Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Kde jsou??

Máš pravdu,jsme tu jen my 3!!!!Hrůůza.........,ale snažíme se!:)...Jinak GRATULUJUUU *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* .....a ty to zvládneš!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek...

Máš pravud!!!Hani,promiň...já jsem z toho celá:D:D...mno.......
    A jak se pak máš Hani??....jo Kene,ještě že to není tak strašné,ikdyž to docela je strašné!Dávej na sebe pozor a informuj nás!!!:)...Verča je moc supr holka a myslím,že za chvilku budou svatební zvony co?:D:D.......Jiank ,souhlasím s Keníčkem..gratuluju a všechno!!!Mvr....
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek...

Me to neva *3* Holky, ale dohodnete se, jestli chcete novinky nebo ne! *15* *1* Jinak skola celkem ok! *3* Az na praxe, kdy opravujem motory a jsem opravdu nekdy v koncich *9**3**4* Vcera jsem byl v nemocnici, protoze jsem se asi pred trema dnema zastal *3* jednoho kluka v tramvaji *4* ,kteryho otravovali nejaky tri typci!!! *3* Kdyz jsem pak vystoupil, tak si me v parku chytli a "trochu" me zbili!!! *9* *9* Mam porezanou ruku a par modrin, ja jsem v poho, *5* ale Verča to nesla spatne, dnes jsme byly spolu, vlastne jsme porad a je to super!!!! *15* *1* Jinak Hanisko, gratuluju k vejsce, hlavne se tam udrz a mas pravdu, *15* ze je to tu mrtve, chodim sem skoro porad a nikdy tu nic moc neni!!! *9* *1* A ke svemu klukovi, ja myslim ze na tebe porad mysli *14* urcite si rika, kdy se zase uvidite *14* a ja pevne verim, ze to bude brzo!!! *15* *14*
  • Kde jsou??

ahojík lidičky...kdepak jsou všichni??? *7* Koukám že tu píše jen Kristýnka Ken a já..jinak je to mrtvý nějaký.chjo *9* Jinak abyste byli v obraze tak ze mě už je druhý den vysokoškolačka...takže fakt pecka.Tedka už mi to začne učení práce a praha *9* Hrozně se mi stýská po mym miláčkovi...sem bez něj uplně hotová a mam strach že ho skoro vůbec neuvidim.chjo poradte co stim mam dělat *7* *9* .A jakpak se všichni máte vy..co novýho???písejte pa pa *3*

Nééé jako žádný informováni Kene. Kristýnko řekli sme že si nato přeci počkáme ne?! *3*

Jo,to jsem četla myslím na prison-break.cz-doufám,že mu nic nebude..!!!informuj nás:)jinak co jinak???škola??V?? *15*
  • ken

Zatim mezi nimi nic nebylo *14* Jen se obcas polibej a to je vse*4* *14* Miklovi ale zacla obcas tect z nosu krev a kdyz to Link zjistil, tak mu Mikle nakazal, aby to nerikal Sare!!! *4* Zatim nevim, co se s nim deje, doufam, ze to nebude vazny! *3* *9* *15*

Jo??..a už tam něco bylo?,Myslím M a S...??...jinak dík...:)Pusu *14*
  • ken

Jo *1* sesty ze ctyrky a je to uplne super, *14* *1* *15* Me je to jedno jestli kasnic nebo krista oboji je super *14* *15*
  • kasnic

Jo aha,mno to je na každém,že?:)...
    Jinak kasnic,KRISTA!!:)..je to takové divné,kasnic:D:D..mno to je ejdno..:D:D
    Jo jsme nadržená:D:D:D *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *15* *15* *15* ...:D:D:D..Jinak myslíš 6.díl ze 4.řady??.....
  • ken

Ne, já ho nemám a hlavne ted opravujou vysílač *4* tak jsou nejaky problemy s televizi *15* Ja si radsi najdu tv na netu *1* tam je lepsi obraz, kvalita a navic tam mam skoro vsechny programy!! *14* Dokonce i Fox!!! Ale oni mluvej tak strasne americky, ze se jim neda rozumet!!!Navic to je nejak omezeni, takze mi to treba za hodinu vypadne!! *3* *4* Jinak to se mate, ze mate tolik programu, taky bych chtel *4* *3* Kasnic jsi nadrzena Jo? *15* V poho ja taky na dalsi dil!!!! *14* Dnes jsem skoukl sestku a hned bych chtel dalsi *1* *3* Skoda ze to vysilaj jen jednou tydne *9* *15*
  • kasnic

Re: Fotky!!!

Děkujkůů,snažím se....:)
  • kasnic

Jo,Keníčku!!My si na to s Haničkou počkáme...jsme trpělivé:).....jinak už se těšímn na další díl!!Jsem nadržená:D:D *1* *1* *14* *1* *14* xDxD....
    My máme setabox,přes UPC,a je to good,idkyž se to někdy sekne ,to pak chytám nervy,ale dobrý......:)

Mno vidíš všechno je jednou poprvé *1* Jak jako chytíš sotva primu???Vy doma nemáte seťák??přes ten chytneš uplně všechny programy... *3*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Včerejšek...

Jo jo! *4* Omlouvám se, ale je to tak super!!! *14* Prostě jsem nikdy nebyl takový blázen do seriálu!!! *1* Ale jakto, že vy se koukáte na jojku? *7* Já tu pomalu nechitím ani primu *1* *15*
  • Re: Re: Re: Včerejšek...

Jo my sme teprve u vodičky.A Sáře ještě z mobilu teda nevolal.My víme že nám to chceš Kene říct ...ale nemusíš nám to řikat takhle nenápadně těma otázkama *1* my si na to s Kristýnkou počkáme... *3*
  • ken

Fotky!!!

Tak ty fotky jsou uplne bezva!!! *15* Me tam vubec nejdou pridavat!!! *5* Nevim proc, proste to nejde, ale mam jednu uplne super *14* je tam Went se Sárou a držej spolu svoje miminko!!!! *14* Zkousim to pridat uz asi dva mesice a porad nic *7*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Went...

Presne, hodí se k sobě *1* a když vidíš čtyři série jen se Sárou, *14* tak prostě jiná holka se k němu nehodí *15* *4* No, uvidíme, kazdopadne filmík *14* bych ocenil *3* *1* *14*
  • ken

Re: Re: Včerejšek...

Tak to jste teprve u vodičky? *1* To je zatim v poho, ted nevim, ale uz volal z mobilu Sáře? *7* *15* Počkejte teprve teď to bude napínaví!!!! *1* *3*
  • Re: Včerejšek...

Mno to si piš Kristýnko že sem včera jukala... jo máš pravdu že stou vodou to bylo fakt nejlepší...on je prostě úžasnej a k sežrání *14* *3* *14* . Těch foteček je tu hodně novejch...seš fakt bezva Kritýnko že je sem dáváš...pořád je na co koukat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit