Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Dotazzz!

každý může mezi nás...vítej *3*
  • Re: Re: se mám:-)

ahojík tak já sem měla good víkendík... v pátek sem byla pařit přišla sem ve 4 ráno bylo mi blbě jak svin a pak sem hned v 7 vstávala a jela sem na svatbu.Dneska sem přijela uplně chcíplá. *9*
  • Re: Re: Wentworth

Wenta, Jareda Leta, Fernanda Alonsa, Ellen Pompeo a asi i Nicolase Cage.
  • Re: Re: Re: se mám:-)

To máš blbý,žabky jsem taky měla a ukopla si nehet bylo to mňamino *16* o dý doby je nechci vidět *13* Zachovej optimistickej přístup *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Wentworth

Tak Wenta,ještě víc Dominica,P.Storme,S.Stallone taky jich mám dost.Kerndlová je kráva *16* povýšená a ta Marešova Monika to je to samý.Dobrej je Suchařípa,jsem s nim mluvila a je dobrej.
  • kasnic

Re: Re: se mám:-)

Tj-a co uvařili dobrýho?:)já mám docela fajnovej víkend zase jsem doma a mám úplně v prdeli nohu od žabekxD..hrůza...
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Wentworth

jj:D
  • Patrickovi,rebelovi

Že se ještě vracim zpátky,jaký divoký časy si měl? *5* Už tehdá si něco naznačoval *5* jsi asi pěkný kvítko *5* Já jen,že taky sekám poslední půl rok latinu,před rokem mi vzali ridičák,moje blbost *16* chci se dát na lepší cestu *5*
  • Re: se mám:-)

Já mám víkend taky dobrej *5* taky jsem byla včera na pařbě,přitáhla jsem v pět ráno *5* hustý *5* To máš dobrý bráchy.

Též souhlasim,úplně se vším! *4* Pat je blázen když se zamiluje a vlastně je blázen furt *3*
  • Re: Re: Horalka19

Jó,to je přece jasná věc,je to náš kocourek:-) *3*
  • se mám:-)

Tak co koťata,jaký máte víkend? *3* Včera naši odjeli na dovču tak že tu panuje bezvládí *5* a já včera děsně pařila,ráno kocovina,hrůza a Pat s Danem uvařili i upekli,no nemám já se? *1* *3* *14* Pište pište úplně všichni!
  • kasnic

Re: Horalka19

Je jasný ne?:D
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: zpátky doma

:Djj
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Wentworth

Děkuju ti Patricku:)přidal jsi mi sebevědomí:).....jináč s tebou souhlasím,zlato moje♥♥
  • horalka19

Horalka19

Wentwortík je nej nej klučina, je hroooozněě hezounkem..... *1* *1* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: zpátky doma

.......... *3* to je volání divočiny... *3*
  • Re: Dotazzz!

Jasně,nemusíš se ptát,jsem může přece absolutně každý.... *3* Někdo věrně zůstane a píše jak může a některý to asi omrzí...Baví me se o všem,kolik nám je,co děláme,práce,škola atd.teď jsme se i popisovali,prostě normální pokec po netu *3*

To jsem se teda vrátil k minulému tématu...

Jinak jo,je to tu super,jsme lidi,kteří se prostě baví... *3* Went je priorita a když někdo nakousne téma nebo hodí do placu otázku k němu tak super,ale když ne,bylo by tu ticho.

No,jo to si malinká... *3* ale to je hezký,fakt... *3* Holka nemusí být žirafa s plochým bříškem aby byla krásná.Jak jsem říkal s jednou silnější jsem chodil a měla krásný kukuč,uměla se oblíknout a byla kočka s faldíkem,kterou jsem si bránil... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit