Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

Re: Re: meilík;-)

V Liberci *14* *14* *14* *14* Tam je to super, byl jsem tam! *4* po pravdě řečeno, čekal jsem od šéfika něco jako: Večeře, piknik, kino...Ale aqapark? *1* To je něco tak roztomilýho! *1* *3* Hlavně si to pěkně užij a neutop se nám s nim *1* *15* *14*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená

Jo jasně, každej to zmákne *3* ale člověka to mrzí, když ho rodiče nepodporují! *15* Je mi líto a velice mě mrzí, že nemáš tátu Hanisko *9* U nás naštěstí došlo jen k tomu, že jsme volaly policajty, ale naštěstí nic jiného! *9*
  • ken

Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Ne nebylo, jak mi řekla, že jsem první kluk, tak jsem na nic nespěchal *1* *3* Snažil jsem se být něžný a opatrný, hlavně nic nezkazit! *15* Ale vaše rady mi moc pomohly fakt vám všem děkuji!!! *1* *15* Jste nejlepší *1* *3* *14* *4* *14* *3* *15* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Jenže on ty problémy má už asi přes 3 roky.Nedavno mi sliboval a řikal jak je to všechno super a jak můžem bejt už tedka štastní že je vše vyřešný a ted mi napíše zase tohle.Já se v tom klukovi prostě nevyznám...on mi v jednom kuse jenom lže. Kdyby byl aspon trošku do mě zamilovanej nebo nebo chtěl bejt tak moc semnou jak píše tak si to přece zařídí nějak...já bych mu hrozně chtěla pomoct ve všem v čem jede jenže když on nechce tak to je pak těžký! *9*
  • Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Mno vidíš to věděla sem že to zmákneš...věřila sem ti! A to že si jí kápnul na šaty to vůbec nevadí..vidíš začla se smát a vzala to uplně v poho.Řikali sme ti že bude taky nervozní. Doufám že nebylo něco víc než líbání a mazlení v postýlce *3* ...sem moc ráda že ti to vyšlo *3*
  • Re: meilík;-)

To je uplně krásný....jééé normálně ti asi začnu závidět...ba ne! Je to od něj fakt hezký...tak si to tam spolu pořádně užijte... *3*
  • ken

Nekoktal jsem, vyšlo to...

Tak jsem tady!! *1* Verča musela do práce na devátou hodinu-chodí na brigádu! *1* Abych začal, před sedmou jsme se setkaly na metru a pak jsme šli do restaurace *3* Bylo to supr, přivítal nás čišník a odvedl ke stolu *15* Daly jsme si nějakou jejich specialitu(rybu) *3* Když jsme dojedli, tak začalo mlčení *15* *1* Ani jeden jsme nemluvily, vzpomínal jsem na ty vaše rady a je pravda, že byla taky trochu nervozni *4* Nakonec jsem vstal a vzal její skleničku, abych jí nalil drink *1* No a při mim štěstí jsem jí trochu kápnul na šaty *3* Myslel jsem, že se propadnu, ale Verča se jen usmála a hned jsme se daly do řeči *1* *14* Jeli jsme ke mně domu, protože rodiče byly v práci a daly jsme si víno, na balkone jsme si povídaly asi dvě hodiny a pak jsem toho měl dost a tak jsem jí nečekaně políbil *15* *1* Dlouho jsme se líbali a pak jsme se odplazily do postýlky *14* Byl jsem opatrný, protože mi řekla, že jsem první kluk *3* Po dlouhém líbání a mazlení mi usnula v objetí *14* *4* Děkuju vám všem za rady, moc jste mi pomohly *1* *15* *14*
  • Re: meilík;-)

Tak mi bleskově odpověděl"jsem rád,že si přijala,těšim se"a taky psal,že je na dovolený u rodičů a že doufá,že mi to v práci jde *14* kdyby tak věděl *1* *9* *4*
  • meilík;-)

Čautě holky! *3* Tak jsem šla do práce dřív abych stihla jít na net a ještě tu fůru práce,stejnak si ji budu muset vzít i domu *9* Federiko přiletí zítra,asi kolem 14hod.mám být na letišti *7* ještě mi to upřesní *14* včera mi napsal snad 5 meilů a jeden španělský tak že nevim o co gou *1* nerozumim to mu *8* *15* tak jsem mu napsala český *15* Jinak otevřu pc a mrká na mě pošta od šéfa,mám tam extra okénko když píše on,má ho každá kolegyně *5* A tam stojí"Za odměnu,že jsi otevřela tento meil ti patří 22.8. celodení pobyt v Libereckém aqaparku zcela zdarma,jsi ráda?Každá výhra má jeden háček tahle,že s tebou bude i tvůj nadřízený(a udělal tam smajlíka)Doufám,že neobdržim odmítnutí?"jsem úplně překvapená *14* mimo *3* hned mu odepíšu,že odměnu přijímám:-) *3*

Hanisko,to je mi líto,je to škoda,že to takhle pohořelo *9* ale možná by to šlo ještě slepit,ne?Mey má asi v některých věcech pravdu,taky bych chtěla vědět co tím myslí svůj svět *7* Možná by stálo za to ho vyslechnout,zahrát si na chápavou,třeba má nějaký problémy nebo seká taky nějaký průšvihy,nebo je prostě samostatný a potřebuje víc volnosti *7* Domluv se s ním na"nezávazným"setkání,jestli o tom bude chtít mluvit *8*Jestli jo,buď na něj hrozně milá,i kdyby to dalo práci,dělej že mu rozumýš a pak se rozhodni jestli s ním chceš být *4*

Dnes jsem si přivstala,ještě pojedu za Vladem do práce.Jinak teda čumim *9* Tvůj objev je asi pěknej dáreček *5* jen nevim jestli si mu to dobře podala *8* Říct,že jedeš ke kámošovi,kterej o tebe stojí a pak mu psát brutus zprávy,že na tebe sere *8* Vím houby jak to mezi váma je,ale možná si ho měla zkusit vyslechnout,prostě mu napsat,chtěla bych tě co nejdřív vidět,pojď na pivo a říct si to aby ti ten svůj svět přiblížil.Myslim,že já s Patrickem jsme měli taky kdysi"svůj"svět a rozhodně jsem nechtěla kluka,kterýho bych stáhla sebou *9* Prostě nebuď vostrá,tolik,zkus si s ním ještě hodit řeč.Jestli to nezabere tak kluků je ještě mraky *5*
  • haniska

Re: Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Děkuju Kristýnko seš moje láska... asi se na něj fakt vyseru... takovej kluk mi za to fakt asi nestojí. Máš pravdu že se chová jak malý dítě a nevim jestli žárlí kdyby žárlil tak je semnou a nepíše mi takový věci.MOc zkušeností sice nemáš (jak si psala teda) ale rady máš fakt dobrý *3* děkuju
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

On asi nen normální,co??....Myslím si,že jsi mu to řekla dobře,upřímně a se vším všudy!Takže se neboj,že jsi udělala nákou chybu,chyba je v něm,když se chová jak malý dítě!!!...to není normální,žárlí nbeo co??...nechala ybch ho být,ale pokud tě má rád,tk se ozve!pokud není blbec a nechá tě!!!kretén.......no,můj názor..ale prostě,nechala bych ho plavat,ale když ho máš ráda,tk se ho jen zeptej já nevím prostě........no nemám moc zkušeností,ale tk jsem chtěla pomocxD
  • Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Já ani nevim co se stalo... prostě se mi už asi 3 dny neozval...tak sem mu napsala jestli se něco děje...a on nic prostě.Mno a dneska sem jela za tim kamarádem a on mě viděl v autě tak mi hned napsal za kym sem jela atd.Tak sem mu napsala že za kamarádem kterej byl za mnou včera, že aspon o mě někdo stojí a chce semnou bejt když on na mě sere.Mno a ted sem se přihlásila na líbko a měla sem tam vzkaz že mam pravdu že na mě sere, že musí zase něco vyřešit a že svět ve kterym žije by se mi stejně nelíbil a že semnou nemůže být každej den!!!Vůbec nevim co mam dělat!!! *9*
  • kasnic

Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

A co se stalo???teda jestli smím vědět...
  • Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená

Mno je to jako hodně smutný tohle...mě stačí když se trošku s našima pohádám a nemluvíme spolu tak je to fakt k nevydržení.Tohle bych asi nepřežila.Ale Páťa má silnou podporu v sourozencíh a to je moooc dobře *3* . A Kene tebe je mi taky líto protože vim co to je když táta pije...muj vlastní fotr pil taky hodně a pak mlátil mámu sem ráda že už snim nežijeme 15 let.Byla sem malinká ale tohle si člověk pamatuje napořád.To zmákneš ale... si dobrej kluk... Mám vás ráda!!!!
  • Re: Re: jak to asi vypadá?

Taky sem si na Kena dneska vzpoměla... sem na to fakt zvědavá co napíše!!! Jinak já dneska den docela good...byla sem s kamarádem venku s maminkou ve městě a ted s kamarádkou na limče. Až ted když sem přišla domu sem dostala ránu... *9* David (muj objev) se na mě vysral...prostě mě poslal někam.Chcípnu nevim co mam dělat...chce se mi brečet *9* *9*
  • kasnic

Re: Re: jak to asi vypadá?

Taky jsem na něj myslelaxDať mu to vyjde!Blázen jeden,vždyť on to zmákne levou zadní!Věřím tomu!Jináč den nic moc-než něco udělám tak vidím tmu:D....co už....a Ráďo kdy má přesně přijet Federiko???....to víš,jsem sklerotik:D
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená

TO mne mrzí,opravdu,ještě ,že vás má Ráďo!!!!....Jde vidět,že jste sourozenci za všechno,no víš jak to myslím:)....
  • Re: jak to asi vypadá?

To,víš že to zmákne levou zadní *5* taky jsem si na něj vzpomněla *4* Jinak den klasika,pracuju jako prodavačka v trafice,tak že to bylo dnes docela dlouhý *5* Jinak si se ptala na věk,je mi 20 a Vladovi 27let *5* idální pár asi nejsme,ale jsme v poho *5* Vlado už chrupčí,tak jdu do pelíšku za nim *4* dobrou noc *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit