Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: ?

On má přítelkyni? *7* *7* *7*
  • Re: ?

JO jo přesně taky by nás to zajímalo....
  • Re: ?

Jo dajo31 to by jsme taky moc chtěli vědět...... *9*
  • daja31

?

Hele nevíte koho má wentworth za přítelkyni?Moc se o tom nemluví.
  • Re: Re: Bafff :-)

Přesně!!Vždycky někdo písne,a pak někam uteče:Dnechápu...
  • Re: šéfík sms

Mno vidíš to jak se o tebe hezky stará a jak chce bejt stebou.Normálně je fakt zamilovanej.Doufám že vám to spolu vyjde *3*
  • Re: španěl v čechách :-)

týý jova taková romantika atd...sem moc ráda že ste si to užili a že se tu Fedovi u nás v čechách libilo. Smekám před nim že to se šéfíkem vzal uplně v pohodě... takovejch zrovna moc neni *3* a ještě k tomu máš dva domovi ...no komu se to dneska poštěstí..! Fakt to štěstí máš a moc ti to přeju aby si tam jezdila. Mno a co v tom penezionu taky mě to zajímá...takže náký detailíky jasný *3* pa
  • Re: Bafff :-)

Mno ahojky Ráďo... to je dost že taky někdo píšete..tady je to bez vás fakt hrůza...uplně nuda a my sami s Kristýnkou *9* Taky sem na vás snad závislá.Už se vraťte...prosíííím *3*
  • Re: šéfík sms

Já ti normálně závidím:)ne PŘEJU!!To je fakt love story:)_)mooooc.....on se do tebe zamiloval,to dje hne dvidět a ty??ty taky..přeju,přeju:)
  • Re: španěl v čechách :-)

Vidím,že sis to pěkně užila!!ÁÁ to je hlavní!Myslím,že jsi udělal dobře,když jsi mu řekla o šéfíkovi:)a že to vzal vph tak je to taky good:)A detaily??:D:Dco v penzionu??...povídej,musíme se nabažit těma detailama...a je to dojemné!DRUHÝ DOMOV:)krása.....takže tam pořád jezdi:D:D....
  • Re: Bafff :-)

Už se na tebe těším!!!Jsem závislá na vás normálně:)Nám taky chybíš...
  • Re: Re: Re: Re: Re: jste tu?,

Haha:Dto jo...
  • Re: Re: Re: Re: jste tu?,

Jasná věc,narozky jsou dobrý důvod,ale Absinth brrr *9*
  • šéfík sms

Jinak abych pokračovala v love story *1* tak mi šéfík každý den večer píše,jaký jsem měla den,jak si užívám dovolenou,že v práci chybim a že už se těší do aqaparku a zítra za mnou možná přijede k babičce jestli mu to vyjde,navečer,přespal by tu a ve čtvrtek by jel odtud do práce *14* *14* *14*

Holky písejte! *3*
  • španěl v čechách :-)

Tak jsem si v pátek přijela na letiště pro Feda,hrozně mě vítal,byl úplně vedle *1*.Jeli jsme ke kámošce,kam si dal věci a pak vyrazili do centra Prahy,památky,bary,k obědu jsem mu objednala svíčkovou,chvíli na to civěl a pak jedl,nikdy takovou omáčku neviděl *1* ale fakt mu šmakovala,snědl to všechno *1* dal si i český pivo,to mu taky jelo,po 22hod.jsme jeli k tý kámošce kde jsme se teda opili *1* a šli spát ve 3hod.ráno.Druhý den skoro v poledne jsme jeli do Kutný Hory,památky,kostnice atd.paráda,přespali jsme tam v penzionu,nádhera a v neděli jsme jeli zpátky do Prahy a na letiště *4* Řekla jsem mu o šéfíkovi,vzal to v pohodě,asi by to budoucnost fakt nemělo,ale užili jsme si to naplno a kdykoliv můžu za ním do španělska,protože tam je můj druhý domov,prý,bylo to od něj krásný,dojemný *9* *14* *14* Mám ho hrozně ráda! *3*
  • Bafff :-)

Čautě koťata! *3* Jsem tu jen na skok.Jsem od neděle u babičky a kámoška tu má ve vsi pc,tak písám od ní,včera přijela tak jsme se zmazali vínem a ona se zmínila o netu *1* tak jsem tu *1* Ve čtvrtek vám napísám už z domova *14* jedu ve čt,protože v pátek mě čeká ten aqapark se šéfíkem *1* A co vy,jak se máte,moc mi chybíte holky! *4* Ještě napísnu jeden odkázek,o Federikovi *14*
  • Re: Re: Re: jste tu?,

Tady je to fakt děsný už aby se všichni vrátili!!! Ze mě a alkoholička jo? NIKDY *1* *13* Narozky se přeci musí zapít ne?! *3*
  • Re: Re: jste tu?,

Tady je úplný mrtvo!:(50%sleva to byla sranda:D:Dtrošku blbá:D:Dco už....:D:Dno víkend-prospala,pokokala,uklízela ..nic moc no.....no,z tebe za chvilku bude alkoholička.D:D
  • Re: jste tu?,

Kristýnko tady je to uplně mrtvý nikdo tu neni to je hrůza... *9* Jaká 50% sleva zase??? Jakej byl víkendík lidičky??? Já sem ho celej prochlastala... v sobotu kámoška slavila narozky a jako dost sme se zrušili pili sme absinthi fuj už nikdy víc jako *1* *13*
  • jste tu?,

Myslím,že titulek dost jasně vyjádřil co jsem chtěla napsat:D....??!!kde jste lidi???byla náká 50%sleva?:D...piště

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit