Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trochu jinde

Čeho se u kluka všimnete jako první?
    1.u kluka na ulici? 2.čeho jste si na Wentovi všimli jako první,co vás upoutalo? *5*
    Mě 1.asi postavy a toho jak se tváří.2.tetování a oči,líbí se mi jeho přísný pohled *5* *4*
  • Re: sport

Ty jo,my se furt mýjíme *5* tak nevim asi bych si s nim zahrála tenis nebo prostě zaplavat *5*
  • sport

I když Went sportu moc neholduje,jaký sport byste s ním provozovali,kde byste se předvedli? *7* *14* (sex se nepočítá *15* )

Já asi volejbal,ten máme v rodině *4* a aerobik
  • Re: Re: Re: Hanisce

Tobě taky:-)))))))))) *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Ten perník byl delikatesní *14* nadýchaný a čokoládová poleva *4* kluci jsou zlatíčka,dnes jim uvařim já a mizim.V 17hod. jdu se šéfíkem do fitka a možná na sguash,pozval mě jestli nechci jít s nim,jsem kývla *4* a teď nevim co si vzít na sebe o čem budem mluvit a proč jsem vlastně kývla *1* držte palce.
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Já bych si dala ten perník:)....

hmmm takový dobroty jo? mno to se teda Ráďa musela mít mnam *3*
  • Re: Re: Hanisce

Tak jo,tak dík *3* Jinak všem dobrý brzký ráno a krásný den......... *3*

Obalovaný file,brambory a perník s polevou...Nevěstu vrátíme,budem chtít výkupný a zase ji přivezem,unesem ji až půjde na wc,musíto být v klidu,nevěsta je v očekávání... *3*
  • Re: Re: Patrickovi,rebelovi

Díky *4* jo budu hodná slibuju!
  • Re: Hanisce

Týý jova tak to jo... to musí vypadat dost dobře ty kresbičky na ruce. Jinak nemáš vůbec za co děkovat *3*
  • Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Mno tak svatbička byla super... ze začátku sice nuda ale pak se to tam slušně rozjelo. Ty se máš Páťo...já myslim že bys mu jí pak měl vrátit tu nevěstu. *3* A copak ste vařili dobrýho??? *3*
  • Hanisce

Tak ti odpovim zde abych se nemusel vracet...moje tetování má smysl,už jsem to někde psal,na noze takový znak svobody co jsme si s kámošem načrtli,na ruce kresby se schovanými datumy mýho průseru,iniciáli první holky,narození mých sourozenců atd.na krku ornament,jen tak... *3* v září půjde dolu...Jinak díky za vysvětlení ohledně drápků... *3*
  • Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Tak tady se pařilo ve velkym... *3* Já jel pro sestřičku ve tři ráno do clubu a pak ještě s bráchou vařil,jsme blbci co? *3* Já jdu na svatbu v pátek a unesu nevěstu... *3* a ještě si rozmyslim jestli mu jí vrátim... *3*
  • Re: Re: Re: Re: Wentworth

Wenta, Jareda Leta a dál nevím. Prostě ještě nějakou sympatickou celebritu.
  • Re: Patrickovi,rebelovi

Tak to ti schvaluju.... *3* Nejrušnější roky jsem měl mezi 17-19rokem,byl jsem šprt,ale jinak hajzlík.Zkončilo to trestním oznámením ublížení na zdraví při jedný potyčce,naštěstí se to smázlo jen ústně,protože dotyčný mi celoživotně poškodil ledvinu,kdyby se to nestalo,tak nevim možná bych si šel sednout.To byla poslední hranice,teď jsem hodnej kluk... *3* Ponaučení až budete chtít udělat nějakou kravinu,myslete na rodiče...měli se mnou trápení...Mey buď hodná... *3*
  • kasnic

Re: Re: Re: se mám:-)

A jaká byla svatbička??:)taky bych na nákou chtěla...:)
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: se mám:-)

NO,tak to ses teda měla...jo optimistaxD
  • Re: Re: Horalka19

jj přesně je to náš miláček krásnej *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pozdravuje

Tak Páťo ty kérky žádnej význam nemají prostě se mi líbili tak sem si je nechala udělat. Ty tvoje mají nákej význam???A s nehtíkama se dá volejbal hrát uplně normálně...já je nemam extra dlouhý takže fakt v poho. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit