-
Re: Re: Jsem happy!
Ale copak Hanisko?Už jsou ti prázdniny dlouhý....?Vyjdi si koupit něco hezkýho,dobrýho nebo na dlouhou procházku... *3* nebo si pusť nějakou pořádnou hitovku,rychlou a vyřádi se,trsej... *3* Včera u nás bylo živo,mamča byla v klidu a táta se rozjel jako vždycky,má hroznýho syna,prý snad nejsem ani jeho,jsem hajzl k pohledání a doufá že mám zase někde nějakej průser,tak jsem uklidnil mamču a odešel ven a pak ke kámošovi,teď jsem se vrátil a půjdu do práce dřív...děti mi zvednou náladu,budeme dnes kreslit sportovní disciplíny z olimpiády... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Týnko,nevim jak to ségra chce,ale já se píšu opravdu Patri"c"k...... *3* holky už vymyšlí jména.... *3* Mey,taky gratuluju i Vladovi... *3* -
Patrik je uplně úžasný jméno...fakt to jméno žeru..taky bych chtěla kluka Patrika a holčičku Natálku... *3* -
Re: Jsem happy!
Aspon někdo je tady happy...což teda já nejsem. Mam uplně dneska náký depky, na všechny sem zlá, sem znuděná atd...vůbec nevimi co se děje ani nevim co mam dělat..chjo *9* *9* *9* Jo Kristýnka má pravdu že to Tomáš stebou umí ...je fakt borec...! Páťa udělal dobrou věc že už to oznámil...chce to čas táta to přežije určitě *4* -
Patrick a Adélka=KRÁSNÉ....
Jen....chceš normálně Patrika nebo Patrica s "c"??...a Patricek je s čím??:D -
Re: Re: Re: Re: Re: škola.....
To musí *15* -
Re: Jsem happy!
A jak dopadla ta kontrola?,Určitě DOBŘE:)Já toho Tomáše fakticky žeru:D:D..on jak to s tebou umí ne?,:D:D...J fajn,že už to Patricek doma řekl,a myslím,že váš taťula to rozdejchá:)... -
Já bych chtěla holčičku nebo rovnou dvojčátka,jména se mi líbí Adélka a kluka bych chtěla po bráchovi Patrick *1* nevim *1* Mey pověz? -
Re: Re: Re: Re: Re: škola.....
Hódně štěstí! *3* Neboj máma to zkousne,každá chce být přeci babičkou *4* vyměkne neboj až uvidí bříško a dubačky,změní názor.Vlada neznám,ale musí to být vážně skvělí chlap *14* -
Re: Haniska
Se ti vůbec nedivim *13* Ten policista byl nějaký magor ne,zeptal se vás fakt brzo *5* -
Jsem happy!
Jsem happy,proč?Mey je těhulka,ať jste oba ty i mimi zdraví *14* !Hanisce se nic nestalo *4* !Jinak je to vážně mazec *5* !No,já s Tomášem být 24hod.určitě být nemusim *1* Dnes jsem se do práce vyfikla,měla k nám přijít kontola ze zhora,každý měl nervy.Pak mi Tom v kanclu diktoval dopis-upomínku a já psala,pak se ke mě naklonil a políbil na krk,prý se dnes těší domu,že by dnes něco bylo? *14* Už je doma,momentálně v koupelně *1* Moc se mi před ním psát nechce aby si nemyslel kdo ví co *13* Patrick zase září,oznámil to doma a hned mi volali jestli to vim,že je to hrozný a táta to zase prožívá a zase výčitky se zbláznim *9* Hezký večer,koťata *3* -
Re: Sorry
TÝÝ JOVA:Dtoho jsem si ani nevšimla:) -
Re: Haniska
Hani moc děkuji,a jsme ráda,že jsi se zase vrátila!!!:)Moooc..chyběla jsi mi:)Děkuju:)..
K té bouračce!Ještě ,že se ti nic nestalo!!!To je strašné!Bože...
Nic by jsme nevěděli co se s tebou děje,to je hrozný....ještě,že je to OK! *15* ... -
No to jsem ráda:):)...a na jakou střední jdeš???Určitě ti to dobře dopadne,nová škola atd...:) -
Sorry
omlouvám se ale špatně sem označila ten příspěvek obrátila sem svoje jméno a název příspěvku...ale vy ste chytrý tak to pochopíte ne?! páá mám vás ráda *14* -
Haniska
ahojík lásečky normálně sem tu jeden den nebyla a nestačím se divit co se to tu všechno děje. Páťa odešel ze školy, Mey je těhotná, Krístýnka se nám vrátila, Ráďu chce šéfík poslat na jiný oddělení...no nevim na co odepisovat dřív jako!Mey moc ti blahopřeju k miminku moc ti to přeju a neboj mamča to zvládne. Jinak Páťo to že si přerušil tu školu uplně je tvoje volba ale mohl sis to nechat aspon na dálkový studium. Ráďo když tě Tomášek přeřadí na jiné oddělení tak to zvládneš ..nemusíte přeci spolu být 24 hodin denně ne?! *3* Kristýnko drž se svého snu a bojuj za něj...pokud to opravdu chceš tak to dokážeš *3* . Jinak já sem včera byla v tý Praze a bourali sme s autobusem stáli sme asi 10km před prahou na dálnici asi 3 hodiny no hrozný.Po 3 hodinách přišel policajt a zeptal se nás jestli se nikomu nic nestalo dobrý ne?!Debil jeden..naštěstí se nikomu nic nestalo... tukli sme náký osobní auto a to odlítlo na kamion a my sme to škrábli o svodidla...to je vše ale trvalo to všechno hrozně dlouho.Takže místo toho abych přijela do prahy v 11 sem přijela ve 2.Málo sem byla nasraná *16* -
Ahojky Kristýnko *3* Jsem ráda že jsi zpět a neboj občas sem napíšu , jen se tedˇ málo dostávám na net , protože rodiče zas plaší se školou , nastupuju do prvního ročníku na střední tak se ted toho musí hodně zařídit.Ale neboj určitě budu ve volném čase psát. *3* *4* A jinak Mey gratuluju k miminku , myslím si že budeš dobrá mamča ! *3* *4* -
Ale Mey!Nemáš za co děkovat!To je jasné ne??!!:):)..zlato...
Moc děkuji,moc i pomáháte...nejen ty,ale všichni...jsem vám moc vděčná....jste moje další rodina *1* *14* ...děkuju za všechno!
A Mey-co chceš??Kluka nebo holčičku??..vím je to předčasné,ale máš náké jméno??...Já už mám rozdhoně vybráno *1* ..myslím,že moje holčička by se měla jmenovat Justina-nevím proč,toto jméno mne zaujalo,ale i Tatiana je krásná..a klučí by mohl být Majk:Dmyslela jsem,že by se měly děti jmenovat Michael a Sára.D:Dblázen jsem.. -
Re: Re: Re: Re: škola.....
Ježiši tak to sorry,jak tam pořád naskakuje ta reklama tak nic nejde přečíst,sorry!!...
No,souhlasí m s tebou,nemá tě co kritizovat apod.když tohle taky udělala,ale ensmíš zapomenout,že ona je tvoje máma a tvoje máti ,že jsi její dcera...tak ať na to myslíte obě!:) -
Re: Re: Re: škola.....
Ne,táta je v pohodě,ale máma je na draka *9* kašlu na ni,ona sama měla bráchu v 19ti s ukrajincem a pak zdrhla sem za tátou a s tim má mě a bráchu vzal taky za vlastního *9* se divim,že s mámou vydržel *13*