Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Aha...ale GOOD:)
  • Re: Re: Re: Re: ...

Taky doufam že tu vydržim *1* .No Krystí je to jednoduchý.Když jsem byla malá tak na mě jeden kámož(on je stejně starej se mnou je od sousedů)volal Betty.A už mi to zůstalo.A z toho to vzniklo rodiče mi říkají normálně jménem, ale všichni kámoši mi říkají Betty.Říkali mi tak už ve školce.Ze začátku mi to vadilo ale ted už ne. *3*
  • Re: Re: Re: ...

Já se přidávám...:)víš,mám pro tebe otázečku!?Proč ti říkají Betty ,když se jmenuješ Nicol??Bez urážky:)jen jsem zvědavá:) *1*
  • Re: Re: Fotou

Já to dělám pro radost:)..taky se mi to stává a stalo!Dala jsem sem asi tak 30fotou a ukázali se jen 10!!!hrůza....
  • pedriska

Re: Re: ...

Taky tě vítám mezi námi Betty.Doufám že tu s námi dlóuho vydržíš *3*
  • Re: ...

ahojky Betty... vítám tě mezi námi.Partičku tu máme ale všichni jsou tedka pryč na dovolené atd...!Doufám že se k nám připojíš a hlavně vydržíš *3*
  • ilze

Re: no

No Wentie( *14* )je good chlapík je hezky, a dobrý herec ale to Zac Efron( *14* *14* *14* ) taky!!!
  • ...

Ahojík lidi.Jsem na táhle diskuzi poprví a moc se mi tu líbí.Fakt tu máte hezkou partu lidí.Mimochodem se jmenuju Nicol.Ale všichni mi říkají Babu nebo Betty. *4*
  • Re: Fotou

Kristýnko ty si fakt zlatíčko... ty fotečky sou uplně boží...taky sem tam náký hodila ale už je to dýl a prostě se neukázali nevim proč *7*
  • Fotou

Ahojky,přidala jsem tu nové fotou,tk doufám,že se vám líbí:)budu sem postupně přidávat fotečky.....ať je na co koukat *1*
  • Re: Čau

Páá,užij si to:)budeš nám chybět *14*
  • Re: Re: vydržte a písejte...

To jo,bude to dlouhá doba,jak to tu vydržíme??:(co?,:Dno,hlavně si to užij,ale nezlob:Ddračice jedna:Da v září tu budem pařit,pařit:Da Went bude v top 10!jasný...:)budeš mi chybět ty i Ken:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hanisce

Já též!!Hodně zdraví,štěstíčka,lásky,peně
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Hanisce

Připojuju se k holkám , všechno nej k tvému svátku a hodně , zdraví , štěstí , pohody a hlavně LÁSKY!!!!!!Máme tě moooc rádi!!!! *14* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Hanisce

Mocinko moc vám děkuju za blahopřání k svátku...fakt ste mě potěšili!!! Jste moje lásky... MIluju Váás *14*
  • Re: vydržte a písejte...

Týý jova takovou dobu tu nikdo nebude jo?!to je hrůza fakt! Tak si to s Federikem hezky užijte a ukaž mu toho u nás co nejvíc...úrčo se mu tady bude líbit *3* .Jo taky bych řekla že Letica je už v austrálii ta se má závidim jí. V září to úrčo rozjedem...zase tu bude lidí to bude superky... *3* Tak se měj hezky a ty Kene taky... pá pá
  • Re: Re: Re: Re: Re: meilík;-)

No jo,nahou tě viděl,jsem zapoměla:Dno,tady se někdo má-ŠÉFÍK,FEDERIKO....přeju,př eju♥
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Jo,od toho jsme tu:)
  • ken

Čau

Tak uz odjizdim, mejte se tu hezky AHOJ *14* *15* *3*
  • Re: Re: Re: Hanisce

Hanisko,já se připojuji k Rádě,všechno nej nej nej,k svátku! *4* Ráďa napsala vše,tak ať se ti daří,kočko! *4* Jinak si teď připravuju aťas,dnes fotim dva kluky s velkým psem,to bude asi náročný,uvidíme *4* Pa všichni! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit