Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Už v Praze

Zákazníci budou....ale tu náhradu musíš určitě sehnat!Protože mylsím,že v Praze,sama......docela drahé!!Ale hodně studentů,nebo "ňáký"lidičky určitě hledají podnájem,bo tak....zkus hledat třeba v novinách nebo vyvěs někde letáček...uvidíš!
  • Re: Re: Je to jinak...

Teď rozhodně nejde o to,aby nám napsala§Jde o zdraví!Patricek má sílu a velkou podporu aby to zvládl!Věří mu...hlavně ať je v pořádku!Jinak se tu asi všichni zblázníme.........
    A jak dlouho tu bdueš,Macíku?? *4*
  • Už v Praze

ahoj lásky moje...tak já už od úterka bydlim v Praze...ma tu trošku z toho depky protože tu nikoho neznám a sem tu sama ale snad to bude časem oki a zvládnu to.Dneska sem poprvé v práci takže dřepim a nudim se..zatim byli na masáži jen 3 lidi. Mam depky protože mi včera vypadla spolubydlící a musim rychle sehnat do pondělka náhradu za ní...vůbec nevim co mam dělat *9* umírám...poraďtě prosím
  • Re: Je to jinak...

Teda Marcy tak tedka si mě teda dostala s tim Patrickem.To je hrozný chudák...tak snad to bude brzo oki a vrátí se mezi nás. Ráďu omluvíme to je jasný...tohle jednoduchý úrčo neni. Jedeš do čech jo?téééda ... *3*
  • Re: Re: ultrazvuk

Mey tak to je fakt pecička že už máš fotečku z ultrazvuku.Moc ti to taky přeju...no neboj zachvili to na tobě bude vidět že si těhotná...ale to je krásný ty bříška kulatý *3* A docela koukam že my tady sme to věděli jako první... *3*
  • Re: Re: Re: Ahojky

Taky tě tu vítám... to doufám že se to tu rozjede a krize každý překoná... *3* vše musí být zase OKI
  • ken

Re: Re: Re: Ahojky

Prožíváme tu všichni nějakou krizi *1* Já mám problémy s rodiči mé přítelkyně, Patrick je chudák v nemocnici a alespoň jedna pozitivní zpráva, že Mey čeká miminko *14* *14* Doufám, že to brzo skončí a všechno bude v pohodě:-D *15* *3*
  • Je to jinak...

Zdravim vás všechny starý i nováčky *4* Chtěla jsem napsat už ráno,ale nevyšlo to.Jsem telefonicky v kontaktu s Ráďou,nemá sílu chodit na net,je dlouho v práci a pak v nemocnici s Patrickem.Dala mi důvěru,že vám mohu napsat abyste neměli starosti.Patrick v pátek zkolaboval kvůli ledvině co má nemocnou,dnes ho přeložili z JIPky na normální pokoj.Nevypadalo to moc dobře,ale teď už je snad na tom v podstatě lépe *4* Omluvte Ráďu,určitě brzo napíše *4* taky to pro ni nebylo jednoduché.Jinak se mám docela dobře a v pátek přijedu do čech,ale jen na krátko.Moc se těšim *4* Ať se vám daří ve školách,v práci a Mey obvzlášť,ať si užívá to krásný období budoucí maminy *4* Mám vás ráda,Macík *4*
  • Re: Re: Ahojky

Vítej:)Áno Áno,souhlasím s Keníčkem!!Musí se to tu rozjet
  • Re: Re: ultrazvuk

Ještě víc se budeš těšit až začne kopat!:)to je něco...ale neboj se,za chvilku to bude vše vidět!:)je to krásné..... *4*
  • Re: Re: Re: koťata

Ráďo!!!Měla by sji více psát!Chybíš nám..jasné,máš moc práce,ale zanedbáváš *1* néé prostě nám CHYBÍŠ!a co je s Patrickem??....:)
    Ve škole zatím ok:)a co ty?Co Tomášovi rodiče??atd.. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Večer hroznej

Taťka až se zklidní,tak myslím,že tě bude brát..všem dnům není konec!Jiank myslím a věřím ,že s V budete ještě BLIŽŠÍ:)Přeju,bejbino *14*
  • pedriska

Re: ultrazvuk

Moc ti to přeju Mey.Určitě budeš dobrá máma.Hlavně at ti všechno výjde a at si štastná *3*
  • ken

Re: Ahojky

Jasně, vítej mezi námi! *1* *15* *14* Doufám, že sem budeš chodit a psát sem příspěvky, abysme se pobavily *3* *4* a trochu to tu rozjely!!! :-D *4* *1*
  • Ahojky

AHojky, tak já jsem se dneska přidala k Vám do fanclubu, kouám, že máte supr vztahy mezi sebou, tak doufám že mě přjmete mezi sebe :) *4*
  • Re: Re: víkend na slovensku

Vydržet to budu muset asi víc jak devět měsíců *9* ale za to to stojí.No,no moje kámoška brala taky prášky,stalo se že vynechala a ejhle už má dvouletýho klučinu *4* Tak že to ber opravdu poctivě,náhoda je blbec *5*
  • ultrazvuk

Ultrazvuk byl super už mám první fotku,je to ještě nic *1* Přibrala jsem dvě kilča,ale vůbec to na mě není vidět,doktor říkal,že jsem jako proutek *4* Zatim to vypadá dobře a začínám se docela těšit.Když jsem se to dozvěděla tak jsem tři noci nespala měla vztek,strach,ale teď už to ze mě nějak opadlo.Vlado bude uvytržení až uvidí fotku *4* Jste první komu to hlásim,teď zavolám kámoškám,tátovi,skoro švagrovi,každej to chce vědět *5*
  • Re: Re: koťata

Ráďa se mi zdá nějaká divná *5* Dřív psala snad ze všech nejvíc a teď nic,že by něco s Patrickem? *5* Nezdá se vám? *9* Mohla by napsat.
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Večer hroznej

Děkuju vám všem za podporu :-) :-D *1* *14* Doufám, že její táta povolí, ale jinak je to celkem fajn! *14* Pravda je, že k ní teď cítim víc, než dřív:-) *15* *1*
  • Re: Re: wellnes

To povídám,těžko se ti bude odjíždět a myslím,že né jednu noc prosmutníš:-(To znám až moc dobře:-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit