Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Wenťačky

Proč by si to neopakoval,udělal si to asi proto,že si to tak cítil ne nebo proto že si ji chtěl prostě dostat a konec?U mě si neklesnul,ale překvapil si mě?;-)

Proč bys u nás měl klesat??? Něco takovýho se stalo snad asi každýmu...

To by mi stačilo,krásný... *3* Teď u vás asi klesnu morálně,ale stalo se mi to...už bych to,ale asi neopakoval...

NO jo první rande jsou dycky hrozný. Mno tak já bych ti asi taky dovolila na začátek pusinku, líbání a držení za ručičky...víc asi ne.Určitě bych se stebou nevyspala hned na prvním rande.

Spal si někdy s holkou na prvím rande?

Ty si číslo:)))Nevim,držení za ruce,polibek,něco víc nevim,záleželo by na situaci a na tobě,já bych si asi netroufla na víc než ti dát pusu;-)
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Wenťačky

Ahojky Ráďo , Hanisko , a všichni ostatní *3* Mám se dobře a po bráškovi mi je smutno , shodou okolností dneska odjíždí zpět.Říkal že přijede na Vánoce tak už se těším. *3* jj Patričku snažila jsem se užít si ho co nejvíc to šlo , než odjížděl slíbil že si zařídí skype a pak dá vědět.A jak se daří vám všem?Upřímně do školy se vůůůbec netěšíím a co vy? *9* a Páťo slibuju že se pokusím častěji chodit uvidím jak budu zvládat školu a určitě v brzké době něco o sobě napíšu.Mám vás ráda *3* *14*

Krááásný,jste kočky *3* Byla to sranda....byla zkušená a já na ni vejral jak na obrázek,nervózdní jsem byl úplně hrozně.....ale bylo to hezký,povedlo se,pochválila mě...bylo to rychlí *1* *3* Co byste mi dovolili na prvním rande? *3*

A jaký to bylo teda poprvý když sis na to tedka vzpomněl??Hmm dobrá volba kluky v košili a v džínách uplně žeru . Mno tak já bych si vzala bud to samý co ty Páťo košili a džíny a nebo třeba tílečko a takový krátký černý kalhoty...úrčo botky na podpatku a výstřih
    *4*

Jaký to bylo poprvé:-)))?Hezký,jo to odůvodnění i oblečení,frajer;-)co Hani?Já asi sukni khaki barvy(mám ráda přírodní barvy),top,vysoký boty a nějak se hezky učesala a nalíčila a měla na tváři úsměv ten nejhezčí jak to jen umim;-)
  • Re: Re: Re: Re: Wenťačky

A jaký to bylo teda poprvý když sis na to tedka vzpomněl??Hmm dobrá volba kluky v košili a v džínách uplně žeru *14* . Mno tak já bych si vzala bud to samý co ty Páťo košili a džíny a nebo třeba tílečko a takový krátký černý kalhoty...úrčo botky na podpatku a výstřih *4*

Holky dobrý...jo poprví *3* teď jsem se musel smát,vzpomněl jsem si na to poprví *3* Vzal bych si džiny a košily s krátkym rukávem něco pohodlnýho.....Co byste si vzali vy?Jo,a svetr jen do ruky nebo přes rameno,jsem otužilý,ale vám holkám je furt zima tak bych vám ho pak půjčil... *3*

Aha tak ted nevim na koho bylo že je rychlej... *1* mno neva... všema deseti umim taky...ma pro to státní zkoušku *3*

Sem rychlá protože sedim u PC a dost se nudim ...sem doma sama a nemam si skym povídat.Vidíš Páťo všechno je jednou poprvé *3* Jinak stou růží stebou naprosto souhlasim..hezkýý odůvodnění *3*

Takhle je to určitě zajímavější;-)Mě to taky nevadí.Co by jsi si vzal na sebe na první rande,řekněme jen decentní večeře+procházka noční Prahou.Jsem velká pisatelka,umim všema deseti;-)

Píšeš rychle... *3* Rande se dvěma holkama jsem ještě neměl..... *3* Bílá znamená přátelství a žádný slib či závazek,je to barva nevinnosti o tom by první rande mělo být až když se uvidí co dál,tak bych dal červenou růži to už znamená mám tě rád,chci s tebou být... *3* P.S.pryč nechoď *3*

Ahoooj Páťulko... *3* Wau bílou růži jo...hmm ty jsou nejhezčí *3* .My ti lichotíme jo? Jinak sorry že se vám s Wall vkládám do diskuze...jestli vadí stačí říct!

Proč bílou?Je mi 22let.Rock Hill je mezi North a South Carolinou a přesně jsem bydlela ve Fort Mill,trochu zapadákov:-(Protéká tam řeka Red River:-) (jako vězení Fox river).Je to práce asi jako každá jiná.Přidáš se,Hani?

Hanisko,ahoj... *3* Asi kytku,bílou růži... *3* Zajímaví,kolik ti je?Rock Hill,je kde?Jinak mi teda lichotíte... *3*

Já si dělam srandu s tim přebráním...ale Páťa je fakt super klučina a mam ho ráda. Jinak vizážistka je úrčo good prácička... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit