-
Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek...
Kene to je mi fakt moc líto že to máš doma takhle pořád s tim tátou...to se ti ani nedivim že si jim to nechtěl říct...asi bych to taky neřekla bejt na tvym místě *9* Musíš to nějak zvládnout... máš přece Verču ta ti v tom pomůže ..a taky mamču!Drž se... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Kde jsou??
Kristýnko nemáš mi vůbec za co děkovat...to je přeci samozřejmost že ti budu radit v čemkoliv a myslim že další lidičky taky i když tu tedka zrovna nikdo není kromě mě a Kena *9* . Tak vidíš že máš další kámošku Gábi ..a ikdyž je od tebe přes celou republiku tak pořád ste ale kamarádky... čas všechno spraví uvidíš...! A Kene ty se přeci nemáš za co omlouvat... je pravda že my holky řešíme spory trošičku jinak než vy kluci...my holky sme trošičku hloupoučký no *1* ... mám vás ráda lásky moje... a ty se Kristýnko netrap!!!!!!! *3* -
Moc nevim, jak ti poradit, nevim jak vy resite hadky *1* U nas je to jine, jednou jsem se pohadal s kamosem, ale kvuli uplny prkotine, pak jsem uznal ze to byla fakt kravina *4* ale on se nastval, vydrzel se mnou dva dny nemluvit a pak nahle *3* zazvonil u me u dveri a rekl, jestli nepujdu ven!! *1* A bylo to v poho, vim asi to resite jinak, *7* rad bych poradil, strasne moc, ale nevim,fakt ne *9* *15* *14* -
No, uz jsem tu rikal, jaky tu byly problemy s V.rodicema a u me to taky neni nejlepsi *9* Muj tata si ted dost casto nosi domu alkohol *9* a nekdy to je fakt k nevydrzeni *3* Navic me neustale schazuje pred ostatnima, ze je neschopnej a tak... *9* Mamka se me snazi nekdy chranit, ale to vite, jako by nic nerekla!!! *4* Kdybych rekl, co se stalo, urcite by to dopadlo v tom smyslu, ze se neumim prat, nic nevydrzim, at nesymuluju, ze to nemuze bolet.... *9* Proto jsem to radsi tajil, ale bylo to jen tak tak *14* *15* -
Kene tobě taky děkuji,ikdyž nevěřím,že to už dobré nebude!Pro mne...pro ni by to bylo moc lehké!?
Ale ty si náš optimista...:):)Děkuji ti taky!!!Si zlato *15* *14* -
Mno,Hani...musela jsme vám to řícta veřit se *1* ..Moc děkuji za názor,a za to,že jsi mne tak "vylíčila"..za to ti děkuji,a myslím,teda vím to,že máš pravdu...děkuju ti,hlavně za to,že jsi mi otevřela oči!?!A za to ti děkuji.......za všechno!!!Ona mi asi za to fakt nestojí,bude to pro mne těžké bo mi byla fakt blízká,ale musím to zvládnout..navíc mám vás a Gábí a další kamarády!Mimochodem Gábí je moje druhá nej kámojda,bohužel bydlí na druhé straně ČR,ale stojí mi za to,a vy také!Mám vás ráda....jste a JSME jako rodinka! *14* *14*
Moc děkuju!!!!Tobě Hani...... *4* *14* -
Já si myslím, že se třeba něco stalo, možná v jejím soukromém životě, nebo tak a prostě neví co dělat a vylévá si zlost na někom jiném *5* Nevim jak ti poradit(my kluci to neresime, po chvili je to zase v poho), ale zkus ji dat trochu cas, i kdyz ho asi posledni dobou mela hodne a treba za tydne se ozvy, jen tak ji neco napis treba na icq, mozna to bude zase OK! *15* Ja ti to preju, snad zase budete nejlepsi kamosky!!! *1* -
Hani,věřím v tom,že to oba zvládnete!:)a jestli se opravdu milujete,tak to všechno překonáte!:)....
Jinak doufám v tom,že máš prvadu..s těma klukama *1* ..děkujků -
Jo taky doufám že to náš vztah vydrží a pak to bude už čím dál tím lepší...máš pravdu ještě že existujou ty mobily *3* .Jinak to neni o tom že to neumíš s klukama...oni sou blbý a slepý..neni to v tobě ale v nich...ale nesmutni on ten pravej úrčo přijde...dyt si ještě hooodně mladounká a máš vše před sebou *3* -
Wau Kristýnko hezky si se rozepsala!Takže já ti na tohle řeknu svůj názor jo?!... myslim že ti ta holčina za to vůbec jako nestojí aby ses trápila.Tohle prostě neni nejlepší kamarádka protože takhle se nejlepší kamarádky nechovaj...když neni schopná ti říct ani pravdu tak se na ní prostě vykašli a najdi se nějakou lepší kámošku...!Ona si pak určitě uvědomí jak moc ti ublížila a bude tě chtít zpátky a uvědomí si že ztratila suprovýho človíčka jako jsi ty!!!Vůbec se tim netrap Kristýnko...máš na lepší kamárady kteří si tě budou víc vážit!!!!! *3* Jinak já a škola dobrý už tam mam 3 kámošky stejně trhlý jako já takže good...akorát to bude asi zabíračka no...hodně těžký ale budu to muset nějak zvládnout. *9* -
Re: Re: Re: Re: Kde jsou??
pohádala jsem se s "nej"kámoškou.......já vím,bude to zase dobré,jenže je to asi moje chyba bo se prý hádám kvůli píčoviněxD...ŽÁRLÍM....od té doby co sjem se odstěhovala,tak se vůbec nevídáme když nepočítám školu,vůbec nechodíme ven a skoro si nemáme co říct..jednou jsme měli jít spolu do města a ona si šla na hokej,jasný jsem tolerantní takže bych jí pochopila a tolerovala,jenže ona ani neřekla:,,Kristo,dneska nepůjdem ,chci jít na hokej!"ani to nemohla říct,když sjem byla na icq ,tak ani nenapsala,a když sjem jí napsala proč ani nenapíše odpověděla:,,To musím vždy psát,když sjem na icq?!"to men dostalo...ještě víc,když jsem šla z fotbalu na který ona nemohla(nechtěla)tak věděla,a byli sjme domluveni,že půjdem ven ,tak dobrý šla,a pak mi řekne za chvilku mám čekat na Kamilu a djem do parku,byli jsme venku ejště s mojí segrou a s Radkem,mno tak jsme šli za tou Kamilou a ona se sebrala,a šla s ní,ikdyž se nás ptala jeslti jdeme,tak jsme nešli,ale ona sebrala a šla s ní!Žárlím na Kamilu(kámoška nás obou)nechci ji zakazovat další kamarády a taky aby se jen bavila s emnou.Takováhle pipka nejsem..........
O tomhle všem jsem s ní v pátek mluvila z očí do očí,ona řekla,že je to úplně píčovina tohle všechno,a když jsem mluvila dělala jenom ksichty,rpostě úplně jsme nemohla ani mluvit,tak mne to nasralo,že se neuměla ani VYJÁDŘIT!jako kdyby neměla ani CITY!ví,že mne to bolí,ale prostě jsem se SEBRALA a ODEŠLA pryč......a od té doby už s ní nadobro nemluvila.......dokonce na jedné hodině,když seděla za mnou o mne něco špatného řekla.............já nevím co už mám dělat..jsem tak špatná???Nevím,asi to moc řeším...........nechápu sama sebe *9* *9* .......co mám dělat?nechat to být?...vykašlat se na ní,na tohle všechno?.........asi áno...=konec mne....!
Co vy??jaký jste měli týden??co ty Hani,škola???... -
Souhlasím s Hani:)V si tě bude víc vážit,ale ty jí také..také musím podotknout a souhlasit porč jsi to neřekl rodičům?!Sám,ale musí vědět,V tě podržela,takže ok:)
Hani,je super,že je to super *15* ,ale to,že se nevídáte je sice smutné,ale tím se na sebe budete víc těšit a to pak bude vzrůůšo *1* ..ale chápu tě!Aspoň,že existuje mobil atd...věřím,že i přes to všechno to zvládnete a váš vztah se bude rozvíjet a rozvíjet a rozvíjet *15* ...
Jinak já a NĚKDO nejde dohromady...jsem osamocená jednotka:D:Dnevím......nák to nejde......asi to neumím nebo men nikdo enchce nebo já nevím prostě........chtěla byhc mít někoho,ale nejde to mnoxD...ani bych na to něměla teď náladu,ale spíš bych chtěla podržet(více na hoře) -
Re: Re: Re: Kde jsou??
Ahoj pedrisko...moc děkuji...taky přeju hodně štěstí na střední ve škole...vše zvládneš neboooj... *3* drž se... *3* -
JO Kene úrčo počkej až bude chtít ona...je dobře že na ní netlačíš...tím víc si tě bude Verča vážit. *3* Ty si byl jako jeden den v nemocnici kvůli tý rvačce jo a rodičům si to neřekl??? *7* Mno téééda...to neni dobrý *13* ...ale tak hlavně že už si v pořádku. Jinak Kristýnko já a Jiřík uplně super...ale vůbec se nevidíme *9* *9* naposled sme viděli ve středu...spinkala sem u něj.Ale pořád si voláme...včera sme trhli rekord v telefonování přes 2 hodiny.Je úžasnej!A co ty Kristý nějaký objev??? *3* -
Víceméně na nic nespěchám *4* Počkám si, dokud bude chtít ona sama *14* Je bezva, strašně ji miluju a to, že nic *3* mezi náma neni, mi vůbec nevadí *15* Pořád přemýšlim, že kdybych se tenkrát toho klučiny nezastal *7* tak bůh ví, co by se stalo! *7* Navíc rodiče o ničem nevědí, to bych si vyslechl!!! *9* Když jsem byl na ten den v nemoc. tak mě Verča kryla a mím rodičům zalhala a řekla, že já jsem u ní!!! *4* Tak to bylko teprve něco! Dnes spí u mě, takže se už těšim, až půjdem do hajan *1* *15* -
To je jasné,že si musí užívat!!!Kene,myslím,že je to na jedné straně dobré,že spolu ještě nespíte-myslím jako,že v tom není třeba jen sex apod..ikdyž vím,že ty takový nejsi,ale na druhou stranu myslím,že by jsi už chtěl být její "plný"partner(mno snad to pochopíš *1* ).....ale nikdy nevíš!!v 18letech bych to zrovna nemyslela,ty svatební zvony...ale myslím,že to je a bude vztah,který určitě vydrží!takže svatební zvony budou:D:DA co ty Hani?Jak se vám dvou vede??...... *4* -
Re: Re: Re: Kde jsou??
Takto taky gratuljkůů!!! *14* -
Re: Re: Kde jsou??
Ahojky všichni! *3* Hanisko přeji hooodně štěstí ve škole *3* . . ze mě už je měsíc a něco středoškolačka a zatím se držím . . no jde to . . a neboj Hanisko všechno zvládneš a svýho miláčka určitě uvidíš =) -
Ne informace nechceme teda...neboj budeme tě informovat jak se nám líbí třetí serie *3* Jinak je mi to moc líto že tě takhle zbili...musíš na sebe dávat větší pozor...hlavně že to neni nic až tak vážnýho.Verče se ani nedivim že to špatně nesla...taky bych to asi nesla špatně kdyby muj miláček dostal přes hubu od někoho *9* Na svatbu je ještě moc brzo...jen si hezky užívejte života oba dva...ste mladý... pááá MVMR *3* -
Svatebeni zvony v osmnacti? *7* *1* To vis ze bych to bral, ale jeste jsme spolu nic nemeli *15* takze je to pomerne brzo na svadbu *14* Informace tedy nechcete, dobra, ale hlavne piste vy, jak *4* se vam libi treti serie!!! *3* Protoze ja ji sledoval dvakrat!!! *1* *14*