Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase v Praze

Dnes jsem byla celé dopoledne a odpoledne v centru Prahy s kámoškou,úplně super den,byly jsme i v muzeum a pak na hodně dobrym obědě,ale taky nechutně drahym,ale co jednou se můžu rozšoupnout *4* Večer se vyrazim bavit do společnosti a jak to tak bývá,budu mít sebou foťák,tak doufám,že budou nějaké úlovky *4* Zítra jedu na srazík lidiček,kteří brali nebo ještě berou drogy,bude to na tři hoďky dopolednea a odpoledne někam vyjedu s mamčou na nákupy *4* .Musim si to tu maximálně užít *4* Bezva víkend všem! *4* Patricku neboj,však ty už budeš taky holky prohánět,jak tě znám *4* V úterý tě navštívim v nemocnici,frajere *4* se těš.
  • odpolední siesta...

Ségra s Tomem jeli na nákup tak mám odpolední siestu... *3* Je to paráda být z nemocnice...aspoň na chvíli.Večer za mnou přijede mamča.Nebydlim doma kvůli tátovi a ani se tam nehodlám vracet,zatim.Než se úplně uzdravim,budu pod dozorem ségry a pak si najdu podnájem nebo tak něco...Táta mě nepřišel navštívit,nezavolal jak se mám,nenapsal ani se ségry nebo bráchy kteří byly u mě snad každý den nezeptal co já.Na víc se nemůžu psychicky namáhat,rozčilovat,taky jsem na tom vozíku a znám tátu,že jsem simulant atd.Ale jinak pohoda... *3* Holkám díky za pusy!!! *3* Kene co Verča? *3* Aspoň jeden z nás může prohánět holky *15* *3* Zatim... *3*
  • Re: marod...

Ahoj marodi:-)!Patricku a Kristý,vy si teda umíte užívat:-)Patricku jsem ráda,že si napsal a že ti je líp,moc moc moc ráda!Velkou pusu posílám!Hani,to máš čupr prácičku;-)já ti říkala,že ti bude tvůj idol chybět,ale dobrý,že ho můžeš vídat aspoň o víkendech.Všechny zdravim a hlavně se uzdravte!Já ještě vyrážim na jednu pracovní akcičku.
  • ken

Re: Re: Re: Re: marod...

Tak to jsme rád, že jsi v pohodě! *1* Myslim alespoň, že nám můžeš napsat *15* Je super, že tě na víkend pustili domu, protože v nemocnici je to hrůzu *3* Mluvim z vlastní zkušenosti *14* Hlavně se nám brzo uzdrav, ať zas můžeš vesele běhat a nám psát zprávičky *4* *1*
  • Re: Re: Re: marod...

jééé Kristýnko to je mi fakt moc líto že ti je takhle špatně...tak hezky lež a pij čajík a ber nějaký prášky at se ti brzo uleví..snad to bude zítra oki. Písni jak ti je zítra jo?! pááá *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Už v Praze

No on dělá tu samou školu kterou sem ted já dodělala...takže ekonomie a marketing bude maturovat *1*
  • Re: Re: marod...

Zdraví.To je hlavní!Souhlasím s Hani:)se vším...Tomáš je borec a Ráďa bude určitě v klidu,když tě bude mít u sebe!Ty dva týdny..to bude určitě trochu horor,ale ty to zvládneš a bude vše zase v normálu.Naši a všech podporu máš!Co by jsme neudělali??Pro našeho Patricka... *14* ...už se těším,až nám bdueš zase psát,a všechno a hlavně tvé zdraví bude zdravé:)
    Jinak.....dnes tedy v pátek,jsem taky marodila.....je mi zle,už v pět hodin ráno mi bylo blbě,zvracela jsem atd..no hrůza.....asi náká VIROZA,bo ji měli i mé sestřičky....nemůžu hýbat skoro tělem,jsem mimo,ale snad to bude ok!Musela jsem vám napsat,bo bych to nevydržela!
    Milunkám zlatí... *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

Patricku teď sji mne dojal!Moc děkuju,ani si to nezasloužím.....:)Optimismus to ty máš!Takže,žádná nuda atd......Děkuju,a taky s tebou sohlasím s Kenem a Verů!:)Všechno bude v poho!S tebou a se všema....:)Jen jak sji řekl..trošku OPTIMISMU *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Je to jinak...

Do středy..hm to je docela hodně nakrátko,ale hlavně že tu budeš,nebo už jsi!!:)Jinak jsem ráda,že Patricka asi pustí!On to zvládne,věřím mu!Nesmí to vzdát....x)....Mvr...
  • Re: Re: Re: Re: Už v Praze

A co dělá??teda na co učí?....jo někoho splašíš!!a ať si to užiješ!

Mey to je mi moc líto že máš takovýhle stavy už tedka ze začátku že ti je špatně atd...ale budeš to muset nějak zvládnout...jsi silná holka!Jo v práci good prostě flákárna no...co jinýho vám na to můžu říct ..nic tu nedělám sem na netu.
  • Re: Re: Re: Už v Praze

No škoda že máš tedka jinej podnájem (nemocnici) hned bych si tě tam nastěhovala *3* Snad někoho splašim no...jinak ten klučina kterýho sem nechala doma musí ještě rok chodit do školy v Mostě pak může jít teprve do prahy...šileně se mi po něm stýská ale furt mi volá tak aspon něco..zítra za nim jedu už se těšííím *14*
  • Re: marod...

No ahojík ty náš marode..tak to je superky že tě pustili aspon na víkendík domu. Tomáš je teda fakt borec že tě u nich nechal bydlet takhle...hezky se o tebe stará. A jakto že nebydlíš doma??? *7* Jinak ty plány ted budeš muset chvíli pustit z hlavy v první řadě mysli na svoje zdraví abys byl zase oki! *3* Moc si nám tu chyběl. Hezky odpočívej ... pááá pusinu marodovi *3*
  • Re: Re: Re: ultrazvuk

Kulatý bříška jsou sexy,těhotenství je krásný! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Ahojky

Moje řeč,krize jsou od toho aby se překonávali a někdy nás i posílili jako člověka...Jinak už nechci slyšet,že jsem chudák *3* jsem jen marod *3* a chci aby jste byly happy protože to mi dodá sílu a optimismus *3* Kene,rodičové jsou prostě někdy na draka,ale máš úžasnou holku,jsi úžasně zamilovaný,tak si to úžasně užij *3* a úžasně ji miluj!Držim vám palce.Asi má bohužel tak dobrýho otce jako já,na to fakt kašli.Pro mýho otce nebyla žádná dobrá...ani mě nenavštívil v nemocnici....Prostě miluj! *3* Mey,krásný,jsem rád,že tu máme tak úžasně pozitivní novinku a že budeme moct být s tebou u těhotenství a budeš nás informovat co a jak... *3* Týnka to je tady to nejstarostlivější a nejsoucitnější stvořeníčko,...že by právnické vlohy? *3*Tebe jednou bude milovat kluků..

Macík je hodná,krásně to tu o mě napsala *3* ségra je až moc starostlivá,někdy...ale proto jí mám rád a vynadám jí,že vám vůbec nepsala *3*
  • Re: Re: Už v Praze

Já bych se do podnájmu hlásil *3* ale mám teď jinej,nemocnici *3* Každopádně někoho najdeš a určitě poznáš spoustu super lidí *3* A co ten kluk,kterýho si nechala doma? *3*
  • marod...

Čauky Wenťačky! *3* Jak se máte holky?! *3* a Kene?To byl absťák vám nenapsat... *9* Tomáš mě teď přivezl z nemocnice,pro ségru to bude překvápko až přijede z práce,měli mě pustit až zítra *3* Jinakuž je to se mnou lepší,ale jsem naštvaný,měl jsem toho tolik v plánu a teď mi to zhatí tohle.Ségry Tomáš je fakt kádr,přivezl mě a u něj doma mi zařídili dočastně pokoj,krásný a hlavně bezbariéroví,jsem teď na vozíku,nesmim chodit.V pondělí se zase vracim do nemocnice asi na týden dva.Potřebuju kapačky a dohled,ještě mě čekají nějaká vyšetření atd.Beru troje léky a po jednich se mi chce pořád spát.Jsem rád,že vám aspoň přes víkend budu moct napsat *3* Taky děkuju o vaši starost,jste hodný.Ještě tu na něco odpovim...
  • Re: Re: Re: Re: Je to jinak...

To je hrozný,je mi Patricka líto,tak to jo,chápu,že Ráďa nepíše *5* Snad bude brzo v pořádku aspoň na víkend aby ho pustili.Patrickovi hodně sil! *4* Mě dneska vzbudila nevolnost už jsem zvracela,děsný ani jsem Vlada do práce nevypravila *9*už je to ale v poho.Myslim,že si ještě užiju *4* Až to bude kopat tak to bude mazec,jestli bude aktivní po mě,tak to nazdar *1* Hanci,neboj někoho najdeš a co v práci good?Buď ráda lepší míň lidí a volno než fofr.
  • Re: Re: Re: Je to jinak...

Budu tu do středy,pak musim zpátky *4* Navštívim maroda,Ráďu,Drop in,i svojí psycholožku,mám toho moc.Ráďa neni moc v pohodě,ale má u sebe Tomáše to je velká podpora,až Patricka pustí bude bydlet s nimi *4* Možná ho propustí na víkend *4* Hanisko,hrozně moc lidí hledá podnájem,stačí to rozhlásit nebo podat inzerát či tak.To,že nikoho neznáš,s tim si hlavu nelámej já tu taky nikoho neznala a ještě tu všichni na mě mluvili anglicky,dvěma způsoby,zpočátku hrozný,ale za tři týdny už dobrý,hlavně díky spolubydlícím,teda teď už jsme jen dvě,ale byly jsme tři a taky někoho hledáme do party.Jsem hrozně utahaná tak že dobrou noc!Zítra mi letí letadlo po devatý už se těšim *4* .Zkusim domluvit Rádě aby napísala,protože tu má velkou podporu.Váš Macík *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit