-
Re: Večer hroznej
Kene tak to je mi moc líto že vám to takhle nevyšlo...a Verči je mi líto ještě víc. Muselo to být pro ní asi hrozný když na ní táta řval za nic.Písemku si přeci opraví dyt škola terpve začala má ještě hafo času *3* . Její mamča je teda fakt super když jí takhle dovolila aby u tebe spinkala. A je moc dobře že si jí utěšoval úrčo to potřebovala. Užijte si spolu hezký víkendík snad to víkend bude lepší než včerejšek...a pak podej nějaký detailíky jo?! Já jdu tedka s Jirkou si někam sednout měla bych být sice doma protože sem nemocná a mam asi horečku ale chci bejt prostě snim tak jdu...snad sebou nikde neseknu!pá *3* -
Večer hroznej
Tak jsme bohužel v kině nebyly! *9* Veronika mi včera večer s brekem volala, že nemůže, protože se jí nezdařila nějaká vstupní písemka a táta jí nechce pustit ven! *9* Navíc mi říkala, že měl v práci nějaké problémy a že na ni pořád křičí!!! *3* To mě naštvalo a tak jsem za ní v devět jel! *3* A když jsem byl u jejího domu a zazvonil, tak mi nikdo nechtěl otevřít a dokonce mi její táta začal nadávat!!! *9* Myslim si, že v sobě musel mít nějaký alkohol! Nicméně to skončilo tak, že Veroniku pustila mamka! A dnes mi V. řekla, že jí máma pustila z toho důvodu, aby si mohla všechno s otcem vyříkat *9* *9* Řeknu vám, bylo to strašný! Jeli jsme ke mě domů a celý večer jsem jí utěšoval *4* Chudák brečela a měla z toho hrozný nervy!!! *3* Nabídl jsem jí, aby u mě přespala na víkend a ona souhlasila, jen to dala vědět mámě *3* Vypadá to, že drží spolu, jsem rád, že její mamka neni taková, jako otec!!!! *9* -
Re: Re: stručnost zručnost
No,ségrunka:)...Čekala jsem od té bývalé něco jiného,ale tohle...je mi to líto..:(ale snad to s tebou zvládne!!:)a určitě v tom bude i něco jiného,vím co ymslíš:)...
Děkuju:),od pondělka se budem učit 100%,takže zase budem spátxDmno,jinak ve škole,jakože jsou,ale "kamarádi":)a navíc myslím,že mne spíš "nikdo"nechce *9* ale co,život jde dál...a co ty??holky??práce??škola,?? -
Re: stručnost zručnost
To víš Páťo sestřička má otebe strach no...kdo by neměl *3* Já vyvádim jo?Nééé jen si užívám života dokud sem mladá a dokavad to jde *3* . Jinak jaký pak jiný úmysly má ta tvoje bývalka??? *7* Že by tě chtěla zpátky?! hmmm.... -
Re: Re: tu som
Mno tak Wall každá ženská chce vypadat krásně... tak si to tam na tom wellnes víkendíku úrčo užij a pak budeš vyprávět *3* . Mno Wall já bych ho nechtěla mít jen na "to" jedno jenže on vztah prostě nechce víš?!Ale ty noci snim jsou prostě úžasný...neni to jen o sexu...prostě se mazlíme furt se líbáme hladíme říkáme si krásný slova atd... *3* *14* Jinak moje hobby jsou hlavně sport (spinning, step aerobic, H.E.A.T. program, In-line), diskošky, internet, řízení autíčka, svíčky, fotky atd... *3* -
Re: Re: Re: Jdem do kina
hmm Mumie dobrá... já bych ale na ní nemohla jít protože sem viděla jen jedničku *1* . NO čekáme na detailíky z večera a z noci *3* -
Re: Re: Re: tak že...stručně
Já nevim no ...on se prostě nechce vázat ... prej je na to ještě mladej.Jenže včera mi pořád řikal jak na mě pořád myslí jak mu chybim když nejsem snim, že nechce abych odjela do Prahy...prostě uplně krásný slovíčka a já mam hroznej strach že se do něj postupně zamilovávám a to nevim jestli je zrovna dobře.Nechci aby to bylo jen z jedný strany... protože neopětovaná láska je k ničemu.Chjo nevim co snim mam dělat... *9* -
stručnost zručnost
Dnes jdu do práce na 8hod.tak stihnu ještě napsat.Ségra má moc strachu,zvládám všechno s přehledem *3* pátky mám docela i volnější a neděle jsou taky hawaii *3* Mumie3 dobrá volba,jaký to bylo,skoro to ze zprávi vypadá,že je doma něco v nepořádku?Je to krásný být po uši zamilovanej *3* Haniska teda vyvádí,i ty holka jedna nezbedná *3* Týnko ať ti to ve škole klape,nemáš tam nějakýho fešnýho spolužáka? *3* Wall,krásný víkend přeju a až se tam budeš flákat,odpočívat a užívat tak si na mě vzpomeň *3* Jinak jak jsem měl schůzku s bejvalkou tak má nějaký problémi s krví,bude chodit na tři sezení kde bude dvě hodiny ležet a budou ji čistit krev,má fóbii z jehel a při krvi omdlývá,tak mě chtěla poprosit jestli tam nebudu chodit s ní,prý jsem její podpora.......že to nevěděla i dřív?Tak jsem zase kývl tak s ní jedu v pondělí do nemocnice.Stejnak si myslim,že má i jiný úmysli *3* -
Re: Re: tu som
Já tě taky vlastně znám z příspěvků *1* *15* Jinak, co se stalo, to se stalo *14* Já myslim, že jsi tenkrát udělala chybu, ale co, nic z toho neni tak to je důležitý *1* *15* Jinak moje záliby jsou kola, turistika a volejbal *3* *1* Jinak se zajímám o Ameriku, v tom smyslu, že si čtu třeba encyklopedie o státech, různých amerických městech a podobně *1* *3* *15* -
Re: tu som
Užij si ten víkend a napiš:) -
Re: Re: Re: Jdem do kina
Na Mumii bych taky chtěla.Dobrý výběr!!Určitě si to spolu užijete,a pak nezapomeň detaily:) -
Re: Re: tak že...stručně
Proč jako nechce??to mi vrtá hlavou.....no jinak vypadá fajnově *15* -
tu som
Patricku,kariéra super,zítra jedu v poledne na prodloužený wellnes víkend,se moc těšim;-)Jinak je toho docela dost,hodně ženských chce vypadat o.k.o líčení je velký zájem;-)Kene mi se asi ještě neznáme co?Teda já tebe jo,z přízpěvků;-)Mumie 3 bude určitě super,taky bych šla.Hanisko,toho máš jako jen na"to"jedno toho Jirku,to si dobrá:-)Já kdysy měla kamaráda,nikdy jsme spolu nechodili,nerandili,ale asi pětkrát jsme se spolu vyspali jen tak nezávazně.Nevim jestli to bylo dobře,asi bych ten čas vrátila.Jinak se Patrick ptal i na hobby ostatních to by mě taky zajímalo,moje hobby je vlastně moje práce,aqua aerobic,plavání,fitko,nebo jen čtení a mám ráda safari zvířátka,tak že mám v posteli,slona,tygra,zebru,žirafu a na stěně mega plakát přírody jak zachází slunce někde v buši,miluju svíčky voňaví a hudbu přírodní nebo i vážnou.Jsem se rozepsala nějak moc:-)ale zase tu dlouho nebudu:-(Pa *4* -
Re: Re: Jdem do kina
Jdem na Mumii 3 *3* Nic jiného mi nepřišlo příhodné, ona taky nemá ráda drasťárny a horory, no a Mumii docela chctěla vidět, tak jsem jí splnil přání:-) *1* *15* Večer bude krásný, zase opět po několika týdnech spolu, už se moc těšim *1* *14* *14* *15* -
Re: Jdem do kina
Týý jova tak si to v tom kině hezky užijte.A na co jdete??Na nákou romantiku???Budeš spát u ní jo??hmm...! *3* To neva že je zítra škola...ten muj "kamarád" taky vstává do školy a zvládá to i když chodíme spát třeba ve 2 ráno *1* .Tak přeju hezký večer a krásnou noc *3* -
Jdem do kina
Tak jdem dneska s Verčou do kina *1* Pozval jsem ji a byla hrozně nadšená! *15* Po tom včerejšku budu rád, když na den vypadnu z domu!! *3* Budu spát u ní, ale štve mě, že je ráno škola, takže budem muset brzo vstávat, ale to neva *14* *15* *1* -
Re: tak že...stručně
Teda Páťo to bylo hodně stručný...ale dobrý *3* Mno to zrovna neni muj novej objev ale brala bych ho jako partnera...jenže on nechce! A navíc já se stěhuju do Prahy a on má ještě poslední rok na střední takže musí být tady.Jinak se teda jmenuje Jirka, má černý vlasy, hnědý oči, krásně vypracovanou postavu, 185 cm...prostě přesně muj typ *3* Dneska nás čeká další noc...máme se sejít už v 6 hrozně se na něj těšim *3* -
Re: Re: Re: nový den,nový šéf
hmmm renaultík je superky..tak at mu to hlavně hodně dobře jezdí. Jinak taky koukam kolik toho Páťa má ...ale tak je šikovnej kluk a úrčo to zvládne *3* Ráďo tři měsíce ti utečou jako voda a pak už bude všechno oki...zatim to tam stou semetrikou musíš nějak zvládnout. Tvoje pracovní doba je fakt super to já budu dělat od 10 do 21 takže 11 hodin ale zase se budu jen flákat takže vám budu asi hodně psát protože se v tý práci budu fakt asi nudit *9* Asi od pondělka se stěhuju do Prahy...docela se těšim ale nikoho tam neznám takže tam budu furt sama ze začátku chjo *9* *9* -
WENTWORTH MILLER
JE SUPER *15* *1* *15* -
WENTWORTH MILLER
JE NEJLEPŠÍ HEREC NA SVĚTĚ, VŠICHNI HO MILUJEM!!!