-
Re: Re: Re: Re: Re: mňam..........
No to máš pravdu-Láska prochází žaludkem,ale jestli je to velký gurmán ..mno nevím kdo by mu vařil:Dasi moje babka:D -
Re: Re: Já??...a co vy???
Lidi já vás miluju ještě víc,než jsem MĚLA♥♥♥prostě jsem ráda,za to,že VÁS mám!!!........moc se mi ulovilo,že jste s tím neměli žádný problém!Děkuji,moc a taky za VÁS,že jsem vás poznala!!!......Děkuju...:)vždy budete moji:) -
Photo??
Halo, halo, je tu nekdo?? *1* *15* No, jak jste to myslely s tou fotkou? *15* *14* -
Re: Re: Re: Šéfik
Byl jsem na chatě *3* na jednu stranu dobry *14* hlidal jsem malyho, ctyr mesicniho bratranka,ale na druhou, se mi po vas styskalo a navic moje teta-tedy ted uz mamka, nechtela nikam jezdit na vylety, takze na chate byla nuda desna *3* *1* *14* -
Re: Re: tak co?
Si to užij a snad to vynahrazení bude stát za to *5* jsme tu dost zvědaví jak kdo kde,tak že dej pak vědět,jak to vynahradil,uličník *4* -
Re: Re: Šéfik
áááno přesně tak...takže stim popisem jak vypadáš je tedka řada na tobě.A jinak povídej přeháněj kde si byl a jak ses měl...moc nás to tu zájímá... *3* -
Re: Šéfik
No,nazdar Kene,už si se vrátil,kde si se flákal *5* ?Jinak některý holky tu zajímalo jak kdo vypadá,teda jak vypadaji kluci,jako že ty a Patrick *1* Naše popisy už proběhli,vostrý,jsme každej jinej a dobrý *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: mňam..........
Tak třeba knedlo zelo vepřo, nebo svíčkovou *1* -
Re: Šéfik
áááá ztracený Ken se nám vrátil *3* -
Re: tak co?
Jo Jo dneska to klapne s tím mym objevem už mi psal takže sme domluvený a prej mi ten včerejšek vynahradí tak sem na něj zvědavá *14* Týý jova na obchodní obídek jo?!hmm tak si kup něco hezkýho na sebe at pořádně zapůsobíš *3* Mno pondělí se mu líbilo tak to je good. *3* -
Re: Já??...a co vy???
Vubec si z toho nic nedelej!! *1* *3* Nemuzes za to, ze jsi Romka a navic, co jako! *15* *14* I kdyby jsi byla jaká koliv, tak ja te mám rád *15* *1* A vsichni ostatni tady urcite taky *4* Dulezity je, jak se clovek chova, protoze o (cikanech) si lidi mysli, ze nejsou cistotni, kradou a vsechno mozny *3* ale u babicky v panelaku bydli take cikani a jsou hrozne mily *3* Vzdy ji pomuzou s nakupem, vytrou podlahu na schodech, ikdyz by to mela delat moje babicka *1* *15* Takze proste je uplne jednom, jaka jsi, mi te mame radi a ja se te vzdy zastanu v kazde situaci, tim si muzes byt jista *1* *14* *14* P.S.Uz na to nemysli a radeji se rozpomen treba na Wenta *1* *14* *1* *14* *15* -
Re: tak co?
No,dobrý,jdi do něj,zatim to s tebou myslí asi spíš pracovně,trochu ho postrč *8* *3* *4* Já už čekám na Vlada,za chvíli přijde domu,bydlím už třetí měsíc s ním.Jsme v podnájmu ještě s jeho dvěma kámoši a jednou holkou(toho kámoše)pro změnu je to polka *15* a ještě tu je pes voříšek *4* -
Re: Re: Re: Re: mňam..........
Jasně,český jídlo *5* -
Re: Re: Re: Re: Já??...a co vy???
Jo,na půl ukrajinka,můj přítel a přátelé jsou ukrajinci a vůbec to neřešim *5* S romy nějak moc zkušenost nemám,ale líbí se mi Gipsy cz.a romská hudba *5* Je mi fuk jestli si ta či ona,romka,židka nebo vietnamka,jsi dobrá holka na tom záleží *5* -
Šéfik
Ahoj, tak to mas teda dobry *1* *1* sefik se na tebe usmival jo? *3* *15* -
Re: Re: Re: mňam..........
Prochází,uvařila bych mu klasický guláš *1* -
tak co?
Hanisko,tak co?Klapne to dneska s tím klukem? *14* V pátek mě chce vzít šéfík na důležitý obchodní oběd abych si to oťukla jak se mluví,o čem atd.Tak,že musim oželet začátek svatby,zítra být v práci dýl a taky si něco koupit na sebe *9* ale na druhou stranu je to od něj hezký a už teď jsem nervózdní *8* Jinak se na mě v kanclu,když mi to říkal usmíval a prý to bylo v pondělí fajn;-) -
Re: Re: Re: Re: Re: šéfovský,rande:-)
Ale jsem tam já zlato *1* *5* *4* -
Re: Re: Re: Já??...a co vy???
Čauík Kristý!Jasná věc,patříš mezi nás a hotovo,s tím si vůbec hlavu nelámej *13* Jsme rádi,že jsme tě poznali a že tě tu máme a kdo je aspoň trochu rozumný a dospělí tak rozdíli dělat nebude *4* A vůbec je tu aspoň i zástupce romů a děláš jim čest,máme tě tu rádi *3* Jestli jsem dobře pochopila Mey je zase ukrajinka a též fajn *4* -
Re: Re: Já??...a co vy???
Kristýnko mě vůbec nevadí jaká jseš. . . pár Romů jsem v životě už poznala a byli fajn , takže si myslím že ty jseš taky fajn , jseš super holčina . . a souhlasím s Haniskou každej jsme nějakej . a ty jseš moc fajn .Papapa *4* *3* *3*