-
Re: Itálie
Tak to je super že ste si to tam takhle užili..a tu postel společnou ste taky přežili takže je to good *1* . Mno jinak ani se ti nedivim že si unsul už po třech pivech ...ty taky přijedeš a hned jdeš pařit ...to bych asi taky někde usnula *1* . A co sbalili ste tam náký Italky??? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Wenťačky
Neboj rozhodně ti ho nechci přebrat:-)Vím,že tu nejsem jediná,který se líbí:-)Určitě jsem víc vizážistka,to je moje práce,modelka,vyjímečně,nefotil a jsem nic už přes půl roku.Modelingu jsem se věnovala nejvíc v 16-18letech,žila jsem i 5měsíců ve státech u Rock Hill.Co by si přinesl holce na prvním rande?;-) -
Re: Re: Re: Wenťačky
Mno tak já sem včera pařila docela dobře...byla sem v Teplicích v Unicu na díze s kámošema a přišel tam i bratránek kterej slavil narozky tak sme to tam rozjeli ve velkym. Tak já jdu do školy až za měsíc takže se ještě budu válet doma hezky *3* Ráďo to věřim že ti je po bráškovi smutno ale tak můžeš ho kdykoliv navštívit ne?! A jak to jde u Tomáška??? *7* *3* -
No,dělám to,že sedim u pc a píšu,jinak jsem po obědě,klasika........Co děláš ty?Napiš něco víc o sobě? *3* Jseš víc vizážistka nebo modelka? *3* -
ááá někdo mi tu přebírá Páťu jo?! Mno tak to teda ne... *1* *13* -
Řekla jsem si,že počkám do 14hod.:-)Co teď právě děláš?;-) -
Re: Re: Re: Re: Wenťačky
Jsem tady,ale je teda po půl.... -
Ahoj pedrisko,jak se máš? *3* Jsem ráda,že si tu zůstala *14* co brácha?Neni ti už smutno?Mě teda brácha chybí,když jsem teď u Tomáše *9* ,ale písám mu a volám tak je to dobrý *14* A koukám jako vrána,že se tu chystá nějaký rande? *8* -
Re: Re: Re: reality show
Čau Wall! *3* Jo,to je zajímaví názor,to mě nikdy nenapadlo *1* Jasný,můžeš se přidat ať nás je víc *3* a přidej pár věcí o sobě,co fotíš,jak si natrefila na tyhle stránky,fynynka PB nebo jen zvědavost? *3* -
Re: Re: reality show
O.K.ráda sem občas napíšu :-) -
Vyznělo?Možná to měla být pozvánka na rande ;-).Tak co takhle ve 13:30 nebo kolem 19hod.tady?;-) -
Re: Re: Wenťačky
Odpověděl jsem wall,ale chtěl jsem reagovat i na další odkyzy....Pedrisko,hlavně,že jsis bráchy užila a budu rád když jsem přijdeš častěji a že se taky o tobě něco více dozvíme... *3* Hanisko,tvůj kámoš je akční,toho se drž a jak si pařila? *3* A jak se těšíte všichni do školy??????????? *3* -
Itálie
Nevim co chcete vědět,ale v Itálii to bylo skvělí,víc než po památkách a tak jsme s kamarádem spíš zevlovali,pohoda....Italky jsou pěkný holky,navštívili jsme i noční bar,což byla sranda..... *3* Pokoj jsme měli s kámošem krásnej,ale jen jednu manželskou postel,tak že to byl zážitek... *3* Jinak včera jsem byl unavenej z cestování a na tý pařbě jsem normálně usnul po třech pivech.... *3* -
Re: Re: Wenťačky
Zní to jako pozvánka na rande.......... *3* Díky za pochvalu *3* -
Re: reality show
Díky *3* a taky za tvůj názor reality...asi máš pravdu... *3* Klidně se přidej..... *3* budem rádi,neni tu podmínkou psát nonstop..... *3* -
Re: ?
Mě *1* *1* *14* *3* *15* *4* -
Re: Wenťačky
Ráda bych tě poznala Patricku,jsi zajímaví kluk ;-) zábavný a milý ;-) -
reality show
Zdravim celou vaši partičku.Máte to tu vážně dobrý.Nemám moc čas ani šancí chodit na internet,ale nějakou dobu už vás čtu a je to něco jako meilová reality show,známe váš věk,osudy,jména,školy a povolání,love story,zklamání,je to vážně úžasný!Jste mi sympatický a máte mezi sebou i kluky.Škoda,že nemám možnosti a čas netu,přidala bych se,ale držim vám palce ;-)
Jinak se taky trochu představim,jmenuji se Valerie a jsem vizážistka,příležitostně modelka a miluju různý reality show,tak že tohle mě docela dostalo ;-) -
ahoj Páááťo jééé já sem se na tebe táááák strašně moc těšila *3* a konečně si tu! Jen si jdi hezky zapařit a zítra čekáme na detailíky o Itálii jak bylo atd jo?! To víš ségruška se nezdá *3* . Jinak Pedrisko co bráška dobrý? a kdy vůbec odjíždí do Holandska?? páá lásky jdu taky pryč zítra napísám *3* -
Ahojky Patričku jsem moooc ráda že jsi zpátky.*3* *4* To si piš že jsi nám chyběl.*3* *4* Tak co ja bylo???*7* Doufám že sis to užil.*3* *4* Já se tu teď moc neukazovala protože u nás byl bráška , ukázat se ještě před tím než odjede zase pracovat do svého druhého "domova" do Holandska.*3* *4* Ale ted už se tu snad budu ukazovat častěji. *3* *4* *3*