Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kasnic

Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Věřím a doufám:)že to dopadne DOBŘE!!!!a úplně souhlasím s Hani!Jsi supr,milej,kamarádskej,hezkej,vtip nej...tk nač ten strach??..dopadne to SKVĚLe!! *15*
  • kasnic

Re: Románky

Já ji to též přeji!:)a obě taky!Ať ti to s ní baví,a vydrží:)
  • kasnic

Re: Re: chválim!

Děkuji Marcy:)byla jsem pochválena:)to men těší,moooc,skoro se červenám:D...já se budu snažit přidávat další a další ať je na co "koukat":)
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

Po třech dnech zase písám,a nevím s čím mám začít:)..jsem ráda,že vám to všem VYŠLO!!!musím říct,že šéfík nechce nikam spěchat,určitě proto aby se třeba nepokazil třeba respekt vůči práci nebo ták,ale myslím si,že se i bojí po tom manželstvím,pokud tedy neměl nákou "stálou"partnerku..a Federiko...no,je to těžký..koho?Federika bo šéfíka??......takové ultimátum..... *13* *9* ale fandím tobě i všem holkám:)
  • pedriska

Hanisko hlavně klid , ty určitě nejsi prokletá a taky toho pravýho jednou potkáš a budeš s ním šťastná.Určitě se najde ten pravej kterého budeš milovat a který bude milovat tebe! *3* *3*
  • ken

Re: Re: I need a HELP!!!

Díky za podporu *1* Ale bude to namáhající! Je jí 16 a její jméno je Verča! *1* Docela se těšim, ale nadruhou stranu to bude poprvé, co s ní takhle někam půjdu *3* Nepočítám kino, ve kterém jsem s ní byl *15*
  • Re: I need a HELP!!!

Prosimtě Kene všechno bude oki neboj hlavně žádný stresy!!!Chovej se normálně jako dycky prostě přirozeně...všechno klapne. Žádnou blbost neuděláš ani se nezasekneš...!Bude to super uvidíš...hlavně nám pak písni detailíky jak to probíhalo atd jo?! Kolik je přítelkyni jestli se můžu zeptat??? *3*
  • ken

I need a HELP!!!

Tady to je úplně nakažlivý! *15* *14* Člověk se kolikrát směje, jak jde druhý na večeři, na svadbu, rande a tak... *15* Jenže já teď pojedu v pátek do Francie na dovolenou s rodiči a moje přítelkyně chce jít semnou do nějaké restaurace na véču *3* Byl jsem s ní zatim třikrát a to jsme se akorát drželi za ruce, jinak nic *15* *3* Jasně, že s ní ve středu! Půjdu, ale jsem z toho docela nervozní! *1* *15* Tohleto je tady nějaká romantická horečka! *1* Jasně, že tam s ní půjdu, ale co když se zaseknu nebo udělám nějakou blbost? *3*Úplně se vidim, jak tam sedim a nic neřikám
  • ken

Románky

Ahoj, už se z toho asi zbláznim! Pořád mi přeskakuje net! *9* Jednou jde a jednou zas ne! *9* Chtěl jsem vám v sobotu napsat a prostě nic! *10* Tak ted mi naskočil, tak rychle píšu, jinak jsem přečetl příspěvky *1* *14* Velmi zajímavé:-) Já to Ráďe přeju! Jestli se jí líbí, což asi že jo, a jestli se mu líbí i Ráďa, tak neni o čem mluvit *15* Patricku *15* alespoň nejsem sám, já se taky tenkrát na oslavě mé sestřenice líbal s její kamarádkou *14* Jenže tady to bylo naopak, jí bylo dvacet a mě 16 *1* *3* Jo a ptali jste se jestli mám nějakou přítelkyni? Tak to mám *3* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

Jenže jak tý romantice mam pomoct?? *7* To je dobře že ses rozhodla teda pro šéfíka ...myslim si že s Federikem by to asi moc budoucnost nemělo...ale nevim nechci ti do toho kecat musíš to cítit sama! Jinak pedrisko nebud smutná ten pravej úrčo přijde...on si tě najde neboj!Já mam na kluky taky smůlu ale hroznou dycky se zamiluju do nákýho blbečeka nebo psychopata...fakt...já sem totiž asi prokletá *9*
  • pedriska

Ne ne Ráďo já jsem sama.Já mám bohužel na kluky smůlu. *9* Doufám že máš pravdu , doufám že jednou někoho najdu. *4* Přeju ti ať si správně vybereš a ať si šťastná *3* *4*

A co ty pedrisko,ty nemáš nějakou lásku nebo aspoň tajnou? *4* Neboj určitě to příjde,tehdy kdy to budeš nejmíň čekat *8* Já znám šéfa 7měsíců a až teď jsme se nějak zblížili.Hanisko,dobrý,to je hezký ty pusinky *14* Tak tý romantice nějak pomoc *3* Myslim,že jsem se rozhodla,pro šéfa,jen nevim zda on se rozhodl pro mě *7* chybí mi pusinky,sms-čičky atd.Federiko mi aspoň píše,každý den meil *4* ale necítím k němu to co k šéfíkovi *9* Jinak proč bychom se smáli,když vám to klape *14* šéf je zase o dost starší no *3*
  • pedriska

no téééda já zírááám tady to úplně srší štěstím a romantikou *1* *3* vidím že jste šťastné holky přeju vám aby se vám všechno podařilo a abyste byli mooooooooc šťastné.zasloužíte si lásku a štěstí.jednou bych taky chtěla být tak šťastná jak vy.hooodně moooc štěstííčka a lásky přeju vám všem *3* *4* *3*

Jééé jééé takový romantiky tady. Sem ráda že ste si ten víkendík takhle užili. Ráďo sem ráda že ti to se šéfíkem takhle vychází... ted se ale budeš muset asi rozhodnout co jestli Federiko nebo šéfík. To má asi ráda každá holčina když je zamilovaná tak chce pusinky atd...třeba to ale nechce moc uspěchat aby něco nepokazil víš?! *3* Zkus ještě počkat a uvidíš. Takovou romantiku jako jsi měla ty u krbu atd bych chtěla taky jednou zažít fakt jo?! Chcete ode mě detailíky jo?Mno já ze včerejška moc žádný nemam protože byl takovej a chcíplej a navíc mam své dny takže sem byla docela naštvaná. Ale tak leželi sme v postýlce spolu líbali sme se hladili se a pak sme oba dva usnuli ...já sem byla otočená zády k němu a on mě držel uplně pevně a spinkali sme *3* On pokaždý když se otáčí (v postýlce) tak mi dycky v noci dá pusinku ..to je uplně sladký *14* .Jinak Mey máš hezký jméno a mému objevovi (Davídkovi) je (ted se ale nesmějte) on je o rok mladší než já...takže mu je 18!!!Ale nevypadá na to vůbec...je prostě úžasnej *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: koukám

Oki sem ráda že už sem teda v obraze.... Páťa byl nákej asi mimo teda ne když to psal... *1*

Jo,to psal Patricek,poznávám to,hlavně proto,že má Marcy rád,to já poznám *1* a zná ji tak že by ji vzal na pařbu jedině on *4*

Pokračováníčko *4* Hanisko,to je super a co taky pár detailíků? *3* Mey,krásný jméno Maria a Vlado musí být úžaný,jsi happy co,je to znát z tvých zpráviček *14*

Čautě!Tak další detailíky *3* No,bylo to super!Večer jsme si povídali u krbu s vínem a při pouštění Celine Dion *4* ,pak jsme se začli líbat,hladit,paráda *14* Pak navrhl společnou koupel,tak že jsem ho viděla úplně nahýho,další paráda *14* ale jen jsme si tam povídali.Pak jsme šli do postele,pokračovali v líbání a v hlazení,ale nic víc,usnula jsem u něj a hladil mě dokud jsem neusnula *14* Ráno vstal zase dřív a připravil snídani,opět žádná pusa *9* Až když mě odvezl domu tak se na mě v autě dlouze díval jako by váhal a krátce mě políbil a poděkoval za krásný víkend *4* Teď se asi dlouho neuvidíme on má dovolenou a já příští týden a v pátek má přijed Federiko,ach jo *4* Pořád nevím jak bych popsala můj vztah se šéfíkem,je úžasý,ale zároveň nevim,jsem zvyklá,že když mě někdo má rád,miluje tak je to samá pusa a tady ne... *9*

Podle času odeslání a smajlů,bych to typla na Páťu *5* To je taky pěknej kaňour,líbačka,dost vostrý

Už jsme zpátky z chaty a ještě pojedem s Vladem do bazénu *5* Bylo to skvělí,Vlado je skvělej,jsme si to užili *5* A vy jak koukám taky *4* A co objev Hani,jak ten vypadá a kolik mu je? *7* Neboj nějaký místečko se najde ne,jednou *3* Jinak vlastním jménem jsem Maria,volá se na mě Mario,nikoliv Marie *13* říkají mi Mari,Maro,Mey *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit