Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wenťačky

Ahoj Wenťačky! *3* Už jsem zde,ale jdu pařit tak že podrobnosti o Itálii napíšu zítra! *3* Jsem rád,že už jsem zase tady *3* !Chyběl jsem vám *3* *3* *3* ?Hanisce,Kristýnce a Marcy pusu,za to že tu věrně byly,jste super! *3* Jinak ségra se fakt rozjela,jsem v šoku.......
  • Re: Re: už sem tůůů

Ano opravdu jen s kamarádem...kámoš je takovej akční je fakt super...furt podnikáme něco *3* Týý jo já ti fakt závidim normálně to je uplně krásný že chce stebou zkusit bydlet...moc vám přeju aby vám to vyšlo.A to že ses rozbrečela je uplně normální já bych asi udělala to samý bejt na tvym místě *3* . Bez rozloučení bych vám nikam přeci neodjela to bych si neodpustila a já hlavně už nikam nejedu.Moc se mi po vás včéra stýskalo... *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: nemocinkám

Měla si to těžký,ale teď si spokojená ne? *4* Co se mi přihodilo jsem napsala víš *14*
  • Re: už sem tůůů

Jen s kamarádem *3* ?Už je mi mnohem líp,za chvíli pojedem k našim přivítat Patricka a já si vyzvednu doma nějaký věci.Jsem hrozně nervózdní a úplně se z toho klepu *14* připadám si jako ve snu a nemůžu uvěřit.Dopoledne jsem si balila věci,Tomáš na mě divně koukal,tak jsem mu vysvětlila,že mi je už daleko líp asi nějaká vyróza a že pojedu večer domu.Tomáš mě poprosil abych si sedla a promluvili si *8* chtěl abych zůstala abych zkusila s ním chvilku bydlet,že nechce být sám,že mě má rád,záleží mu na mě a bylo by jemu i Sněhulce(jeho kočce)smutno.A jak jsem ještě oslabena nemocí a tak nějak na měkko,rozbrečela jsem se *14* volala jsem to našim,souhlasí,že můžu zůstat *14* Miluju ho *14* Jinak sis to Hanisko asi užila co?Bylo nám smutno aspoň že tu byla Kristýnka a Macík,lekla jsem se že si odjela *9* Jsem ráda,že si tu! *3* Jste úžasný holky! *3*
  • už sem tůůů

Ahojky moje lásky tak už sem zase tady..nebyla sem tu akorát včera a co se tu člověk nedozví. Byla jsem celý dens kamarádem v Německu v Marienbergu se koupat a pak sem šla večer s kámoškou do hospody něco probrat. Raduško z čeho si prosimtě takhle nastydla??? *7* Mno ale zase jednu výhodu to má ... šéfík se o tebe hezky stará.Sem moc ráda že vám to takhle vychází a že si štastná. Hezky lež pij čajík ber léky a at tě Tomášek obskakuje. *3* *3* Sem moc ráda že už se Páťa vrátí už se těšim na ty jeho zážitky *3*

Ale nepřipadala,to je jen otázkou času,všude se dá zvyknout když se člověk přizpůsobí.Všechny začátky jsou těžký,mě připadá,že začínám nějak pořád a pořád znova.A co,už je ti lépe a co Tomáš?Tady je to opravdu nějaký tichý.Buď je málo fanoušků nebo lidí,kteří se rádi baví.Já už se projela na koni,mám asi padesát fotek a hrozně se těšim na oběd *4* Pozdrav všem lidičkám! *4*

Hrozný to tu je,to je fakt *9* Jsem tu jen já,Kristý a občas Marcy *9* Mě moc Patrick nepomůže,dopisovat si přes net s bráchou neni zrovna ono *9* Doufám,že se vrátí aspoň Haniska *4* Marcy obdivuju já bych byla v Anglii ztracená *9*

Práce v Anglii je hodně náročná,hlavně ze začátku.Jazyk neni problém,jako fotografka jsou pro mě důležitý kontakty.Začíná se tu hodně od nuly.Měla jsem docela štěstí na lidi.Taky se tu věnuju programu něco jako je u nás drop in,tam jsem vlastně začala.Fotila jsem feťačky.Já sama mezi ně kdysy dávno patřila.Jednomu chlápkovi se ty fotky hrozně líbili a dal mi lukrativní nabídku.Jinak fotím na vlastní pěst.Pracuju někdy 24hodin denně,neodmítám zakázky,snažím se fungovat naplno.Přišla jsem z párty,jdu vyvolat fotky,což bude tak dvě-tři hodinky a ještě si musím připravit foťák na zítra,jedu sice na venkov,ale člověk nikdy neví,mám foťák stále u sebe *4* Ty by si taky chtěla pracovat v zahraničí?Co budeš studovat? *4*

Tomáš.Jaké asi jiné jméno,že?:)...Já asi půjdu ven,a budu muset ještě pomoc našim,protože chtějí něco přestěhovat no....takže nic moc.Ty se uzdrav!!!...a Užij si to!!..:)Jinak jsme ráda,že napsala Marcy!...a taky mám pro ní otázku,jestli ještě napíše...Chtěla bych vědět,jaké to je pracovat v Anglii,jazyk a všechno....:)Jináč,je tu mrtvo!Hrozně!Ale moc se těším na Patricka aspoň se to tu hejbne...musíme něco vymyslet,je to hrozný!.. *9* ..Tak se mějte!Mám vás ráda... *14*

Reklamu pro kadeřnictví,takový tablo účesů.Už jsem doma a za chvilinku vyrážim na diskotékovou párty,objednala si mě holčina bude slavit 20narozky tak chce profesionální fotky,tak tam budu asi dvě hodiny,to bude rachot.Napíšu zase až zítra,lež,poť se ať jseš zase fit a pozdravuj Tomáše a nezlob ho *4* Macík *4*
  • Re: Re: Re: Re: nemocinkám

Co teď fotíš?Jo,trochu to tu vázne,ještě jsou dovolenky a prázdniny *4* S Tomem je to fajne,šel půjčit nějaká dývka,jsem zvědavá co přinese *1* škoda,že musim být v posteli *9* Macíku zase písni,prosím *4*
  • Re: Re: Re: nemocinkám

Jé,ahoj Rádi *4* !Tak ti to s Tomášem zatim vychází co?To jsem ráda! *4* Já mám hodinovou pauzičku na kafíčko a musim si srovnat negativy,zase práce a práce,ale o víkendu budu mít volno tak se pojedu podívat za Londýn do jedné vesničky tam maji jízdárnu,koně tak tam asi strávim víkend *4* .A co vy ostatní?Nějak vám tu teď vázne diskuze *9* Pa a mějte se hezky!
  • Re: Re: nemocinkám

Už písám,kde jsou ostatní? *7* Teda Haniska atd.?Patrick se vrátí zítra kolem 13hod.to vím *4* už mi psal sms *4* Jinak ležim,Tomáš(šéfík)je skvělí,celou noc jsem prosmrkala a prokašlala,tak že se moc nevyspal *9* Jel nakoupit,tak můžu pisálkovat *3* Jinak má doma v bytě kočičku,minule jsem se vůbec nevšimla a on o ni nikdy nemluvil,docela jsem se divila,má krásnou sibiřskou,včera se mě bála a teď leží na mí dece *4* .A co dnes děláš,Kristýnko?doufám že budeš písat aspoň ty *9*
  • Re: nemocinkám

Ten je!!!Hezky se chová,stará...je fakt asi zaláskovanej moooc!Musíš se uzdravit,holka moje!Takže ležet v posteli ,pít čaj a pořád psát *1* ....je fajn,že už jsi doma,etda u něho *1* ...:)
  • Re: Re: Re: španěl v čechách :-)

Je to,ale moc milé...romantické...:)
  • Re: Re: španěl v čechách :-)

Detaily holky nejsou *4* šli jsme před půlnocí do penzionu,zvlášť jsme se vykoupali,pak si povídali v posteli a on se na mě díval a chvíli mlčel,pak řekl"ceska holka,pekna holka,spanelsko nene zeme pro me,co?"a pak jsem mu řekla o šéfíkovi,myslim že to podvědomě tušil,že už nejsem tak zaláskovaná *9* a odpověděl"vedet to,spanelsko doma vdy,ty pijed vdy,ty tam doma"a pak jsme se políbili,přitulil se ke mě,chytl za ruku a usnuli jsme *4* trochu mě mrzí jestli jsem ho nezklamala,ale v ČR si to užil,má plno zážitků,i meil mi pak poslal,tak že se asi moc nezlobí *4*
  • nemocinkám

Čautě holky!Tak už jsem tu *3* Ve středu jsem nějak nastydla,vůbec mi nebylo a neni dobře *9* Šéfík za mnou včera přijel k babičce a přivezl mi snad půlku lékárny *1* *4* *14*tak se o mě staral.Ráno jel do práce po obědě pro mě přijel a přivezl k sobě domu,tak že teď ležim v jeho posteli a on šel ještě někam něco zařídit,vyřídit,nevim *9* Má krásný byteček *14* Tak že zítra aqapark padá,ale bude se mnou a starat se o mě *14* je asi fakt zamilovaný *1* a hlavně roztomilí *14* A co vy holčiny,jak se daří písejte,už jsem zase zpátky!
  • Re: Re: Re: Re: Bafff :-)

Tojo,třeba tu byla Betty ta už sem nepíše pak pedriska atd.... *13*
  • Re: Re: Re: ?

No právě to nevíme..co my můžem vědět...víš jak,třeba nechce aby to věděl..... *9*
  • Re: Re: Re: Bafff :-)

Jo,je to škoda *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit