-
Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená
Tak to vím jak se Patrick cejtí,jsem na tom podobně *9* ,ale beru to v poho ať si myslí co chtěj já jsem prostě svá *5* -
jak to asi vypadá?
Tak jak pak asi pokračuje Kenovi rande?šel dneska,ne *7* Myslim na něj a držim mu palce,snad nám pak bude vyprávět *4* chci vědět všecičko *3* Já věřim,že to zmákne *5* Jinak v práci zase děs a co váš den? *4* -
To je taky špatný,když pije a pak tě schazuje *13* musíš věřit v sám sebe *4* jako Pat.Táta nějak nepije,ale spíš s Patrickem nekomunikuje jako se synem,ale s nějakým cizákem,občas se děsně pohádaj a táta mu všechno vyčte,nebýt nás jako sourozenců tak v těch vylomeninách by Pat pokračoval *9* a pak nevim kde by to mělo konec *9* Musím říct,že i on je rád,že vám může písat a občas o vás i mluví,ale hlavně musí být pořád zaneprázdněn *4* Já s rodiči nemám nejmenší problém *4* -
Páťa i ty jsi super!spíš VŠICHNI:)já s rodiči vycházím skvělě,podporují mne a vše co k tomu patří,ale samozřejmě jsou tam i chyby:(jako u všech:),jináč já jsem tu ráda také,a to převelice:D♥byla bych ztracená kdybyhc vás neznala a neměla:(ještě ,že vás ZNÁM a MÁMxD...MILUNKÁM VÁS♥♥♥ -
To je skoda, ze to ma takovyhle s tatou *9* Ja jsem mladsi*15*,ale s rodici to taky nevypapda moc ruzove! *3* *1* Tata porad rika, ze nic neumim a nic v zivote nedokazu *9* (to opravdu povzbudivy)!Ale hlavne on docela dost casto pije *9* Takze to je vzdycky hrozny *9* Proto jsem rad, kdyz si muzu zalezt do pokoje a s vama si tady povidat *1* *15* *3* -
Jinak Pat moc nouzi o holky nemá,máš úplnou pravdu,ukecá je *1* *1* *1* ale nechce se moc vázat,kozel *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!
Hodně,hodně štěstí Kene! *14* Budu na tebe myslet a držet palce! *14* Mey,kolik ti je?Jinak super vztah *14* -
Re: Re: Re: Re: zaskočená
Šéf má dovču a já na to kašlu,takový práce nestihnu ani za pět let *13* tak jsem šla na net se rozptýlit *3* .Vím co mám doma až moc dobře *1* Pat je hodnej,hrozně moc,vždycky je tam kde ho někdo potřebuje,neřekne ne *4* Kdyby býval dřív nenadělal takových blbostí *13* máma je máma,ale táta mu moc nevěří což Pata docela zlomilo a nemají nejlepší vztah,ale má mě a bráchu,Dan je taky skvělej,ale víc samotář.Nedala bych ani jednoho *4* Vždycky poradí,mě řekl ať počkám týden a pak ať mu napíšu *4* Jste super lidičky! *14* Tak a já jdu zase pracovat *9* . -
Re: Re: Re: Re: zaskočená
Nepochybuju o tom,že by s tebou nějaká nešla a jak tě znám po netu tak ji ukecáš *15* Umíš to *5* Jsi vtipnej,chytrej,simpaťák,takovej dobrotivec *4* na tebe budou brát *5*ať to pak klapne *1* a užij si to tam! -
Patricku řekla bych,že to s holkama hodně umíš *5*S Vladem se známe den před Silvestrem,seznámila jsem se prostřednictvím našich partiček a strávili jsme společně silvestr,pak se naše cesty rozešli a za tři tejdny jsme se zase dali dohromady už na pevno a teď spolu vlastně bydlíme od června *5* Byla jsem kvítko,Vlado mě hodně zkrotil,což asi potřebuju *5* *7* *5* Kene,zatim to vypadá dost dobře a Verča asi ví co chce a romantička bude *4* -
Mey,to je fakt dobrý a vidim,že pro lásku člověk odpustí hodně... *3* Jak dlouho si s Vladem... *3* Já se teda nikdy neopil,ale opila se mi holka,taky hodila šavli,ještě před barem a já ji držel vlasy a vůbec sem ji držel celou,protože se kácela...zážitek jak hrom,ale druhý den přišla s omluvou napsanou na dvou listech A4.Kdo by ji neodpustil? *3* Restaurace dobrá... *3* tak ať to vyjde,jo a až se budete loučit nezapomeň na pusu,pokud se ti rande bude líbit,stačí i na tvář... *3* a jestli má dlouhý vlasy,kup růži ulom ji a dej jí ji za ucho... *3* Ve tvým věku je ještě nějaká kytice fádní,ale růže za uchem je roztomilá a mladistvá nebo až budete odcházet můžeš jí dát plyšového méďu,když se to jmenuje u medvídků,ale musí to být romantička jestli je to holka drsňačka tak pak by tě poslala kam si...Užij si to a neboj,borec na konec budeš ty! *3* -
Re: Re: Re: zaskočená
Teda,díky moc všem za chvály *3* Jsem rád,že jsem vám aspoň trochu poradil.... *3* Pár rande už mám za sebou a né všechny dopadli zrovna úspěšně,ale člověk se z chyb prostě učí... *3* a než jde člověk na rande musí mít jasno co chce... *3*Až přijedu tak půjdu taky na rande....ještě nevim s kym,ale snad se nějaká najde... *3* přeci tu nebudu pozadu... *3* Tak se mějte,píšu od kámoše a za hoďku vyrážíme,jinak jedem busem tak že to bude zajímaví *3* Páčko Wenťačky a Kene!Napište pak jak to dolpadlo... *3* -
Re: Re: zaskočená
Ráďo!!! *15* Tvůj brácha je úplně SUPER!!! *1* *3* Nejenže má dobré rady, ale dokáže člověku pomoct, co se týče Rande! *1* Samozdřejmě jsou dobrý všechny rady které tu slyšim, od každého!!! *14* *4* Ale Patrick je prostě Borec na konec! *15* *1* Kazdymu tu poradil, nez odletel a neopomenul nikoho *14* Vůbec nevíš, *14* co máš doma za bráchu!!! *1* *4* *15* -
Jo, jo ja jsem z Prahy, bydlim v Bubenči *1* a jdem do restaurace U Medvídků *15* *15* Docela se těšim *14* Já myslel, ze vite, ze jsem z Prahy *7* a ty jsi odkud, Hanisko? *7* *1* -
wau..mno tak to bude krásný randíčko v restauraci při svíčkách...romantika jak blázen. *3* Mno fast food by byl asi dost blbej na večeři ...vymyslel si to fakt skvěle. A do jaký restaurace jdete jestli se můžu zeptat??? Jak sem tak pochopila tak seš Kene asi z Prahy co když se máte sejít u metra?! *3* -
Re: zaskočená
Vidíš Ráďo co se všechno se skrývá ve tvém bráškovi *3* Já ti věřim že ti je smutno ale tak za týden se ti šéfík vrátí...to uteče jako voda.Mě je taky smutno a hoodně moc *9* A copak ti tvuj bráška poradil???? *7* -
Tos mela teda hezky zacatek, Mey! *3* *1* Teď jsem docela v poho, ale zítra to v šest začne, protože ve třičtvrtě na sedm se máme sejít na metru a v sedm máme zamluvený stůl v restauraci *4* *1* (Chtěla to prostě se všim všudy, tak jsem zamluvil stůl v jedné restauraci uprostřed města) *3* Připadá mi, že to bere všechno vážně, řekla že chce na večeři do nějaké pořádné restaurace! *1* *4* Nevim co tim myslela, ale nejpíš nechtěla jít do nějakého Fast Foodu! *14* Což se jí nedivym, večeře prostě musí být při svíčkách *1* *14* -
Re: Re: zatím pa...
Já se taky naučila pořádně vařit až ve dvaceti *1* Ale fakt se to hodí *4* -
zaskočená
Tak to mě Pat překvapil,jaký má poradenský sklony,až se vrátí tak si tu musí otevřít"vztahy-rady a porady" *1* Jinak,jo Hanisko,v práci se fakt nenudim,je toho až nad hlavu *9* a ještě mi je k to mu smutno *9* takový parádní víkend a najednou utrum *9* ,ale Pat mi taky poradil *5* Jinak s nim nejedu,měla jsem,ale místo mě si vzal kámoše.Nemůžu jet kvůli Fedovi,že přijede a v pondělí jedu k babičce,bude tam i kámoška z dětství tak budem pařit *3* -
Re: Re: zatím pa...
Užijn si to,Mey:)a ty taky Patricku budete mi oba chybět♥a děkuju... *15*