Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: šéfovský,rande:-)

V tom případě chci zítra vědět úplně všecičko *8* *15* *14* jen tak u něj spinkat to nebude asi jen tak,jujky *3* Užij si to a fakt dej vědět *4* Já nevim co já a šéfík,na víc 15.8. přijede Federiko *9* začínám si myslet,že s ním by to asi budoucnost nemělo,já a španělsko asi ne a šéfíkovi je 32let o devět let starší,už má přeci jen svůj životní styl *5* tak nevim *9* Myslim na oba *9*
  • kasnic

NasranáxD

Lidi,já jsem tak rozčílená!!!Asi před 2mi dny jsem sem dávala asi 20 fotek včera zase a dnes zase a pořád tu nejsou!!!!Hrůza..nevím jestli je mám dát znovu nebo čekat...co myslíte??
  • kasnic

Re: Wenty;)

Každý má své kouzlo:)
  • a.ll

Wenty;)

Majkl Scofield *14* vím vím...všem se líbí..je pěknej..ale znám hezčí...popravdě to co mě na něm zaujalo je vlastně tak jak hraje ted´kon v nínějším filmíku ,,Útěk z vězení,,..a to tetování *3* ..nojo já vím..zatím se mějte *4*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Mne taky-teda souhlasím se všemi holkami,ale nemám ráda kluky,kteří jsou "namachrovaní frajírci s blbýma kecama".....a u Wenta-jeho švechno:Dprostě...
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: sport

Orgie jedou:D
  • Re: šéfovský,rande:-)

hmm takže to začíná fakt hezky...už má nádherný tělo šéfík sem zvědavá co bude dál *1* Tak to sem mooc ráda že se ti to rande takhle povedlo a že se ti taky líbilo *3* A ještě k tomu budeš povýšená tak to je superky ne?!Mno to víš v práci je člověk uplně jinej než takhle v soukromí to on asi musí víš hlavně že ti dal pusinu..sice jen na tvář ale taky dobrý na začátek *3*
    Jinak já a moje láska zatim ještě nic...dneska večer k němu jedu má volnej byteček a asi tam budu spinkat tak sem na to zvědavá.Zatim mi píše uplně krásný vzkazíky atd... tak uvidíme jak se to pohne dál *14*
  • Re: Re: Re: trochu jinde

Tak mě se líbí když má nasobě třeba džíny náký good tričko nebo košili. *3*
  • šéfovský,rande:-)

Hned zpočátku,koho to nezajímá čist to nemusí,Wenta se to netýká *13* *5* *4* Tak včera to byla bomba,byly jsme ve fitku a já ho porvé viděla bez trička,zírala jsem,má nádherný tělo.Pak jsme šli na squash,ale jen na chvíli,což byla sranda,protože mi to nešlo a byla jsem nervózdní *4* A na konec mě pozval na malou véču a kulečník,v tom sem ho porazila *1* hodně se bavil o práci a jak mě povýšit,protože mám větší ambice než na sekretářku *5* pak mě odvezl domu,klasika,děkovali jsme si za super den,pohladila jsem ho potváři a on midal na tvář pusu *14* Dnes byl v práci,ale zase jako šéf,odměřen a nemluvný *5*

A co ty Hanisko,no povídej *8* co ta tvoje láska,chci taky všechno slyšet *3*
  • Re: Re: Re: trochu jinde

Tak musí být určitě simpatický na první pohled,oči,tvářička a pak tělo,oblečení atd.mám ráda když mi prostě padne do oka na první pohled,když se kouknu a řeknu si"jo,ten je k sežrání" *15* *8* *14*
  • Re: Re: Re: sport

To já asi taky *1* ,ale máš pravdu,chce to sport kde se ukáže co? *14* tělo,hbitost,jak je spocenej *1* umim si to přdstavit a slintám *14*
  • Re: Re: trochu jinde

A co se ti líbí,když maji na sobě? *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: se mám:-)

No,tak to je super,krásný...... *3* Že by osud konečně zasáhl? *3* To k létu patří... *3* Mě se taky zdá,že po mí ségře jde a ona furt tvrdí že ne,ještě není doma... *3*

Teda Ráďo už zase se šéfikem jo? Ten po tobě jede jako blázen normálně *1* Tak nám pak hlavně pověz nějaký podrobnosti jo jaký to bylo ve fitku atd...! Jinak Páťo k těm letním láskám... tak vám normálně musim povědět že sem se asi zamilovala *4* do kluka kterýho znám asi 3 roky ale nikdy nám nebylo souzeno bejt spolu dycky jeden z nás měl jinýho partnera mno a v pátek a včera se to asi konečně prolomilo *3*
  • Re: Re: sport

Tak já bych šla s Wentíkem bud do posilky nebo plavat abych viděla to jeho krásný tělíčko.Mno ale v aerobicu bych ho asi trumfla *1*
  • Re: trochu jinde

Já si teda první všímám u kluka očí, postavy a toho jak je oblečenej. A u Wentíka mě zaujal ten jeho krásnej pohled a úsměv *14*

Tak jako hodný bráška jsem přijel domu a hned odvezl ségru do fitka na rande,to jsem na ni zvědavej... *3* pak pro ni budu muset ještě dojet nebo jestli mi ji přiveze...hmmm *3* A co vy a letní lásky,nějaký úlet... *3* ?Pochlubte se *3*
  • Re: Re: Re: Patrickovi,rebelovi

Mě to slibovat nemusíš ani kvůli mě být hodná nemusíš,dělej to pro sebe,protože ty sama chceš a kvůli rodičům nebo přátelům...nepřekroč hranice,protože pak se to těžko bere zpět a jde to s tebou,minulost je stín...
  • Re: Re: sport

Jasný volejbal,basket,nebo jen posilovna a pak na dobře vychlazený pivo... *1*
  • Re: trochu jinde

U kluků nevim,ale u holek si v první řadě všímám vlasů,očí a pak ji sjedu pohledem celou......... *3* když se usmívá tak je to úplně super a to je pak hezká každá... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit