-
Re: Re: Re: Re: Wentworth
Lidi,už je to tu zase..nic proti lindě27,ale mne už to štve..to se máme bavit jenom o Wentovi?...kdyby aspoň věděli jaká jsme "parta"lidí:)které miluju...:)já bych chtěla určo vidět Wenta,lidi z HSM,Linkini,One republic:)a spoooostu lidiček a hlavně vás!:)já viděla-Martina Maxu,Karla Voříška,Kerndlovou(řeknu byla pěkně nafrněná),Arashe....:) -
Re: Re: Re: Re: Re: pozdravuje
Nojo,zvědavá to jsem:Djak na co:D....já se přidávám..no takže kaštanové vlasy po ramena,měřím 152cm(jsem maličká:D)tlusté podoby:D...jako holka nic moc,akortá každý říká,že jsem hezká v obličeji:)tak aspon ěnco:)...jinak piersing chci do ucha:).... -
Re: Re: Re: Re: zpátky doma
ty jeden:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Wentworth
Jééééé,Danay tu bych taky rád viděl *3* ,pak R.Kneppra a H.Laurie(House)jinak jsem viděl na vlastní oči 2x I.Csákovou a byla hrozně fajnová... *3* je to kus ženský *3* klidně bych ji viděl znova a poznat bych chtěl i Y.Blanarovičovou. -
No to já bych chtěla vidět Amauryho Nolasca *14* *14* Wenta a taky Danay Garcia *3* *4* *3* -
Dotazzz!
O čem se tu tak jinak bavíte? Můžu jít k vám do party? *7* *7* -
Re: Wentworth
Chtěli bych vidět: Wenta, Karla Wolfa a asi Hilary Duff... *14* Vy? -
Čauky!Těch by bylo hrozně moc *4* ale např.Went,Mark Keller,Ben Afflek,Dom Purcell,J.Depp,H.P.Baxter ze Scooter *3* atd.atd.atd. *3* -
Re: Re: Re: Re: Wentworth
Tak určo by to byli: Went, Johnny Depp a asi Tom Welling. Co vy ostatní?? *14* *14* -
Re: Re: Re: Wentworth
JJ všichni se tu snaží dělat co se dá abychom to tu udrželi , a je fakt že někdy ty témata jsou fakt hustý *1* *3* A souhlasím s Ráďou všechny nás spojuje jedno "PRISON BREAK" a jejich představitelé *14* *14* Je snad jasný že bysme stáli frontu abychom viděli Wenta na živo *14* Všechny bysme chtěli vidět na živo.*14*Lidi kdybyste si museli vybrat tři lidi který byste chtěli vidět na živo kdo by to byl? *7* -
Teda,je to tu samá kočka *3* Piercing jsem dal pryč,protože už mě nějak nebavil,připomínal divoký časy.......Hanisko,tvý kérky mají nějaký hlubší význam nebo se ti prostě jen líbili?A dá se sgelovýmí nehty hrát třeba volejbal nikdy jsem se stakovými drápky nesetkal... *3* Jinak piercing tu docela letí *3* díky za popis,budu si to pamatovat... *3* Jinak za holku jsem fakt šel,byl to mazec *3* -
To je vostrý *7* Se přidám,černý dlouhý vlasy,hnědý oči,v uchu hodně naušnic,piercing na rtu a v obočí,170cm tak nějak *5* a proč si dal ten piercing pryč? *7* Koukám,že jsme dost rozdílný *5* Páčko! -
Re: Re: Wentworth
Maji tu docela partičku *5* a proč ne,nejde se bavit jen o Wentíkovi je už probranej skrz na skrz *8* a někdy tu maji témata,že čučim *9* ale aspoň to tu držej! -
Re: Wentworth
Čauky!Jak to přijde,někdy o Wentovi píšem slohovky,ale někdy prostě neni téma tak se bavíme jako parta a poznáváme se! *4* Ale všechny nás spojuje jedno"PRISON BREAK"a jejich představitele *14* Kdo by nechtěl vidět Wenta na živko *7* Všichni bysme stáli frontu *14* -
Tak to bude Pat koukat? *14* Já mám ráda francouzkou manikúru *4* a mám hnědý vlasy na ramena,trochu se mi vlněj,zelený oči,brýle,173cm a jsem štíhlá.Pravda s Patrickem jsme si trochu podobní *1* Jinak ještě prásknu,i když nerad tak umí super tancovat,hříšný tanec,salsu,valc,jako musim ho pochválit *1* a taky mu to sluší jako holce na jednom mejdanu šli kluci za holky a Pat byl k sežrání *1* *15* *8* Jinak fajne,teď o sobě zase víme o chlup víc a kdo se přidá? *7* *3* -
Wentworth
Lidi! Bavíte se tady o sobě nebo o Wentworovi?? *7* . No to je jedno. Jenom pro upozornění! Sem tu nová a Wentwortha upee zbožňuju!!! *14* *14* *14* *14* To je prostě upee neeej kluk na světě! *14* Kéééž bych se s ním někdy potkala. Heeej to bych asi nepřežila. *14* *14* *14* *14* -
Wau good popísek ...mno aspon tak nějak víme jak už vypadá Páťa. *3* Mno já sem blondýnka, modrý oči, 170 cm vysoká, postava docela ujde nejsem ani tlustá ani extra hubená, mam piercing v pupíku a v nose, dvě kérky jednu na zádech (nad zadkem) a druhou na kotníku.Mam gelový nehtíky (momentálně žlutý *3* ).Mno snad to bude trošku stačit *3* -
Horečku jen obrazně *3* Přes léto je lepší být sám....... *3* Fajn,mám hnědý krátký vlasy,zelený,tmavší oči,malou jizvu nad obočím a dvě malí jizvičky,po naušnici v obočí,měřim 178cm,postava normal sportuju,ale vysvalanej kulturista nejsem,tetování na noze,potetovaná pravá ruka,henou na krku za uchem.Mám asi 7cm jizvu na boku po operaci.Když jdem s Ráďou spolu tak nás lidi buď spojují nebo poznaji,že jsme sourozenci *3* Tak a teď se pochlubte vy,taky se rád kochám,míry udávat nemusíte....... *3* -
hmm teda Kristýnko to by mě taky zajímalo jak vypadá Páťa a Ken. Páťulko vyklop nám něco na sebe... a nebo Ráďo pověz nám něco o tvém bráškovi at se trošku pokocháme *3* *14* A Páťa je navíc singl...hmmm... jo jinak máš pravdu že můžeš aspon víc flirtovat a užívat si života. ááá Páta dostal horečku *1* dobrou noc lásky moje *3* -
Ráďa řikala,že je tu krásná zpravička pro mě *3* koukám,že od zvědavý Týnky? *3* Taky nevim jak vypadáš/te *3* a mí rozměry,hmmmmmmmmmm přísně tajný *3* soukromá věc,ale 90-60-90 to neni *3* Jinak jo,někdy se fakt pobavim... *3* Hanisko,pohoda taky jsem singl,ale o důvod víc flirtovat ne? *3* S kým chceš jak chceš,tak do toho si mladá holka *3* Z vás budu mít horečku *3* Krásný divoký sny,holčiny. *3*