Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: co dřív?

To bude:)Myslím,že to vzládneš.. *4*
  • Re: Re: Re: Re: myslet na mě...

No jo:)sourozenci...:D
  • Re: Re: Re: myslet na mě...

Patrick byl za mnou v práci se rozloučit,protože se o víkendu neuvidíme *4* vyhraje v tomhle je dobrej *4* já taky *1*
  • Re: Re: Re: Re: co dřív?

Jo,jsem teď šťastná,od úterý budu na novém úseku pracoviště,byla jsem na pohovoru u budoucího šéfa,je mu přes 50 hodně seriózní,ale nebude přísný,první měsíc bych dělala přines,udělej,každý pondělí a středu tam budu o hoďku dýl bude mě učit co a jak a když mi to půjde budu jeho pravou rukoua bude mě brát na různá obchodní jednání atd.tak že dobrý vyhlídky *3* Tomášovi bude smutno,bude tam mít o jednu sílu míň tak že bude mít sám víc práce *9* no ale co,že *1* aspoň si mě bude víc vážit *1*
  • Re: Kristýnce

Ježiš,Macíku...Ty na mne asi fakt myslíš:)..
    Si moc hodná *14* ...Děkuju!!
    No jak sji řekla,to poslední..je to o penězích mno!Nemůžu říkat hned hop...
    Ale děkuji,že jsi mi napsala:)jsem ŠŤASTNÁ *14* ...
    Budu etda doufám,chodit k nám na Gympl do Chomutova nebo chci do Klášterce(tam men pořád posílá třídní),ale taťka mi ho nehce dovolit,že je to daleko..mno....do Prahy už mám namířeno:DChci tam.,...a doufám,že tam budu....
    Angličtina mi jakože jde,ale oproti dětem v Anglii jsem teprve začátečník..takže snažit,snažit a zase snažit:(....Vím,že Oxford je asi dost drahý,a vím,že tam berou jen ty nejlepší,a to zrvna já nejsem...:Dco užxD..ještě uvidíme....ale nemluvme pořád o mne
    Co ty???....Jak se pak máš??Jak ti vyšli fotečky??....povídej:)
  • Re: Re: myslet na mě...

To zvládneš!Držím palečky *1* ...
    a nechoď jsem s prohrou *1* :D....SRANDA
    Jinak děkuju:)snažím se,snažím...ale rozčiluje mne,že předtím jsem sem dala ftoky a vůbec se neukázali no..musím na to přijít:)
  • Re: Re: Re: co dřív?

No co jsem říkala-Umí to s ní!!:) *1* *15* ...
    Zamilovaná,vášnivá,milovaná no naše Ráďa *5*
  • Re: Re: Re: Re: Fotou

No ta fotka s tou holkou je děsná,ale dala jsem ji sem,aby jste viděli jak vypadal dřív:D:Dmyslím si,že čím je starší tím je hezčí:).....a budu zásobovat víc:)
  • Kristýnce

Kristý,tak jsem se poptala a nejlepší bude,kdýž vystuduješ gimnáziu na co nejlepší známkový průměr,budeš chodit na kurzy angličtiny,protože tu musíš ovládat precizně a pak nastoupit na právnickou fakultu v Praze,stačil by ti rok,dve s nejlepšími známkami aby sis to oťukla co právničina obnáší a pak teprve zkusila zahraniční školu,určitě bych ti doporučila Anglii a myslím že Oxfort neni jediná nejlepší právnická škola tady.Taky je tu koleje pro studenty skoro u škol a nejsou nikterak drahý,i když do začátku je to taky o penězích *4*
  • Re: Re: co dřív?

Je to hezký,Ráďa si to zaslouží *4* Taky mě mrzí,že Went takhle klesnul,ale jste tu prima lidi bez něj byste se takhle dohromady nedaly,tak že jemu velký"díky" *4*
  • Re: myslet na mě...

Budu na tebe myslet,jsi dobrej,vyhrajete *4* !
  • Re: Re: Re: Fotou

To víš,že jsem,jé Dominic *4* Fotky jsou nádherný,Kristý ty nás zásobuješ.Ta fotka s tou blondýnou,je ale děsná,holka tam vypadá nemastně neslaně,bez života a Went tam vedle ni moc nevinikl,spíš naopak,poslala bych je domu se převlíknout a upravit hlavně ji.Fotky k další sérii jsou pěkný,ale na můj vkus moc retušérské práce,dřív byly více přirozený,hlavně Went,Dominic ani Sarah jsou fotogenický i tak a velmi přirozený.Ta první fotka se mi líbí nejvíc,ale jinak i ostatní kde je Went jsou perfektní,moc pěkný kluk,model jen to fikne *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Chata

Na velký kalby jako dřív už nechodim.Nějaká párty,trošku se opít beru,ale žádný velký jízdy.Taky na to nemám moc času a když už je chodim se spolubydlící Grace na skleničku do baru,který je od nás kousíček a je to tam prima,každý pátek a sobota se tam hraje,tancuje,tak že to je relax,po práci *4* .Ale va vašich letech jsem hodně a silně pařila a taky se to i kolikrát silně zvrtlo *5*
  • myslet na mě...

Dnes navečer jdu s kámošem hrát házenou a zítra je přátelský utkání,i když je přátelský rádi bysme vyhrály,tak že nám držte palce... *3* zítra asi nenapíšu,tak neteskněte *3* A co Hanisko,jaký byl mejdánek na chatě?????Týnko ve fotkách si pilná... *3* je jich hafo a máte na co koukat,i vy jedny? *3*

Taky rád pařim,ale ještě radši si dojdu se dvěma nej kámoši do hospůdky na dvě piva,pokecáme a domu...já teda nejvíc piju pivo,mám rád i nealko.pivo a finskou vodku,jinak je to celkem jedno,pokud toho neni moc... *3* ale hodně sportuju... *3*
  • Re: co dřív?

Ach ta láska... *3*
  • Re: Re: Fotou

Jo,písnu to Marcy bude ráda,že jsou tu nová fota a tky je tam její Dominic *1* bude ráda!
  • co dřív?

No,fotky jsou suprovoučký,bomba,se kochám! *14* Sluší mu to,děkujeme *14* !

Nechápu to,žádná hvězda nemá tolik odkazů jako Went,v tom lámem rekordy,já už nevim co s tim *9* *9* *8* Snad to v září klapne a budem písat.Teď dávaj PB opakování,ale ve dvě ráno,si nějaký díleček asi nahraju *1* *14* *3*

Pro zvědavé:v úterý to s Tomášm klaplo,šli jsme na věc a stálo to za to,nezdá se,ale je dost vášnivý *14* Včera jsme byly na pozdní večeři a projížďce autem,hrozně rád jezdí a řídí,přijeli jsme po 21hod.a už mezi dveřma jsme po sobě zatoužili,Tomáš se rozjel,ho žeru! *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jsem happy!

Jo,užili jsme si s Patrickem se nudit nedá *1* ale je to náš mazlík *1*

Ty jména jsou super *14* !V práci to moc nepřeháněj a buď opatrná *4* Já ráda pařim,když je nějaká akce,svatba,narozky,sešlost nebo když jsem nešťastná,ale že alkohol škodí postavě i pleti jsem si vědoma,snažím se pít hlavně lehký bílý víno *4* To snad jde ne? *1* Jsem ráda,že si napísala!Že nás taky podržíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit