-
Re: Re: foto
Ahoj zlatíčka!Nějaké fotky jsem si vybrala a stáhla pro inspiraci.Wentworth je hrozně fotogenický typ.Moc vás všechny zdravim a myslim na vás.Až bude zase chvilka tak vám napíšu,zatim mám hodně zakázek a pokaždý jsem jinde.Užívejte si prázdniny,ještě máte před sebou celý měsíc a hlavně žádné hlouposti. -
Re: foto
Jojo:)já jich dneska asi přidala 20,tk nevím:) -
Re: Re: pozdravuje
To já taky asi nexD,ale chtěla bych vědět jak vypadá ve spodím :D -
Re: pozdravuje
Taky ho moc pozdravuju! *14* Snad bude ledvina zase fungovat tak jak má *4* .Jinak letní dny si užívám v práci,domu chodím až v 18hodin tak že už nemám na nic moc čas *9* ve čt a v pa tam budu jen do jedný,tak snad bude ještě krásně *7* *5* *4* *3* *5* Hanisko,to je škoda,že si natrefila zrovna na tak blbou práci *9* Wenta v červených trenkách si nějak představit neumim *8* *15* *1* *1* *14* ale proč ne. -
foto
Jo,a další super fotečky,ti co je sem dávaji"MOC DĚKUJEME" *3* -
pozdravuje
Pat vás pozdravuje,vypadal docela blbě,ale humor ho ještě nepřešel tak je to fajn *3* A jak si užíváte horký letní dny? *4* Já v práci,pak jsem byla v nemocnici a asi hodinku na koupálku,paráda *3*
Jestlipak se Went taky chodí koupat? *1* Chtěla bych ho vidět *14* Třeba v trnkách pobřežní hlídky,ty červený,wow *1* -
Re: Re: Re: Zpátky
To asi jo,ale tady mám rodiče,brášky,kamarády,prostě zázemí,tam se nebudu umět ani pořádně dorozumět *9* *9* *7* Jinak Federiko přiletí 15.8.už má zamluvenou letenku a napsal mi mýším na tébé,říkala jsem mu o našich čárkách a háčcích a on je teď píše všude,popleta *15* Costa brava by mohla být taky super *7* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna
Jo Páťo at je všechno oki a si zdravej jako rybička. Drž se! -
Re: Re: Zpátky
Ty by si nešla bydlet do španělska???Co tady v Čechách aspon bys poznala líp novou zemi ne?!Já bych šla asi hned kdybych měla takovou příležitost. Mno já sem byla ve španělsku na costa brava na tom pobřeží ale pokaždý v jiný části. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna
Jo.Ať je vše v pořádku! -
Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna
Tak hlavně hodně štěstí Patriku a ať ti to dobře dopadne! *3* *4* -
Re: Re: Re: Lidská skvrna
Pat už spí jako kotě *4* Kdysy mu byla při rvačce poraněna pravá ledvina,která mu teď funguje asi tak na 20% a jednou za půl roku musí podstoupit všechna možná vyšetření,hodně ho hlídaj,málem o ni přišel *9* usnul na mí posteli,ho musim ještě vzbudit *4* -
Re: Zpátky
Čautě kotě!To je fajn,že už si tu *3* Bodeť makat někde spoutu hodin,nechat se buzerovat a ještě za nic peníze,to je pak k ničemu *9* Já dřív dělala brigádně prodavačku.
Federiko,byl úžasnej,milej *14* A v jaký části Španělska si byla?Jsem do něj blázen,ale co dál,těžko půjde do ČR a já do Španělska,no nevim *9* -
Re: Zpátky
Jasně ,že stejskalo:)já ted jdu zase k bábuše,bude te mi chybtě!ale moooc,a je dobře,že sji se na vysrala-když jsou takoví!....:) -
Re: Re: Lidská skvrna
To bych taky chtěla vědět,ale nelíbil se mi dabing.Patricku,a co ti je?..že musíš do nemocnice? -
Re: Re: Re: Re: Re: Španělsko
JO Španělsko je fakt super země...byla sem tam asi 3krát a španělé jsou krásnííí *3* Jinak Ráďo at ti to snim vyjde moc bych ti to přála abyste se ještě viděli když si teda odjížděla tak zamilovaná *3* Mno a jakej byl v postýlce??? *4* povídej... *3* -
Zpátky
ahojík vy moje lásky...tak už mě tu zase máte zpátky...stejskalo se vám??? *1* Mě po vás hrozně hrozně moc.A četla sem ty příspěvky fakt ste se nějak rozepsali a to je super.To že je Wentík 11. mě ale teda fakt jako dostalo *9* vůbec to nechápu tolik lidí sem chodí a píše a fotečky noví tak jak mohl takhle klesnout to nepochopim asi *13* . Jinak v Praze už nepracuju protože tam na mě byli oškliví a dostala málo peněz a dělala sem hrozně moc hodin tak sem se tam na ně vysrala.Za takový nervy co sem tam měla mi ty peníze fakt nestojí.páá -
Re: Lidská skvrna
Já ten film prošvihla *9* Můžu se zeptat, kdo Wenta daboval? *3* -
Re: Lidská skvrna
Jo,bylo to dobrý,vypadal tam zase jinak,změna.Pointa byla dobrá,ale jinak jako celek mě to moc nedostalo.Což je samozřejmě věc názoru...pohoda *3* .Jinak se s váma prozatim loučim,zítra nastupuju do nemocnice,tentokrát ne jako pracant,ale pacoš.Nebojte ve čtvrtek vám zase napíšu......... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj
Díky moc! *3* Bylo by fajn kdyby vám to s bráchou vyšlo........ *3* hodně štěstí... *3* Pracovat v zahraničí neni špatný,kámoš dělá už rok v Anglii pingla a baví ho to,má tam i přítelkyni a o vrácení sem vůbec nepomýšlí.Já jsem v tomhle asi jinej,jsem radši doma,v ČR.Už tu mám tak nějak to svý... *3*