Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kasnic

Re: Re: Re: vynahrazený rande

Jojo,souhlasím.-..:)
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Já??...a co vy???

Děkuju♥
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Šéfik

:Daspoň vidíš,co ženský všechno dělaj a musí dělat:),ale myslím,že sji to zvládl...:)
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Photo??

a jak se jmenuješ?teda tvoje přezdívka?:..
  • ken

To byla ale rychla odpoved Hanisko*1* *1* Dam si na chvily svou fotku na muj profil, tak se muzete mrknout :-) *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Photo??

Takhle nám to stačí Kene... *3*
  • ken

Popis? *1* No, moc popisovat neumim a tim spis sebe *15* *15* Mam svetli vlasy, hnedy oci, vyska 168cm, naušnice, kérky ani piercingy nemám *14* Jinak hodne sportuji, mam rad motorky a casto zavodim *14* *15* Je to malo, ja vim, ale proste se nedokazu nejak bezvadne popsat *4* *1* *3*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Photo??

:Dhej no chcípám Kene:D
  • Re: Re: Re: Photo??

My si tu neposíláme fotky ale jen se popisujem jak vypadáme. Takže sem hod jenom nákej tvuj popis jak vypadáš (vlasy, oči, vejška, postava, kérky, piercingy atd...) *3*
  • ken

Re: Re: Photo??

No, psali jste, ze si tu posilate sve fotky, jak vypadate? *7*
  • ken

Re: Re: vynahrazený rande

Jasne *1* Taky preji hodne stesti a hlavne lasky!!! *14* A at vam to dlouho VYDRŽÍ!!!!!!!!! *15* *14* *15*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: tak co?

Hodně štěstí holky a ať vám to všechno výjde a ať jste šťastnééé , mooooc šťastné *3* *4* *3*
  • pedriska

Re: vynahrazený rande

Hooodně štěstíí a ať ti všechno výjde *3* *4*
  • Re: Re: Re: Já??...a co vy???

Mno Kristýnko snad sis nemyslela že tě tu někdo zavrhne?!To je přeci jasný že budeš dycky naše...patříš sem *3*
  • vynahrazený rande

Tak lidičky včera se mi večer fakt povedl... *3* přijela sem k němu dali sme si bílý vínko koukali na dívko povídali si atd.Pořád mi dával pusinky a hladil mě. Pak sme si šli hajnout do postýlky a hrozně dlouho sme se líbali a mazlili ... k ničemu nedošlo ...řekla sem mu že to je ještě moc brzo a byl v pohodě. *4* Bylo to fakt super..sem zvědavá jak se to bude vyvíjet dál... *3*
  • Re: Photo??

s jakou fotkou zase??? *7*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Šéfik

No, náhradní taťka *1*Je to docela práce *15* Nabídl jsem se, že jednu noc se budu o malýho starat *3* Teta souhlasila s nadšením. *4* Byl večer a tak jsem si sedl do křesla, abych neusnul *3* Skoro jsem se ani neuvelebil as už začal kňourat *3* Udělal jsem tedy mléko a nakrmil Deníka-tak se jmenuje Denis! *3* Když znovu usnul, tak jsem si konečně zdřímnul *1* *1* připadalo mi to, že spím sotva deset minut a už slyším křik! *3* Musel křičet asi hodně dlouho, protože se mu chudákovy slzičky pěkně koulily z očí *9* Celý ospalý jsem vstal(3hodiny ráno!!!) a nakrmil ho. *15* Ted uz jsem nechtel usnout, abych ho vubec zase slysel a tak jsem hral chvili hry na mobilu *14* Jenze ten spanek me neprestaval prudit a tak jsem si namočil hlavu do studený vody a šel si udělat kafe *3* Pamatuju si, že jsem musel v kuchyni usnout, protože mi bylo divný, že bych si dělal kafe hodinu *15*No, kafe bylo studený a nějak mě přešla chuť, tak jsem ho vylil a za půl hodiny šel znovu krmit *14*Když se pak mamka ráno probudila, řekl jsem, že bylo všechno v pořádku *14* a že teď jdu ustlat postele! *1* A teď je to hlavní *15*stlaly jste někdy postel tři a půl hodiny??
  • kasnic

Re: Photo??

kterou??:D
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Šéfik

Tááátk tady se nám vyklubil "náhradní taťka":Dnééé,určo to bylo pěkné,miluju děti..,ale ne ty zlobivé:Dne,a Haniska a Mey má pravdu!Přeháněj:D,ale ne zas moc,aby jsme ti to uvěřili:D..jasný?:Djinák jsem ráda,že sji zpět!!♥
  • kasnic

Re: Re: Re: tak co?

Fandím Vám,holky!!!..kdo by Vás enchtěl ,co?:D *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit