Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Zamilovaná noc

No,to je paráda,co na to říct jinýho;-)Jsi dobrej;-)!a hlavně zamilovanej;-)
  • Re: Anketka pro holky

Díky za odpověď;-)byla jsi jediná.Reklamy jsou fajn,hodně lidí dá podle nich.Já pracuju s výrobky od Dermacol,L'oreal,Max faktor,občas Rimmel,ale taky snad s nejlevnější značkou Miss sporty,taky nejsou špatný,hlavně řasenky a stíny.Každýmu padne a vyhovuje něco jinýho.
  • Anketka pro holky

Takže Wall já používám líčidla od značky rimmel...dávám docela dost v tomhle na reklamy. Někdy si koupim fakt kvalitní drahou řasenku třeba a někdy jen nákou levnou... fakt podle nálady. *3*
  • Re: Re: všechno nejlepší k svátku;-)

Omlouvám se vím že píšu o den později ale byla sem včera náká mimo.Takže Raduško snad se na mě nezlobíš... všechno nej nej k svátečku hodně štěstíčka zdravíčka lásky a sexíku s Tomáškem...hodně uspěchů v práci. *3*
  • Re: Zamilovaná noc

Jéé tak to je fakt romantika ... fakt bezva... sem moc ráda že ste si to takhle užili *3* Jen tak dál... *3*
  • Re: Zamilovaná noc

To ej táák ROMANTICKÉ *15* ..
    Já chci taky! *1* ...Né,hlavně,že jste si to UŽILI!
    Byla to asi fakt ZAMILOVANÁ NOC! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ken

Zamilovaná noc

*1* Tak večer to bylo super, hned jak jsem vám dopsal zprávu, tak jsem šel za V. do koupelny. *1* Zaklepal jsem na dveře a ona řekla, ať jdu dál *14* Naložili jsme se do vany a byly jsme tam asi hodinu *1* *15* Bylo to bezvadny, sem tam nějaký ten polibek a jinak romantika bezvadna *14* *14* Potom jsme spolu leželi v postýlce úplně nahý *1* *15* Nepočítám další líbačku, mazlení a td. *15* Když usínala, tak jsem ji hladil po vlasech, dostal jsem několik pusinek na krk, které jsem ihned opětoval *4* *1* Strašně bezvadná noc!!!!!!! *15*Přál bych ji všem zažít*14* *14*
  • ken

Re: Re: všechno nejlepší k svátku;-)

Já taky přeju hodně moc štěstí, lásky a hlavně ať se ti splní všechny sny *4* *15* *1*
  • Re: všechno nejlepší k svátku;-)

Já se přidávám!Ráďo,všechno nej,ať ti to vydrží s Tomem,v práci ať sji jednička a pro nás bude vždycky naše hvězdička!:)Pusu *14*
  • všechno nejlepší k svátku;-)

Rádě,všechno nejlepší k svátku!Zdraví,štěstí,lásky,po hody a vůbec všeho co je třeba.Jsi skvělá holka,prosím napiš už.
  • Re: Re: Re: Zase v Praze

No,super;-)Tak,že sis to užila,vlastně obě dvě,ty i Marcy.Já včera byla doma a prostě klid.Za chvíli jdu ke kámošce,uděláme si pleť.masky,manikůru,pokecáme,se těšim.Na večer jdu za druhou kámoškou,ktrá má randíčko s novým objevem,tak že si jí vezmu do parády,trochu ji načančám,že bude objev koukat;-)V pondělí mě čeká jedna z příjemných věcí,vyrazim nakupovat zásoby,make-up,řasenky,rtěnky atd.už mi něco dochází tak si musim doplnit kufříček:-)každá klientka potřebuje něco jiného,nemůžu mít jednu řasenku pro všechny tak že to bude zítra nákupní maraton:-)Holky a holčiny,jakou kosmetiku(značku)používáte?Dáv áte na ceny,na kvalitu,jak kdy...?Docela by mě to zajímalo,tak že taková anketka,pro holky;-)
  • Re: Re: odpolední siesta...

Wau Wau Wau... Kene už se těšíme na podrobnosti ze včerejší noci... jak to probíhalo co bylo co nebylo atd!! *3* Páťo to že se táta na tebe ani nezeptal mě moc mrzí ale musíš to nějak zvládnout... máš přeci jiný lidi kteří tě milujou a mají rádi *3* jako třeba MY!!!!! *3*
  • Re: Re: Zase v Praze

Wau teda Marcy hezky si se rozšoupla ...ale co jednou za čas to přeci nevadí ne?! *3* To každopádně si to tady musíš maximálně užít jinak to ani nejde přeci... *1* A jak si se bavila večer...máš nějaké ty foto úlovky??? *3* Já sem včera přijela z Prahy a byla sem večer s Jiříkem na romantický véče - hudba, jídlo, vínečko atd...byl to uplně super večer! Mno a dneska jedu zase do Prahy *9* vůbec se mi z domova nechce ale musím zítra do práce bohužel..ale ve středu ho zase uvidim ...jdu na véču a na seznamovačku s jeho maminkou tak snad to bude oki...těšim se docela *3*
  • Re: Re: Zase v Praze

To sji se teda rozšoupla:)...Ne!!Užij si to:),musíš!:)...Pusu *14*
  • Re: Re: odpolední siesta...

Žhavá noc:D..ne ať to vyjde a ty podrobnosti napiš!Jsem zvědavá až z toho za chvilku bduu stará *1* ..
    Patricku!Já vím...je to těžké,když tě táta "nebere",ale zatím byhc na něho momentálně zapoměla,protože jak jsi řekl-nesmíš se nervovat a rozhodně ti thole to ulehčí!Nemůžu říct,jaké to je,když tě táta odhazuje,nevšímá apod.ale soucítím s tebou!Vím,že máš supr ségru a brášku,kteří tě milujou a my také!:)Doufám,že se brzo uzravíš a budeš zase fit!Jak řekla wall:,,Vydrž prťka vydrž!":D:D....Musíš!!Pusu *14* *14*
  • Re: Re: marod...

Vy jste skvělí!.....Jinak už mi je lépe,spíš dobře!:)Večer už to bylo lepší a ráno jsem byla jako rybička,ikdyž hlavička trošku pobolívala,ale přežila jsem to a vydala jsem se na pouť....mnemohla sjem odolat:D
    Bylo to super....Zonyga byl úžasnej!chtěla jsem fotku i podpis,ale na fotku nedošlo a navíc jsem skoro neměla ani autogram!Ty lidi se tlačili,no hrůza..dospěli horší než děti!xDale good.....málem byhc tu nebyla,lidi!Byla sjem na jedné atrakci kde se to točí,a zároveň se točíte i vy v tom vozékzxDvypadalo tu super..než jste tam šli!Sedadla klouzala a vy jste se drželi nohama a rukama....ale já seděla sama,a lítala jsem sem a tam!Málem jsem se neudržela!Takže sjem málem vypadla...no HRŮZA!že jsem na to lezla....hlavně,že ŽIJU *15* Jinak co vy a víkned?? *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Už v Praze

Tak to je goodish,když máte společnou i školu:Durčitě mu po,áháš:)..jiank za chvilku asi budete spolu co?? *15*
  • ken

Re: odpolední siesta...

S Verčou je to dobrý, jestli jsi četl příspěvky, tak se s ní *14* teď scházim jen na metru a o víkendu jsme spolu skoro pořád! *4* Je to bezvadny, ale dneska si muj tata koupil vino a tak jsem se hned sbalil a ted jsem u Verči! *15* *1* Nemá rodiče doma a momentalne je v koupelne! *14* Musim koncit, ale jsem zvedavi, jak to dnes vecer bude vypadat *14* *14* *14* Tak zatim pa pa (napisu podrobnosti *4* )
  • Re: odpolední siesta...

Ten táta je opravdu hroznej:-(ale Tomáš je senza:-)aspoň si tam kde tě mají rádi a kde budeš mít klid;-)Myslim,že určitě budeš za chvilku prohánět kdejakou holku;-)vydrž prťka vydrž až se uzdravíš a zotavíš;-)Je to bájo jak jsou tady někteří po uši zamilovaný,hrozně ráda to tu čtu,kdo jak proč a co:-)Přeju vám to!;-)Pa pa pa!
  • Re: Zase v Praze

Jsme se minuli:-)Určitě si to tu užij,stojí to za to:-)Zajímaví,jak si stále oddaná těm lidem co mají zkušenost s drogama,asi tě to naplňuje?Já s tím zkušenost nemám ani nikoho neznám,kdo by bral,tak že to asi nemůžu úplně pochopit,ale je to od tebe opravdu hezký;-)!Já dnes po včerejšku vyspávala,přijela jsem ve tři ráno,hrozný.A na odpoledne jsem měla dva kšefty na líčení,teď už mi konečně padla,hurá!:-)Pustim si CD a budu lenošit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit