Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vydržte a písejte...

Koťata moje,já se loučím i když hrozně nerada *9* Jedu ještě na otočku do práce,pak ke kámošce a pak pro Federika,těšim se na něj! *4* Snad se nám ten víkend vydaří *4* v neděli až ho odvezu zpátky na letiště tak jedu k babičce,ale snad se mi povede nějak napsat,nejdýl ve čtvrtek *5* to se vrátím a pak zase budu pisálkovat *3* Mějte se hezoučky! *4* Kéž by se někdo další přidal do party,jsem ráda,že je tu stále Pedriska,Mey a Letica už bude asi v Austrálii,co *7* V září to snad rozjedem!a budou tu všichni!P.S.Chybí mi Amanda *9*
  • Re: Re: Hanisce

Neboj určitě se nějaká správná láska objeví! *14* JINAK HODNĚ,ZDRAVÍ,ŠTĚSTÍ,LÁÁÁSKY ,POHODY,HODNĚ SUPER KAMARÁDU A AŤ TO TADY S NÁMA ZVLÁDNEŠ A ZŮSTANEŠ JEŠTĚ HÓDNĚ DLOUHO,PROTOŽE NEJEN JÁ´,ALE I DRUZÍ TĚ MÁME MÓC RÁDI A ZÁLEŽÍ NÁM NA TOBĚ,JSI SUPER HOLKA!I Patrick včera psal abych naezapomněla,že máš sváteček:-) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Od toho jsme tady a od toho jsou přátele,jsme tu úžasná partička a to jen díky Wentworthovi *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* a Prison Break!
  • Re: Re: Re: Re: Re: meilík;-)

Děkuju moc moc moc! *14* Jo,bez plavek,když jsme se koupali ve vaně u něj na chatě *1* Jsem ráda,že konečně napsal *14* Ne,přespávat budem někde po hotýlkách,vyrazíme do centra a atd.zítra pojedem asi do Kutný Hory,tam je hodně památek,no něco ještě vymyslim,chci aby toho viděl co nejvíc *3*
  • Re: Hanisce

Mno asi máš pravdu Ráďo...asi bude lepší když na něj prostě zapomenu protože on a jeho problémy...toje nekonečný *9* Moc děkuju...LÁSKUJU TĚ
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Jo jo, nezapomenu, dekuju moc vsem! *1* *15* Kazdy mi tu preje stesti, to je tak super *14* nevim, co bych si bez vás počal! *14* *4* *15*

JJ souhlasím s Ráďou seš fakt výbornej. Budete fakt super páreček *3* a nákej ten dáreček jí úrčo přivez z tý francie ...určitě jí to potěší *3* Hodně štěstí Kene v lásce *3* moc ti to přeju
  • Re: Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Ty si taky moje lásenka Kristýnko! Porozmýšlim o tom a pak se uvidí. Ted mi napsal že problémy má a bude je mít asi ještě tak půl roku *9* .Jinak jak děláš ty srdíčka??????? *7*
  • Hanisce

No,asi bude lepší si najít někoho jinýho než Davídka *9* je mi to hrozně líto *9* *9* *9* Tenhle kluk bude asi samý problém nebo mindrák *5* nezaslouží si tě,takovou hodnou a hezkou holku *4* *4* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: meilík;-)

A kde bude Federiko bydlet??u vás??? *7* Tééda šéfík se nezdá co?! Jakto že tě viděl bez plavek??? *7* *8* To je uplně hezký že se mu stýská jééé... v tom něco bude... rozkvétá nám tu další láááska *3* MOc ti to přeju Raduško!!! *3*

No,borec,super! *14* Jsi fakt dobrej,ne ne ne lepší než dobrej,výbornej! *3* Já myslim,že ti to klapne,už jen proto jak byla k tobě krásně upřímná,že jsi její první *14* má tě ráda,hodně štěstí,moc moc moc! *4* Ta romantika,nádherný! *14* Nezapomeň ji písat a přivez ji něco z francie *14*
  • Re: Re: Re: Re: meilík;-)

Bude tu do neděle,v neděli odlétá zpátky *4* Nevim proč ho napadl zrovna aqapark *14* kvůli plavkám to nebude,když mě viděl i bez nich *1* Ještě jsme si napsali asi tři meili a ve 20hod.mi napsal sms"jsi úžasná holka,škoda,že jsem tak daleko,docela mi schází tvůj smích,těšim se na tebe,hezkou noc...tvůj nadřízený:-)"je úžasňákovej *14* *14* *14*
  • kasnic

No nemáš zač:D *15* *15* *1* *1* *1*
  • ken

*1* *14* *1* *14* *15* *15*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

To,že jsi s ní nic neměl,bylo fakt NEJ *15* musím říct,že jsi se zachoval jako GETLMAN(nevím jak se to píše *1* )ale prostě,zmáknul jsi to,a my ti všichni VĚŘILI,takže si toho važ *1* *1* néé sranda,prostě my tě máme rádi,já tě mám ráda *14* *1* a určitě spolu budete dýl něž měsíc,dva a budete šťastnej páreček *15* Přeju ti to,jako všem:)
  • kasnic

Re: Re: Re: meilík;-)

No aby jí viděl v plavkách:Dne moooc gratuluju:)jsem ráda za tebe *15* s Federikem si to také užij a vše do podrobna pověz *3* jasný? *15* *1* a jak dlouho tu bude Federiko??....no prostě UŽIJ SI TO! *14*
  • pedriska

Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Tak vidíš že jsi to zmáknul! *3* Jsi vážně borec *1* *3* Jsem moc ráda že ti to vyšlo . . a jak psala Haniska , to že si jí kápnul na šaty vůbec nevadí , když to vzala s úsměvem! *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: meilík;-)

To je vážně krásnýýýýý , užíjte si to tam. *3* *4* *3*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Hani,ty jsi moje lásenka♥,já souhlasím s věci,které řekly Mey a Ráďa,ale vše je na TOBĚ!a podle toho jak říkáš,3roky to by se asi na něj všichni vykašlali,pokuď za to nestojí,ale vše záleží na tobě,puso:)víš....porozmýšlej o tom....času máš dost:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená

Já mam ale tedka nejlepšího tátu na světě, máma snim žije už 15 let je sice nevlastní ale já ho beru jako vlastního.Takže sme štastná rodinka *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit