Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

No,já budu nejspíš na třetí řadu čekat... *3* Čtvrtá vypadá,ale zajímavě *3*
  • Re: Fota

Já sjem dement.Ona je to nová sekce"TAPETY"mno idiot....:D
  • Fota

Lidi,viděli jste už to??Já se v tom vůbec nevyznám!Jak se tam vůbec dáváají otky??a proč to udělali takhle...sice sjou tam i fakt hezů foty,ale to musíte klikat a klikat.D
  • Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

Tak já jsme 4.řadu neviděla a neuvidím:D:Dbo já to chci vidět v telce a navíc neumím to ani stahovat apod...mno neřeště:DViděla jsme poprvé!1.díl 3.řady,kterou dávají na slovenském programu JOJ od 22:00h:)...k té 4.řadě..prý má S a M spolu i spát..mno:)ou..to bdue hustý.D
  • Re: Re: Re: a co vy.............?

Zdarééc.Potěšil jsi mne,že sji napsal!!Už jsi nám tu scházel.Mno škola jde jako vždycky,láska nic:(.Jsem ráda,že je ti líp,ale budeš to muset asi vydržet ,že?Aspoň,že tam máš koho obdivovat,že? *1* *5* .....všechno bude fjanky!!:)
    S tou Ráďou.To jsi men fakticky dostal!Co se děje??Nemá Ňáký problém??Napadl men i milenec....ale to určitě nepřipadá v úvahu!Ráďa taková není!Ken má asi pravdu,musí si odpočinout..ale co my víme??.......Já nevím,ale opravud máš prvaud s tím,že si s ní musíš promluvit... *4* Ať dopadne dobře.Informuj nás,o sobě i o Ráďě...:)
  • ken

4čtvrtá sezona je super!!!

Lidi, tak vám musim říct, že čtvrtá řada je fakt bezvadná!!! *15* Konečně je tam Mikle se Sárou a maj tam na sebe čas! *14* Je to tak zamilovaný *14* Neustále se líbaj a mazlej *14* konečně mezi nima něco je! *14* *14*
  • ken

Re: Re: a co vy.............?

To jsem moc rád,že už tě pustí *1* *15* Jinak na Ráďu se určitě zeptej, nechci aby měla nějaký problémy, ale na druhou stranu, třeba si potřebovala odpočinout a někam si vyrazit, uvidíme *7* *1* *15* *7*
  • Re: a co vy.............?

Jééé ahojky Páťulko to je fajnky že si zase napísal...sme mocinko moc rádi. A je super že už tě v pátek pustí konečně domu.Těšíš se co?? *3* To víš hlídanej být musíš aby si byl v poho.Hmm to by vám šlo co hodnotit sestřičky...no jo no chlapy *1* A jako s tou Ráďou si mě docela dostal...copak sní je??Ona za tebou nebyla v nemocnici???Já sem si všimla že sem ani nenapíše už nic...nechápu co se děje...promluv sní a dej nám úrčo vědět...chybí nám tu *9* Jinak já práce hrůza...furt se nám tam ztrácí peníze...šílený ale za to moje láska je super...lítám v tom až po uši.Dneska jdu k nim zase večer na véču tak se moc těšim *3* .Do školy nastupuju 1.října...mam strach ale i se těšim poznám noví lidi atd....tak snad to bude oki.pá pá zatim *3*
  • a co vy.............?

Tak a co vy ostatní?Práce,škola,lásky...... .......? *3* Za mnou je tu teď Tomáš,tak že zase můžu napsat.Pořád v nemocnici,ale už je mi úplně dobře,připadám si tu zbytečně.....V pátek už mě pustí *3* Ledvina mi,ale nefunguje tak jak má,dřív to bylo aspoň na 40% teď na 15%tak že budu hodně hlídanej,aby se situace neopakovala.Ale budu se moc vrátit do práce,co nejdřív a pomalu začít se sportem,ale pomalu.... *3* a taky se pořádně najim... *3* Jsem tu na pokoji ještě se dvěma kluky,tak je docela sranda.... *3* hodnotíme sestřičky,jsou tu i dvě učenky,tak si trochu vymejšlíme... *3* ale jsou šikovný.Tomáš přijde asi i zítra,tak vám zase napíšu! *3* Jinak Ráďa je divná,říkal Tomáš,trošku si postěžoval...má sice hrozně práce a samej přesčas,ale jednou jí chtěl vyzvednout z práce a ona už tam nebyla,domu přišla až v jedenáct večer...tak nevim,budu s ní muset hodit řeč.Nehledě na to,že sem ani nepíše... *13* Páčko Wenťačky! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: samá láska

Krásný *3* je fajn jak ti to teď krásně vychází a klape.Bříško bude úžasný na Vánoce už budeš kulaťoučká *3* Vlado je prima chlap,taky se jednou na tu taťuldovskou roli těšim... *3* Moc si to užívej! *3*

To čumím.:)Všechno jde supr,pokojík,byt,Vlado.....mno musím moc chválit!!!Hlavně i za tu starost všech ze tvého okolí!!Fakt suproví lidičky co? *15* To je dobře:)....bříško ať roste:)

Jééé to je uplně krásný takovej pokojíček to bude fakt bombička *3* . A Vlado je fakt super že ti takhle dává pusinky na bříško a hladí ti ho. To je uplně nejkrásnější zařizovat pokojíček a nakupovat malinký oblečení pro miminko... *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Super středa

Dej prostě jen na svoje srdce.Upřímně a ruku na srdce,kdo by chodil s ukrajincem?O nich se taky nepovídá kolikrát nic dobrýho.Všichni jsme lidi ať už z blbou minulostí,ukrajinec,černoch nebo rom *5* Marcy má až moc velký srdce a srdce pro všechny,to jí lze jen závidět *5* Každej si zaslouží šanci,jestli k Lonovi,Alexovi cítíš něco co tě s ním spojuje,tak neváhej.

Bříško už trochu mám,začíná to být pomaloučku vidět,když mám doma jen tepláky a uplý tričko *5* Vlado než jde do práce nebo když přijde tak mi dá pusu a pohladí mě po břiše,od chlapa je to fakt roztomilý *4* Jsem netušila,že ho to tak vezme,i na nákupy chodí dobrovolně se mnou.Jinak pokojíček super!Světlý dřevo,všechno stejný,postýlka,přebalovací pult,velká skříň tři nízký skříňky,stoleček se dvěma mini židličkama,nemá to chybu!Vladův kolega z práce přislíbil,že něco do pokojíčku namaluje,podle toho co to bude,za pohlaví.On totiž bezvadně maluje,různý postavičky.Babička z tátoví strany,nám sehnala do pokojíku zavěsy buď modrý s medvídky nebo růžoví s kočičkama.Taky máme od ní povlečení na peřinky dva druhy,tak že super babička!Hrozně mě to těší,že nám takhle pomáhaj!Kolegyně má mamču co plete,už mi přinesla botky a svetřík,je super!Fakt nemám slov! *4* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: samá láska

Tvůj táta je suprovej!:)ten pokojík se určitě bude líbit,musel se asi hodně snažit vždyť je to jeho první vnouče?!..:)Jinak s tím netem,až budete mít byteček hotový tak budeš samička chodit na net a budeš tu denně:)....
    Kilča už jdu nahoru,to je supr:)a už ti vyrostlo bříško??aspoň trochu..:)povídej:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Super středa

Jste se trošku rozjeli a já enstíhám.D:D..takže trošku opožděně...
    O tomhle Peru sjem neuvážila,ale máš prvadu mne by se asi v tomhle pohledu taky nechtělo,ale co víš....k tomu Alexovi!Souhlasím s tebou Mací,ale i s holkami....víš...taky by to bylo fajný kdyby byl s tebou v Anglii,ty by jsi mu mohla pomoct aby to překonal a sama jak jsi řekla,že by jsi mu pomohla.Máte společné zájmy,prožili sjte si stejné....mno podle mne by jste si skvělě rozuměli,pokuď chceš..:)s holkami souhlasím s tím,že zase chodit nebudu říkat feťákem,ale prostě nikdy nevíš,co by mohl udělat,přei ho jen ještě pořádně neznáš.....:)Jinak si užij to focení!a vy ostatní taky víkned!:)
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Super středa

Já se jet podivat do Peru, tak bych byl asi moc šťastný! *1* Přeju si cestovat, až budu dospělí a mít nějakou takovouhle příležitost, tak bych ji hned využil *15* *14* Holky, jste to tu pěkně rozjely, nestíhám číst příspěvky *3*
  • ken

Re: Re: Re: samá láska

Tak to je suprovi, *1* hlavne si dopravej moc moc jidla! *15* Kdy jindy v zivote se muzes tak poradne najist:-) *3* *14* Hlavne, at se ti v novem bytecku libi *14*
  • Re: Re: samá láska

To je fajn,hezký.Tvůj taťka je hodný.Určitě nám o tom pokojíčku napiš víc.A papej *4*
  • Re: Re: samá láska

To je fajn,hezký.Tvůj taťka je hodný.Určitě nám o tom pokojíčku napiš víc.A papej *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit