Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)

Páto to je superky že si nám takhle napísal i z nemocnice...Tomáš je fakt super hezky se o tebe stará *3* A jsou tam nějaký hezký sestřičky???Brzo se nám uzdrav at můžeš zase písánkovat...myslim na tebe moc moc... pusu na čelo aby se ti hezky leželo *3*
  • Re: Re: lidi!!!!

Kristýnko fakt si to napsala moc hezky...a se vším stebou souhlasim. Komu se to nelíbí o čem si tu píšem tak sem chodit nemusí nikoho nenutíme aby sem chodil...páško *3*
  • Re: Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)

Jé,já mám radost,že jsi napsal;-)Tomáš je zlato;-)Doufám,že zase brzo napíšeš,jak to jen půjde.Hlavně buď v nemocnici hodnej a poslouchej doktory ať se brzo uzdravíš;-)Vzpomínám na tebe každý den.No,Kene:-)ještě,že někdo za Patricka zaskočí co se prohánění holek týká:-)))Jsi dobrej;-)taky takový zlato;-)
  • ken

Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)

Tak to jsem rád, že se o tebe tak hezky staraj!!! *14* *4* Vím jaké to je být v ráji! *15* *1* Jinak si nakázal, abych proháněl holky, když tu nejsi a to prave delam:-) *14* *14* Hlavne se brzy uzdrav, ať tu zas můžeš neomezeně písat! *15* *14*
  • pedriska

Re: Re: lidi!!!!

tak to jsi napsala hezky Kristo , právě jsem po dlouhé době dorazila , měla jsem toho moc a na pc jsem se skoro nedostala.Moc mě to mrzíí *9* ale i tak vidím že to tu vedete skvěle *3* jsem ráda že se tu držíte . . . *3* *3* pokusím se psát častěji , uvidím jak mi to půjde ve škole . . a shannye tohle je stránka o Wentovi ale když zrovna není žádný téma kolem Wenta tak se tu bavíme o ostatních věcech , takže jestli se ti to nelíbí tak sem nemusíš chodit . . *16* *5*
  • Re: lidi!!!!

Shannye!Áno,my víme!Chceme aby se Went vyšvhl na to nejvyšší místo a snažíme se o to,ale každý má práci,školu apod.a tak se to nezvládá,ale snažíme se všichni poctivě tu psát!Nezlob se,ale mne prostě uřáží,že takhle na nás "nadáváte"nebo spíš "upozorňujete"jak to tady vedem....a sami sem nechodíte!!!!To men opravdu rozčiluje!Byli tu spoustu lidí,kteří si stěžovali,napsali pár příspěvků a nikdy se už "neozvali"..ale jak vidíš my tu zůstáváme,a ejslti se bavíme o nás,o našich problémech a ne o Wentovi,to je věc každého..nás to baví a jestli se vám to nelíbí tak se zapojovat nemusíte atd..Týnka:)
  • Re: z nemocnice...na kraji města:-)

Páni!!To je moc milé,že sji napsal!Jsem ráda!Hlavně,že je zatím vše v pořádku a že se o tebe dobře starají:)Sestřičky s eo tebe musí roztrhnout co?,:D:D..Tomáš je fakt bezva!:¨No jo,Ráďa si umí vybrat *1* ....Tobě posílám taky pusinečku *14* ..:-*
  • lidi!!!!

Hele lidi víte o tom že Went spadl na 25.místo a vy se zatím tady bavíte.Je tady vůbec ještě stránka o Wentovi?Moc se mi nezdá.Zdar
  • z nemocnice...na kraji města:-)

*3* Se asi divíte,že píšu.Ne,nejsem doma,přišel za mnou Tomáš i s notebookem,poprosil jsem ho aby ho vzal sebou abych mohl vyřídit nějaký meily atd.a vám napsat *3* Tomáš je super,musim ho fakt chválit *3* No,jinak ležim s kapačkou v ruce,úplně bezva....moc hezky se tu o mě starají,i sestřiček je tu dost.Už mám za sebou pár vyšetření a dobrý,snad.Ještě si poležim... *3* Kene,super noc si měl s Verunkou,pěkný,jseš frajer,fakt... *3* ať ti to klape,úžasný!Nemyslete,že mi nějaká zprávička ujde *3* čtu to poctivě,díky za chváli...vtip my zůstává... *3* Bavte se a když to bude možný tak zase napíšu!Kenovi pozdrav a holkám pusu na celou tvář! *3*
  • Re: Re: Re: Re: chybí mi:-(

Se budu červenat *3* Děkuju moc,jste úplně perfektní a hned mi je o fous líp *3* Wall,nesmutni.....všichni nesmutněte a pište,protože si pak všechno přečtu *3* Zamilovat je docela silný pojem,řekl bych spíš,že mě máte rádi...? *3* Jste super......... *3*
  • ken

Re: Re: Re: byteček

Já věřim, že ty to zvládneš! *15* *3* Mojí tetě to taky chvíli trvalo, ale teď *7* :-) Vaří, stará se o domáctnost a ještě má malího Deníka!!! *1* Vlastní domáctnost je super, moc moc moc štěstí *1* *14*
  • Re: Re: byteček

Já věděla,že to bude okééj:)dej na optimismus! *1* ..Né...
    Moc přeju!!Byteček ať máte za hcíli hotový ,aby jste se do něj mohli nastěhovat!Souhlasím s Hani,že pak vyměníte za větší...:)Vždycky se něco najde!:)A aspoň to máte blíže k Vladovýmu brášulovi,to je good,aspoň tam nebudete sami!:)Krása!:)
  • Re: Re: Re: chybí mi:-(

My jsme se do něj zamilovali všichni:)souhlasím se vším,holky!:)
  • Re: byteček

no tak to je uplně superky že se budete s Vladem stěhovat... menší byteček vám uplně do začátků stačí si myslim...časem si pak můžete pořídit větší *3* Samostatná domácnost je docela fuška... ale ty to zvládneš a já si myslim že ti Vlado bude dost pomáhat. To je fajn že sis koupila něco pro těhulky... budeš to zachvili potřebovat *3* *3*
  • Re: Re: Re: Zamilovaná noc

Wow,to je vodvaz,těžká romantika *4* Jen si to vychutnejte,začátky jsou vždycky nejhezčí!Ono i po čase je to krásný,ale už né takový *5* i když mám pocit,že s Vladem máme druhý začátek co jsem v tom *4*
  • byteček

Tak se začátkem listopadu budu s Vladem stěhovat.Z těch dvou nabídek jsme zvolili tu první,byteček je menší,ale úplně stačí a je levnější *5* Nikdy jsem neměla samostatnou domácnost,to bude hustý *5* a ještě s dítětem *8* Ale budem to mít blíž k Vladovýmu bráchovi a švagroví,ti už maji tříletou holčinu,tak že supry *5* kdyby něco,rady.V neděli jsme byly v nákupním centru a koupila jsem si tam bezva tričko pro těhulky a mikču,moderní žádný usedlí oufit *5* Mám radost!
  • Re: Re: chybí mi:-(

Taky souhlas,Patrick je super! *4*
  • Re: chybí mi:-(

Mě Páťa taky moc chybí...máš pravdu Wall on je fakt takový sluníčko co to tady dycky rozzáří...už aby byl zase zdravej a byl tu snáma *3*
  • chybí mi:-(

Chybí mi Patrick,jeho humor,zprávičky,rady,optimismus,v tip,ach jo:-(Né,že byste vy nebyly fajn,jste a moc,ale Patrick je jako sluníčko,který když napíše tak je najednou hezky a když je člověku smutno nebo má depku ukáže svůj vtip a to zahřeje.Asi jsem taky zamilovaná:-)))
  • Re: Re: Zamilovaná noc

No,to je paráda,co na to říct jinýho;-)Jsi dobrej;-)!a hlavně zamilovanej;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit