-
Re: Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Kristý,děkas,myslela jsem že blahopřeješ předčasně,ale odhadla si to *15* Já nikdy žádný velký sny neměla tak že ti to docela závidim tvý cíle,určitě budeš dobrá,když to budeš hodně chtít *4* jen si dej pozor na nesprávný lidi a na průsery,který číhaj na každym rohu *5* protože se dá snadno škobrtnout a těžko to vrátit.Marcy i Patrick i já s tím máme zkušenosti,tak že víme co myslíme *5* Ty buď ale tvrdá a jeď,kamkoliv kde něco dokážeš!Věří ti tu víc lidí *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: škola.....
Ikdyž by bylo dobré zůstat ve škole,tak myslím,že v práci budeš jednička!:)Určitě!Ale pokud půjdeš do práce tak můžeš školu dělat dálkově ne??to by také šlo,teda jestli jsi se už definitivně rozhodl....Jinak Mey,je mi líto,že tvůj taťka ho nemá v lásce,ale co ty víš,..třeba bude rád,a ten podnájem si najdeš,všude někoho hledají:) -
Re: Re: Re: Re: Re: no nazdárek!
To je kráný!!!:) -
Re: Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Tak to jsem ráda!:)...
Ona je báječná,ale vy také!Všichni! *14* *4* *15* -
Re: škola.....
To tě asi přetrhne,rodiče jsou na tohle háklivý *9* a co jim je do toho,plnoletej už si.Já jsem prozměnu v tom a máma to taky neví,radost z toho mít nebude,nemá Vlada v lásce *9* *5* *13* Tak že už tu vidim *9* to rodeo,jak si mi to mohla udělat atd.My teď s Vladem musíme najít nějaký podnájem,tady v tom bytě je nás pět,jsem dítě už by nešlo *9* Taky nás napadlo jet na slovensko za jeho bráchou,fakt nevim co bude,jediný co vim,že za pár měsíců budu mít sakra velký břicho a pak moře starostí i radostí *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: no nazdárek!
Včera jsem byla u doktora a jsem vážně v tom,ale už asi 7týdnů,tak že se to zdařilo už před dovčou *4* se z toho picnu *5* Vlado včera skákal metr vysoko,blázen.Vlado vždycky toužil po velký rodině,má ještě tři bráchy *5* tak že musíme někdy začít *1* Vlado je chlap mýho života,nechtěla jsem aby se to tak rychle zdařilo,ale co naděm *9* už je to tak. -
škola.....
Tak jsem se včera odhlásil ze školy,dřív než začne.Nějak mi stačí základních pět-šest let a končim.Rozhodl jsem se učit s kamarádem volejbal a házenou dorostence,ještě musíme složit zkoušky jestli to sami vůbec umíme *3* a dostal jsem nabídku stále pracovat v nemocnici s dětma a dělat učitele.Jestli to vyjde tak začnu dělat sanitářský kurz,ale to až tak od října,dřív bych to asi nezvládl.Ještě jsem to neřekl rodičům...táta mě přetrhne jako hada.... -
Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Týnko,už nikam neodjedu,to ti zatim slibuju.... *3* Souhlasim s tebou Marcy je šikovná holka,bojovnice.......... *3* Taky jí mám rád,znám ji osobně od Rádi a je úžasný člověk,který nejen dobře fotí,ale pomáhá i druhým drogově závislím v Anglii,což by asi nedělal každý k takový na čas náročný práci..... *3* -
Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Macíku!!!Než jsem dopsala další příspěvek jako odpověď Rádě,tak jsem se nestačila divit,že už jsi napsala!! *3* Moc jsi mne potěšila!!...
Moc bych chtěla vidět tvá fota,takže doufám,že sem nákou tu dáš,ale enchci na tebe tlačit,vím,že máš spoustu práce!Nechávám to na tobě *14* ...
Jinak moc děkuji za tip,ještě ani nevím co bude,takže cokoliv co teď řeknu se nemusí stát,ale jak jste i vy sami řekli-Musím jít za svými sny.Anglie.V Anglii je myslím Oxford??A ejstli se mýlím tak men to mrzí,ale vím,že tam je ňáká přestižní škola.A asi budu muset souhlasit s tebou.Anglie a Amerika-těžká dvojka,ale Anglie je blíže.Uvidíme.Moc děkuji.
Vím,že ty jsi PROFÍK!!!!Vždyť tady zvládáš partičku lidí:)a PROFÍK jako takovej jsi určitě:)Pro mne ANO! *4* *14* .....
Už předtím jsem tě obdivovala,že jsi překonala sama sebe a teď ještě více.:)
Už ani nevím,co ybch mohla psát,protože ty víš asi sama ,co chci říct(doufám) *4* ...Mám tě ráda *14* Kristínka:) -
Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Já vím!Musela *4* ...
S Tomášem souhlasím.Tedy,že by tě dal na jiné oddělení.Ne,že bych chtěla aby jste nebyli spolu,ale proto,že by se třeba provalilo,že jste spolu a pak znáš některý lidi..že ti nadržuje,apod....nevím,jak to máš v práci,ale lidi takoví jsou,a já je vůbec nechápu!?...Jinak je krásné,že jsi s ním:)Opravdu!...moc ti to přeju,však si to zasloužíš *15* *4* *14* ...Právnička.Těžké povolání,ale pokud to chci musím tvrdě makat.A to chci!:)Děkuji Ráďo,že mi věříš.Jsi zlato *14* ....Moc děkuji,že jsi napsala Macíkovi *4* ..moc ráda,bych chtěla znát její odpověď nebo tak..:)DĚKUJU *3* *3* Pozdravuj ji také,prosím....:) -
Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Ahoj Kristýnko! *4* Momentálně pracuji tak že v rychlosti.Moc,moc ti děkuju za zprávičku,hrozně mě to potěšilo *4* jsi zlatíčko.To nevim jestli by to šlo,nevim zda-li by je sem daly když se to netýká Wenta,zkusit to můžu.Právnickou školu bych ti spíš doporučila v Anglii,je to lepší jazykově,na víc je tu dost němců,poláků,poznala jsem i dvě slovenky,tak že spíš se dorozumíš než za velkou louži,v tom by ti mohla poradit Wall jaký to je v Americe.Taky nejsem profík studovala jsem to,ale taky mě pak vyhodily,kvůli drogám,jak už jsem o tom kdysy psala.Ale nehodlala jsem se toho vzdát a fotila a fotila.Pak mě napadlo,proč nejet do anglie začít znova,tady o focení moc lidí nestálo.Tady je to,ale jiný víc příležitostí,nevim je to jiný.Začátky byly hodně těžký a smutný,protože se mi po čechách hrozně stýskalo a po lidech který sem tam nechala.Chce to vydržet.Určitě se drž svýho snu ať je jaký koliv,nic nevzdávej a vždycky mysli na zadní vrátka co kdyby.Wall bych se chtěla zeptat jaký to bylo v Americe co jí tam táhlo atd.Tak už musim zase napíšu. *4* Váše mamina Macík *4* -
Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Ty jo,ty si se rozepsala *3* super!Dnes jsem jela s Tomášem do práce,byl to klasický pracovní den.Šla jsem domu dřív než on a uvařila večeři,furt je to takový zvláštní s někým bydlet,ještě ke všemu s nadřízeným,nikdy jsem u nikoho ještě nebydlela *4* Pak jsme povídali a chtěl by mě poslat ke kolegovi na jiné oddělení,kde bych měla víc možností postupu,prý už mu ukázal mojí práci a že se za mě zaručí,tak nevim *4* Chci jít vejš,ale zároveň mám Tomáše jako šéfa ráda *14* Jinak právnička proč ne,jdi za svými sny *4* když si budeš věřit tak to určitě dokážeš *4* věřím ti.Marcy jsem poslala sms,že tu má od tebe velký vzkaz.Na net moc nechodí,ale tohle ji potěší! *4* Zatim vás všechny pozdravuje. -
Re: Re: Re: Re: no nazdárek!
Co? *7* Ty si těhotná nebo se jen domníváš? *4* Napiš pak jak to dopadlo,to je bomba,chcete s Vladem rodinku? *4* -
For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Ahojky!!Moc se omlouvám,že jsem tu nebyla myslím tak 3dny,a měla jsem co dohánět to vám povím:D..jinak musím říct,že jste mi vyloženě CHYBĚLI!!a čekala jsem kdy se můžu konečně dostat na net......chci se tímto článkem vrátit k nezodpovědným otázkám a odpovědí...:)
Nejdřív k Marcy-Jestli to budeš číst,coš doufám:)....Normálně tě obdivuji!Já bych to asi nezvládla,ale musím pokuď něco chci.....Zatím jsem na základce teprve jdu do 8.ročníku a doufám,že se budu mít takové známky jako tento školní rok abych šla na gymnázium bez přijímacích zkouškách,uvažovala nebo spíš už tento sen mám od 1.třídy být právničkou.Jet do Ameriky mne popadlo až tento rok:Dále sny,jsou jen sny....doufám,že se mi aspoň něco povede:)!!....Chtěla bych vidět tvé fotky,miluju focení,ale jsem amatér:(:Dmyslíš,žeby to šlo,kdyby jsi nějaké fotky dala jsem na web??Myslím,že by to nikomu nevadilo a pokuď ano,ať poví....přeci musíme vědět i názor ostatním...jenom tě OBDIVUJU:)opravdu...
Pro Ráďu-Ráďo ty sji se pěkně šoupla,ale i TOMÁŠ!!Krásné,romantické..pros tě DOKONALÉ.Věřím a doufám,že vám to vydrží pěkně dlouho,a pak nás pozveš na svatbu:D(sranda:D)...Určitě!...
Pro Patricka-Patricku,jsem mooooooc ráda,že jsi zpět.Moc jsi mi a nám chyběl!Nevím,co by jsme si bez tebe počali!:)Už nikam neodcházej jasný:D:D:D...
Pro Hanisku,Mey,Wall a Pedrisku-Hani,Mey,Wall a Pedri jsem ráda,že jsem tu zase s vámi!A také chci mezi nás přivítat Wall!Doufám,že tu s námi dloooouho vydržíš a doplníš partičku,jinak jsi men také zarazila tou REALITY SHOW-pobavila jsem se:)ale asi máš pravdu...Pedri,už jsem se bála,že sem ani nepřijdeš nebo nenapíšeš!!!Sm ráda,že jsi zpět..A Mey!!Tobě GRATULUJI:)k mimču,moc přeji...:)
A pro vás všechny!Mám vás moooc ráda:) -
Re: Re: Re: Itálie
Tak to jsi mne teď rozesmál,po těch pivech..výbuch jsem měla u toho počítače:)hlavně,že sis to užil:) -
Re: Re: Re: no nazdárek!
Jéé,to je krásný!!Já vám,to moc přeju!...a v kolikátém jsi týdnu,měsíci??.... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Wenťačky
Ráďo,máte s Patrickem nádherný pouto,už když jsem četla hodně pozadu tak je to vidět;-)ale i když budete od sebe na míle daleko a jednou třeba budete,pořád budete sourozenci a naštěstí jsou dnes mobilní telefony:-)Já to budu mít taky od září víc nabitý,budu chodit na kurzy a přednášky,ale těšim se.Hanisko,to budeš mít určitě lepší když budeš v Praze,dojíždění je zbytečně časově náročný,co budeš v Praze studovat?Podnájem neni těžký sehnat,alechce to už teď se ptát;-) -
Re: Re: Re: Re: Re: reality show
To nevadí,chápu,že máš práci,tak jindy;-)Pedrisko,mě se líbí Sucre,je hezkej a hrál tam někoho úžasně zamilovanýho,na víc je vážně sexy:-)jsem ráda,že mám v tomhle spřízněnou duši:-)Jinak focení nechce kuráž,jen se nestydět a věřit si.Foto modelkou může být v podstatě každá.Státy jsou dobrý pokud jste v L.A.,Chicagu,Texasu,ale tam kde jsem byla já to tak extra nebylo.Neni těžký v tomhle povolání vizážistky dělat sám na sebe,mám hodně klientek,hodně stálých a taky už ty známosti z focení,tak že práce mám stále dost;-)Přeji vám všem úspěšný den! -
Re: Re: no nazdárek!
Čau Mey.... *3* Tak,že do práce taky pěkně odpočinutá... *3* Trochu jsme to popohnali,to víš vrátil jsem se *3* Miminko to je krásný,teda nevim jestli to neni ve tvým věku brzo,ale láska je láska,co? *3* radit ti nemůžu,záleží na tom jestli by si ho chtěla...... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: reality show
Tak to je odvaz Wall,takhle fotit *3* Máme to v rodině,jsme všichni úplný miláškové... *3* Ve 22 takhle podnikat sama na sebe,je odvážný,hlavně ať se ti daří........ *3* Taky se chci omluvit,že tu v 8hod.nebudu na to rande,musim už jít do práce dřív... *9* nezlob se...