Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: návrat k tématu

Tak jsem si zase přivstal... *3* Nevim jak Rádinka,ale já večer těžko napíšu,myslim,že večer už budu mít dost... *3* *3* *3*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: návrat k tématu

:Dmáma tady dva supr taťuldy:Dtaky musím souhlasit s haniskou,že to tu není bez vás ono,ale přeju taky ať se vám tam líbí a tobě Ráďo,ať to vyjde!!!! *15* ...písněte pak♥mvr
  • kasnic

Re: Re: Re: vynahrazený rande

Joo,pusa bude! *15*
  • Re: Re: Re: návrat k tématu

Mno my to tady sice zvládáme skvěle ale bez vás to tu neni ono.Jinak si tu svatbu pořádně užijte a moc se neopijte se setřičkou at vám neni špatně *1* pá pá lásky moje
  • Re: Re: vynahrazený rande

Díky Páťo *3*
  • ken

Re: Re: Re: návrat k tématu

Tak si to hlavne uzijte *1* Mi tu zitra budem pisat za vas a doufam, *7* ze alespon vecer neco pisnete! *15* *4* Tak cau Brácho!!! *1* *14* *15*
  • Re: vynahrazený rande

No,super... *3* jsi slušná holka a on je kádr... *3* jen tak dál... *3*
  • Re: Re: návrat k tématu

No,tak to je dobrá náhoda,to jsem se pobavil,Kene *3* Jak vidim tak Patrickové jsou v kurzu... *3* Jinak s těma dětma jseš borec,fakt *3* Tři hodiny jsem ještě postel neustýlal *1* Já s těma drakama pracuju každý den,věkový rozmezí 5-15let,jsou úžasný a je to fakt práce.Dnes jsme kreslili na skleničky a hrníčky.Jinak já teda taky budu na tý svatbě tak že psát nebudu,ale koukám,že to tu zvládáte úplně bravurně... *3*
  • haniska

Re: Re: vynahrazený rande

Pusa bude úrčo zítra až tě poveze na garden party...neboooj *3*
  • haniska

Re: návrat k tématu

Mno tak to je hustý fakt...máme tu dva Patriky týý jova *1* Mě se teda jméno Patrik hrozně moc líbí takže máte oba dva u mě veeeliký plus *3* Já sem si tam taky hodila fotečku abyste mě viděli.Je to fotka z našeho tabla lepší bohužel nemam.Jo a přezdívku mam normálka haniska!!!! *3* Jinak Ráďo to je jasný že tě zítra omluvíme a držíme palečky at vše dobře dopadne...pááá *3*
  • návrat k tématu

Teda to jméno Kene je fakt bomba *4* Jinak z tebe bude jednou super táta,máš s Patrickem hodně společnýho,teda ty děti určitě *4* On by počuchňal každý dítě je horší než ženská *1* a umí to s nima víc než já.Jinak jste se rozepísali,že nějak moc nestíhám *8*Krásný večer všem,jdu si ještě pročíst nějaký papíry.Zítra nevim zda stihnu psát tak mě omluvte a držte palce *1* jste moje koťata *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Photo??

Super popísek *3*
  • Re: vynahrazený rande

Jé,to je super,krásný,bomba,tak ať to klape,mám radost *14* A co vy ostatní a vaše lásečky? *4* Já teď přišla z práce,to byl přesčas úplný děs,probíraki jsme ten zítřejší oběd abych byla v obraze o čem se bude mluvit atd. *5* Šéfík mi všechno vysvětloval,pak jsem si stýskla,že přijdu o kus svatby,ale že to pro svou kariéru oželim,šéfík se sám nabídl,že by mě pak na garden párty odvezl *14* tak nevim,byl moc milej,ale žádná pusa *9*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Photo??

Tak to je dorbý.Dslayším tohle jméno teda jako v ČR poprvé,ale good:)jináč já mám přezdívku aksni a jsem taky on-line a Haniska myslím taky a vím,že má přezdívku haniska,je to tak Hani?
  • ken

Díky *14* a vase fotky bych taky rad videl, tedy pokud chcete *1* *15*
  • ken

No, budete se asi hodne smat! *14* Ja se smal vzdy, kdyz jsem si cetl prispevek od Patrika, jmenuji se totiž uplne stejne!!! *1* *3* *15* *14*
  • kasnic

Pravda a musím říct-HEZOUN:) *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Šéfik

úrčo si to zvládnul na jedničku *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Photo??

Hezká fotka Kene... a tvé jméno by nás taky zajímalo...jako tvoje oficiální *3*
  • ken

Normalne ken! Mela bys to najit, jsem on-line *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit