtě nebo co to bylo,myslím,že je i fotka tady nebo na jiných stránkách.Ale v červených,to nevim nevim a ještě by mohl mít přes sebe plovák co?:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit