-
Re: Re: Re: Re: Čau
Takže Keníček se nám vrátil *13* *15* .D....KONEČNĚ *15* !! -
Re: Re: Re: Čau
ahojik Kene je fajn že už jsi zpátky *3* *4* -
Re: Re: Čau
Moc koc se omlouvám, ale mám strašně moc veci ktere musim udelat, ale slibuju ze vecer napisu *1* -
Re: Čau
Nazdárek Kene..tak co už ses vrátil jo???Jak bylo ve Francii???Povidej přeháněj... *3* -
Re: návštěva
Mey nic si z toho nedělej nebud z toho smutná...já vim že je to asi hrozný když ti tohle řekne vlastní mamka ale musíš to nák zkousnout. Aspon že máš tak super tatínka kterej vám s Vladem a s mimčem do začátku pomůže. Úrčo to bude vše oki a vaše mimčo bude mít milující rodiče *3* -
Re: druhý místo...pro mě
Páťo druhý místečko je fakt super! Jinak mě špatně nebylo..za co mě tu máte? Za nákou alkoholičku??? V sobotu sem sice pila ale nebylo mi špatně héééč *3* Jinak včera sem prožila fakt super noc...uplně sem nějaká štastná *1* *3* A jaká byla schůzka Páťo s bejvalkou???Povídej co chtěla přeháněj... *3* -
Čau
Ahoooooj!!!!!!!!!! *14* *1* *14* -
Re: návštěva
Ten tvůj taťka je opravdu super!!Aspoň,že jeden z tvých rodičů!Mamka to musí překousnout.Nechápu jí!Když je ona taky,tak proč s tím má problém??Náká rasistka nebo co...??....Nevím,ale vím to,¨že vám to přeju a miminko se narodí do milujicí rodinky.Ty a Vlado budete určitě nej rodiči!:)Držím palečky... *3* -
návštěva
Tak jsme včera po práci jeli s Vladem k našim,jim oznámit tu radostnou novinku *4* Byly mimo,táta pohoda,prý nám pomůže najít podnájem a dočastně nám ho třeba i částečně platit *4* slíbil nám i postýlku a skříňky,podniká v oboru nábytku *5* Máma zachovala dekórum a v kuchini mi pak oznámila,že jsem ji sklamala,že dítě přijme,ale Vlada ne,že je to ukrajinec,řekla jsem ji že to ona je taky a ona ať jsem zticha,chytli jsme se *10* *16* *8* ale seru na ní,pro mě je v.i.p.Vlado,dítě a táta který fakt při nás stojí *5* To je v háji co *13* máma!Já budu určitě lepší *14* už se začínám těšit i kouření jsem razantně omezila *4* *9* *5* Tak zdar! -
Re: Re: Re: Re: Na chatě super
No,vodvaz *5* tak si kalila dost hustě a co s nějakym,bylo něco? *7* Hanisko si dobrá pařmenka co?Jak ti je po takových kalbách? *5* -
Re: Re: Re: Re: Otázky
To je hustý *5* Vyzkoušela,nepotřebovala jsem si nikdy pomoct,nikdy jsem nebyla bez kluka tak dlouho a teď bude mimi *4* tak že to fakt nepotřebuju *8* *1* -
Ještě něco,blázen ta která nechala takovýho kluka;-) -
Re: Re: Re: Re: Otázky
;-)o.k.jak to myslíš,že se začínám vybarvovat?:-) -
Pěkný 2.místečko;-)to můžeš být spokojený.Víkend?Včera jsem chtěla jet za našima na chalupu a padlo to,volala mi dceruška jedný docela vážený klientky,že potřebuje na rychlo namalovat na nějakou oslavu,tak že jsem tu 17ti letou slečnu načesala a namalovala a ještě jsem jí tam odvezla,jinak by tam přišla pozdě,myslela si,že ji nalíčim za půl hoďky,frajerka:-(Dnes jdu ke kámošce aby mě ostříhala a uděláme si manikůrua příští týden vypínám v pátek mobil a jedu na wellnes víkend;-)Jinak vám,ale krásný víkend,sluníčkoví;-) -
Re: MILUJU WENTÍKA
My tam jsme...... -
2.místo!!!Nádhera *15* !..
K té bejvalce...třeba by tě zpátky chtěla,co ty víš....:) -
Re: Re: Re: MILUJU WENTÍKA
Went kouřil,ale přestal,takže se nemáš čeho obávat... -
MILUJU WENTÍKA
Prosííím přidejte se do fanklubu Wentwortha ať má víc fanoušků než Avril a Hilary *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: MILUJU WENTÍKA
To víš,že ne... *3* a proč ti na tom tak záleží??? *3* -
druhý místo...pro mě
Tak z osmi týmů jsme skončily druhý,no neni to špatný...zaváhali jsme...Do konce tam byla moje bejvalá,vidět jí po takový době,zajímaví pocit...Dnes s ní jdu odpoledne na schůzku,ale žádný rande,chtěla si jen promluvit,o čem netušim a moc se mi tam nechce.Co,vy jaký je víkend?Hanisce bude zase špatně,předpokládám *3* Jo,Wall hrajem v tričkách bez rukávu,tak začínáme,musíme aby lidi věděli co jsme za tým,pak si je sundaváme,podle počasí,spocený jsme ale hrozně... *3*