-
Včerejšek...
Hani,jukalas??...No úžasné.....Wentík úplně k sežrání,i Domča....no,já to žeru..nejlepší jak on spravil tu vodu,a přišel nahoru a ten jeho pohled......... *14* *14* *14* *14* Jinak jsem přidala fotečky,jenže se neobjevili všecky....no uvidíme..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Went...
Týý jova dvouhodinovej filmík s Wentíkem v hlavní roli to by bylo fakt super!!!! *3* Ale máte pravdu že by to bylo takový divný kdyby tam byla miolostná scéna s jinou herečkou než se Sárou. Oni se k sobě prostě hodí.. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Went...
*15* *14* *1* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Went...
To jo hej!!!Ale zase filmík s ním bych chtěla vidět....to by bylo přehnaný..ne holky?? *14* *1* -
Re: Re: Re: Went...
Je bezva!!! *4* Sem rád, že se vrátilo jeho téma *1* *15* Jinak doufám, že dostane nějakou roly do filmu *14* protože tam by to bylo super *5* jen si představte, dvou hodinový film a v hlavní roly Went!!! *3* Asi by mi vadilo jen to, že kdyby to bylo nějaký zamilovaný a on by musel natočit milostnou scénku s nějakou cizí herečkou! *5* Chci říct, že Sára k němu prostě patří a teď vidět ve filmu, že se líbá s jinou, no trochu divný *15* -
Re: Re: Went...
Já též né,ale umí dobře hrát..:)....Jinak už se těším na neděli!!jsem nedočkavá,,.... *14* *1* -
Re: Went...
Jo jo už se zase vrací téma Wentík *3* ...dávají to na Jojce ve 22:00 v neděli!!!!T-bagovi to někdy slušelo??? *9* ...mno mě se on nelíbí nemam ho ráda!!! -
Went...
Jééé,tak už se vrací téma Went?A kde že to dávaj tu třetí sérii?Já bohužel tv moc nestíhám:-(ale ráda bych se jukla aspoň na nějaký díl.A co T-Bag:-)taky mu to sluší?To je hrozný,že jsem tu tak dlouho nebyla,až mě to zaskočilo,ale co se dá dělat.I Patrick psal,to je super,mám radost;-) -
Re: Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
Aspoň budem o čem kecat *15* ...mno to máš pravdičku...jemu to sluší VŠUDE..ááách.... *14* *14* *14* *14* *14* -
NO neboj se Kristýnko v neděli zase budu jukat na druhý díl ze 3. řady. Máš pravdu že ten první byl bombička...Wentík tam byl fááákt úžasnej *3* *14* Hrozně mu to slušelo.Ale kde taky ne vid?! *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: a co vy.............?
To zvládneš,Hani!!! *15* -
Já taký:D..jiank Hani,v neděli se zase jukej:)ten 1.díl byl úplně bombovej:D:D,,,,Went úplně k sežrání..bože.... *15* *8* *14* *14* *14* -
Jééé dobrý...nemusíte nám to tady líčit!My co sme to neviděli a ani dlouho neuvidíme máme na vás nervičky...nebo teda aspon jááá *1* -
Vyspat? *1* M a S? *15* Tak to by opravdu udělali hezky!!! *1* Natocili to tak, ze ji porad objima, liba a je to nejzamilovanejsi par pod sluncem!!! *3* *15* Dnes jsem se dival uz na patej dil a byla takova mensi libacka, jinak v kazdym dile je neco a to je super!!!! *14* *14* Nejlepsi bylo, kdyz se nasli a byly spolu v postylce *1* *14* *14* *15* -
chjo Ráďa si musí fakt asi odpočinout.Jinak máš Páťo pravdu že místečko v mý hlavě zabral Jirka...ale na tu školu tam ještě místo je...ale bude to těžký... *9* -
Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
Já sem taky 4.řadu neviděla a asi dlouho ještě neuvidim...ale zní to fáákt hezky. Jinak Kristýnko taky sem koukala na 1. díl z třetí řady...a bylo to fááákt hustý *3* -
Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
jj 4.řada je super a jestli bude pátá bude to fajn *3* -
Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
Mno ona určitě bude a je zajímavá.DJinak říká se,že možná bdue i 5.řada -
Tělo bez duše a duše bez těla.Ráďa!Asi toho má moc,neví co dřív..musíme ji chápat:)My se na tebe taky těšíme,zlato!..Pusinkuu.. -
Re: Re: Re: Re: a co vy.............?
Né,Ráďa sem chodí po práci,ale tak na půl hoďky,je teď nějaká divná,bez elánu...Mám tu Tomáše,nejdřív chodí za mnou a pak do práce....jsme docela fajn kámoši,i když je mezi námi věkový rozdíl,tak máme o čem mluvit...se těšim až půjdem na pivo *3* No,jo jsem jen chlap... *3* když tady se nic jinýho než koukat na sestřičky nedá *3* a mám pocit,že blbnu i z hladu... *3* Těšim se domu,na to až vám budu psát a taky do práce na děti...Hanisko,škola bude fajn,hlavně na ni budeš muset najít v hlavě místečko,protože přes prázdniny to místo zabral Jirka *3* *4*