Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Super středa

Vaší starosti si moc vážim *4* Lon(vlastním jménem Alex)má za sebou rok léčby,zatím úspěšné.Jenže bydlí ve sqotu nebo u bratrance,což neni dobrý.Potřeboval by změnu a někoho kdo na něj v uvozovkách dohlídne.Taky jsem byla feťák a měla jsem kluka čistýho jak lilii,bez průserů,šprt.Pravda jeho rodiče byly zděšeni *8*Uvidím jak se to vyvine,jedno je výhoda víme jak se ten druhý cítí,máme společnou zkušenost a to je dobré než v záchvatu zuřivosti od protějšku slyšet výčitky,že jsem byla taková či onaká.Tak se snad do toho Peru budu těšit *4* Dnes jdu pracovat fotim dnes v aťasu nějaké modýlky,jedný návrhářce,co začíná.Mějte se hezky a pište.Až bude zase chvilička tak napíšu *4*

Marcy já si taky nemyslim že je to moc dobrej nápad chodit s fetákem a ještě ho brát do anglie... až bude čistej atd tak potom možná o tom můžeš uvažovat ale ted nevim nevim.Ale samozřejmě to je tvá věc a musíš se rozhodnout ty!Jinak s tim Peru..zase to bude něco jinýho než obvykle?!Třeba to bude good.Já když už cestuju tak jen na dovolenou takže vidim jen moře pláž bazén a hotel nic víc *1* . Jinak já už sem od pátku v práci ...ještě dneska to tu musim přežít a pak pojedu domu na dva dny...těšim se až si odpočinu.Spala sem o víkend tak 4 hodiny protože u mě byl Jirka tak sme si užívali *14* *3* pá pá zatííím
  • Re: samá láska

Ahojík Mey to je fajnky že si písla zase.Hlavně nám pak napísej jaký tvůj tatka navrhnul ten pokojíček a jak se ti to vše líbilo.Wau další 2 kilíčka nahoře jo?!to je dobře...miminko hezky roste ...hlavně papej vitamíny ovoce zeleninu atd...at je to mimčo hezky zdravý! pááá *3*

Marcy good *5* !Chlap na obzoru,myslíš že by bylo dobrý ho brát do Londýna?Vim o tom houby,ale chodit s feťákem,neni to trochu riziko?I když kdo neni riziko co?Jakej je?Peru je bomba,třeba to tam nebude tak špatný *5* ?Každopádně nám pak o tom povyprávíš.Já se v životě pomalu nikam nepodívala,klasika 2x Chorvatsko,Německo,Ukrajina,mám tam babí a ještě nějaký příbuzný.Babí jsem viděla za svých 20let pětkrát *9* ale píšem si.
  • samá láska

Už taky konečně píšu,raději častně ráno,protože pak už se sem zase nedostanu.Přítelkyně spolubydlícího je furt na netu,pořád něco hledá,tak nemám skoro šanci.Tady je to teda maxim.zamilovaný *5* To je dobře! *4*Já byla včera s Vladem u toho bráchy co mají tu holčinu,bylo to suprácký.Dnes razíme k mým rodičům,táta už navrhl nějaký nábytek do pokojíčku tak jestli se mi bude zamlouvat *5* Máma jela s kamarádkou někam do háje,tak že tam bude bez ní aspoň klid *5* Jinak už mám další dvě kilča nahoře *4*

Protože budu v Peru cestovat po menších městečkách a vesnicích,žádný centrum hl.město Lima.Peru je chudá země,méně civilizovaná,taky jsou tam nemoci a jiné poměry,žádná úžasná dovolená,jak by se mohlo zdát.Budu tam fotit,zejména lidi,krajinu,momentky *4* Cestování mi vůbec závidět nemusíte,nejsem cestovatelka,nejraději bych byla na jednom místě,ale práce si žádá své a zpočátku mi cestování pomáhalo,teď už mě nebere.Lon je opravdu fajn,nejsem do něj zamilovaná a kvůli cestování a domově v Anglii,to neni ani možný,i když uvažuju o tom zda-li by nechtěl přijet,pokoušim se vymyslet co by tu mohl dělat za práci *4* Jinak jsem měla dnes super den,nic nedělání *4* Macík!A co vy? *4*
  • Re: Re: Re: Re: Super středa

Ahoj Marcy!Je fajn,že si napsala;-)Peru to je docela zajímaví,jo proč se ti tam nechce?A co Lon?To mě taky zaujalo;-)Že by další lásečka na obzoru?Jinak už mám připraven kufříček a za hoďku vyrážim za první klientkou.Ještě jsem vám chtěla jen napsat.Hezky si užijte víkend!Jinak na školení se těšim a užiju si ho,díky.Pa zamilovaní!

Hani,když cítíš,že je to ten pravý tak asi určitě bude!Hlavně ať se pořád láskujete:)....
    ..Marcy,proč se ti nechce do Peru??Já bych hend jela:D....jinak je sůůpr,že jsi si to tady užila!:)To je hlavní...:)a prácička ať ti utíká!:)..Pusu..
  • Re: Re: Re: lidi!!!!

Já souhlasím!!Prostě NEUVĚŘITELNÉ!!!Moc děkuji,za pochvalu:)..fotečky musím zase nastřdat a dát je sem...zatím co sjem sem dávala i z mládí,tak se tu vůbec neukázali,což men mrzí... *9*

Mocinko moc vám děkuju za vaší podporu...hrozně moc si toho vážim *3* Já cejtim že to je ten pravej tak snad se nemýlim a vydrží nám to...nic víc si nepřeju než být prostě snim.Jinak Wall hezky si užij to školení a nauč se nějaký kadeřnický kousky *3* úrčo se ti to bude líbit...a ta Francie bude taky úrčo super ale máš pravdu že to je ještě daleko...jenže to uteče jako voda *4* Marcy sem moc ráda že sis to v čechách užila. Copak budeš dělat v Peru???Ty si jako malá cestovatelka...taky bych chtěla takhle pořád cestovat *4* Jsme rádi že Pátovi nechybí humor...a to že zhubnul to neva...až bude zdravej tak to zase všechno nabere... *1* pa pa
  • Re: Re: lidi!!!!

Marcy tak to bylo uplně krásně řečeno tohle... fakt si mě tim uplně dostala...máš uplně super názory. Plně stebou se vším souhlasím... *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Super středa

Mooocinko ti gratuluji Hani a přeji ti aby ti to vyšlo! *3*
  • Re: lidi!!!!

Shannye,děkuju za tvůj názor,i když byl negativní.Jinak ano,mluví se tu o osobních věcech,ale o Wentworthovi už skrátka bylo téměř vše řečeno a já se vsadím,že se brzy téma o něm sem vrátí.Mimo to si sama mohla napsat něco o něm místo o nás,když ho máš tak ráda.Taková Kristýnka co sem píše sem dává i hodně foteček,bez ní by si těžko viděla něco novýho *4* Tyhle lidi na víc něco dokázali,co?DRŽET SPOLU! *4* Je to málo?Ne,neni je to mnohem víc,protože v dnešní době držet spolu,pomoct si,popovídat a svěřit se je něco hrozně pěknýho a vzácnýho.Taky se tu lze poučit,nejen já něco zažila ošklivýho je tu víc lidí kteří přidali něco ze svého dna,něco o čem se svámi chtěli podělit a to byste kritizovat neměli.Až sem bude zase nějaký pisálek psát,zmiňte se,pište o Wentovi,né o nás pokud chcete psát kritiku.Nutno dodat,že nás tu i někteří pochválili a za to zase moc děkuji *4* Macík
  • Re: Re: Re: Super středa

Hanisko,gratuluju ke krásnýmu vztahu *4* Já už vám opět píšu z Anglie(Londýna)V ČR to bylo skvělí,vychutnala jsem si české chvíle doma a taky českou kuchyni,svíčkovou,králíka atd.jsem jako prasátko,ale tady to zase schodim raz dva.V neděli jsem byla na tom sezení s těma"feťáčkama"bylo to super,sešlo se nás tam dvanáct a bylo to hrozně fajn popovídat si,podělit se o zkušenosti a dodat jim sílu.Seznámila jsem se s jedním klukem,má přezdívku Lon(jako lonely)byl hrozně fajn a myslim,že bude chtít hodně bojovat s minulostí.Mám jeho číslo i meil,tak jsme v kontaktu *4* V pondělí jsem byla u psycholožky,taky fajn a v úterý za Patrickem,vypadá dobře,ale hodně zhubl,humor mu ale rozhodně nechybí,tak se nebojte.Ve středu ráno už jsem byla opět na letišti.Včera jsem měla hromadu práce,vyvolávat fotky.Dnes mám volno,tak půjdem s Grace do centra.První týden v říjnu nebo dtuhý odlétám do Peru na týden,moc se mi tam ale nechce.Mějte se hezky,mám vás ráda *4* Macík.
  • Re: Re: Super středa

To je fajný!!Tak vidím,že je tu na obzoru další vážný vztah!:)...
    ..Přeju,přeju,přeju !!!.....Musí to vyjít..po tom všem,že Hani??Cítíš,že je to ten "pravý"??...Mno,hlavně,že sji s jeho mamkou rozumíte,to je hodně důležité,ale prostě fajnky!!:)...
    ..Wall,vidím,že máš spoustu práce!Ať ti to uteče jako voda a to školení si ňák užij!:)...Jinak já měla celkem nudnej tejden....prostě škola....v po,út,st to ušlo ,ale ve středu už men to neba a dnes tedy v pátek jsem málem usla na hodině..:D:Dtakže okééj.D......co vy??
  • Re: Re: Re: Re: Re: chybí mi:-(

Ptaricku my tě milujeme:)se vším všudy:D:D *15* *15* ...že,holky?? *14*

Holky děkuju!!:)Prostě miluji upřímnostx)...
  • Re: Super středa

Neni náhodou pátek:-)?To je fajn,že jsi si to tak užila a že si s jeho mamčou rozumíte,super!Teda je to hezoučký,další po ouška zamilovaná.Pro lásku ani do školy nejde,i ten sičák jeden:-)Vidíš jak se ti to krásně vybarvuje ten vztah?A já ti říkala,že se do něj zamiluješ.Já měla den klasika práce,práce,práce.Zítra zase,mám dvě klientky,jedna jde na oslavu a druhá na dámskou jízdu.Tak to bude dobrý líčení,snad rychlí.Příští týden jedu na tři dny na školení,né jen ohledně líčení a kosmetiky,ale bude tam možnost i kadeřnictví,chtěla bych si rozšířit obzory,tak uvidim.A v prosinci je další školení už jsem se na něj přihlásila a mělo by to být ve Francii,ale to je ještě daleko.
  • Super středa

Ahojík lidičky tak jakpak se máme??já suprově včera sem byla na seznamovačce u Jiříka.Byla sem u nich na véče a seznámila sem se jeho mamčou ...je fakt super.Uvařila kuřecí maso a bramory ... pili sme martiny a vínko... povídali si atd..no prostě bombička večer *3* Jirka mě před ní pořád pusinkoval a držel mě. Mno a noc byla ještě krásnější *4* *4* a ráno to samý ani nešel do školy hajzlík jeden *1* Asi sem se zamilovala *14*

Ahoj pedrisko,fajn že jsi napsala;-)Co školička,učíš se nebo děláš základku?Co ty a lásečky?

Kristý,to si napsala naprosto bezchybně!Shannye nebýt tady tý partičky úžasných lidí,tak sem nikdo ani nejukne.Pravda,každý sem napíše jeden řádek a tím končí a nebo kritiku,to umí každý:-(Dřív tu bylo spoustu anketek ohledně Wenta a kdo odpovídal?Lidi"stálice"ale ty si asi zaspala dobu:-(Já se připojila taky až časem,ale člověk má o kámoše víc a to je fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit