-
Re: Re: Re: Re: na cestě:-)
Tady se rozjíždí bárcha i ségruna dohromady *1* jen si to užijte *5* a tobě a všem taky přeju good víkend *14* Já jedu k bábuše za kámoškou a někde zase budem blbnout:)tk uvidíme..budete mi chybět lidi-LOOfuuju vás *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: šéfík
*1* -
Re: Re: Re: Re: šéfík
Je super,když je napitej,pěkně se tlemí *15* je roztomilej,ale drží se. -
Re: Re: Re: Re: Re: na cestě:-)
Už zase písám,už mám nějakou tu skleničku za sebou a je to tu fajnový,bomba! *15* Šéfík se baví a všichni jsou happy *3* Tancovali jsme ploužák v objetí,zašeptal mi,že mi to moc sluší,že jsem hezká holka a dal mi malou pusinku na krk,ale toď vše *14* tak ještě uvidíme *7* Jinak mazec!Šla jsem do koupelny a koho tam nevidim,svýho opilího mladšího bratříčka,tak že Patricka jak se tam líbá s nějakou holkou,vůbec si nevšimli,že jsem tam a čučim *8* A hit večera Ptrick tancoval se ženichem salsu,šlo jim to úplně skvěle *15* Nevěsta je krásná a těhotná,už má trošku bříško.Koupili jsme sadu na salát,mísu,misky,vidličky a lžičky+kuchařku,nevěsta jí hodně zdravě a taky jsme jí koupili dudlík modrý i růžoví *1* Tak se bavte a písněte zítra jak se pařilo a dařilo *15* Už začínám mít dost,blbě mi bude *15* ale Patrickovi víc *15* Mám vás ráda koťata! -
Re: Re: Re: Re: na cestě:-)
Mno to každopádně chceme slyšet všechny detaily novinky atd.Jinak já na randíčko jdu až zítra protože muj objev je dneska taky na náký svatbě na Karlštejně, takže jdu chlastat s kámoškama a pak asi náká diskoška. *3* Mey užij si to hezky na chatičce a pak nám taky pověz náký detailíky jo?!Jinak jak se jmenuješ oficiálním jménem??? *7* tak pááá lásky moje a hezky pařte o víkend *3* ale at vám neni moc špatně jako mě minulej víkend *1* -
Re: Re: Re: na cestě:-)
Jó,chceme vědět žhavý novinky *8* Zatim to zní dost dobře *5* možná bys mu měla trochu pomoct aby se rozhoupal,že by byl stydlivý *4* ?Jinak vostrý,přemluvenej na oslavu,pak ty na chatičku *5* Já jedu večer s Vladem na chatu,hrozně se těšim,zapaříme *5* a pak se uvidí,ale asi je to jasný *5* A co vy a víkend,jaký jsou plány?Haniska vyrazí na randíčko ne?Kene,máš holku?A co Kristýk a Pedriska,co víkenďáček? *5* -
Re: Re: Re: šéfík
No,frajer *5* A začíná se ti líbit,no vidíš *5* -
Re: Re: Re: šéfík
to vypadá velmi slibně:) -
Re: Re: na cestě:-)
Aby jsme za chvilku my nekupovali svatební dáreček:)ať to vyjde!užij si to§a paka vše do detailu pověz! *5* -
Re: Re: šéfík
duležité je že se ti líbí tak ti přeju ať ti to výjde *3* *4* *3* -
Re: šéfík
hmmm zní to zajímavě...tak hlavně že se ti líbí *3* -
Re: na cestě:-)
Téééda co se tu člověk nedozví normálně!! *3* Začíná to ale hezky nejdřív pohlazení po stehně pak přespání v penzionu a pak víkend na jeho chatičce nepracovní ještě k tomu.hmmm hmmm... zajímavé *1* Copak ste koupili za svatební dar???Jasně kdo si počká ten se dočká...pusa úrčo dneska proběhne a ne-li něco víc že?! *4* *3* Tak když budeš moct tak písni užijte si svatbičku a pozdravuj brášku pa pa *3* -
Re: na cestě:-)
To jako jedeš se šéfikem na chatu? *1* *15* Už tak rychle jo? *14* Tak hlavně ať se ti to tam líbí *1* *15* P.S.:Vrať se nám veselá:-) *15* *14* -
šéfík
Je mu 32let, je stejně velký jako já,postavu má velmi dobrou,ale moc ji neodhaluje,má krátký kaštanově hnědý vlasy,často nagelovaný,hnědý oči a je prostě fajn,líbí se mi.Na první pohled působí odtažitě,uzavřeně,vážně,ale čím víc ho poznávám i jinak tím víc se mi líbí a je workoholik *14* -
na cestě:-)
Tak jsem právě v autě se šéfíkem a píšu z jeho notebooku.Jsme na cestě garden party.Ale od začátku *14* Oběd byl perfektní,šéf byl diplomat,elegantní,profesionální ,chytrý.Jak jsem si sedla a seznámila se se dvěma obchodníky byla jsem nervní,šéfík mě nenápadně pod stolem pohladil po stehně a usmál se *14* bylo to v pohodě!Po obědě mi nabídl víkend na jeho chatě a nepracovní,tak jsem ho uškemrala aby se mnou zůstal na oslavě,přespíme v penzionu a v sobotu pojedem na chatu,na konec souhlasil,dalo to práci *8* Tak jsme koupili svatební dar,jeli jsme ke mě pro věci k němu pro věci,má krásný byteček *14* *8* *4* no a jsme na cestě.Zatím ještě pusa žádná a nechci se vnucovat,si počkám *4* Ještě zkusim napsat večer jestli šéfík dovolí *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: návrat k tématu
JJ holky mají pravdu bez vás to tu není ono , ale i já přeju ať se vám to líbí a užíjte si to. *3* *4* A myslím si že z kluků jednou budou skvělý otcové. *3* *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: vynahrazený rande
Přesně!.... *5* -
Mno to by sis měl teda sestřičku pohlídat Páťo...ale jestli je šéfík slušnej chlap tak jí nech *3* Jinak souhlasim s Kenem taky by mě Ráďo zajímalo jakej šéfík je...takže sem pak hod nějakej popísek jo?! děkujeméééé *3* -
Možná ti to se šéfikem vyjde *7* *1* Zajímalo by mně, jak vypadá, myslim, jestli je v tvích letech a jestli se ti nejak líbí *3* *15* Každopádně sázím na to, že nějaká ta pusa padne a nebo se o ni alespoň bude snažit *15* Patriku, nebuď daleko od naší Ráďi *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: vynahrazený rande
Si budu muset sestřičku pohlídat,jak tak koukám... *3*