-
Super!!!
Tak sedmi dil je super!!!! *1* Uz jsem si myslel, *7* kdo vi co bude po Sucrovi chtit a on nastesti vyvazl *4*Jinak to Sáře slušelo, to musim uznat!!! *15* *14* Ale toho japoncika bych asi zastřelil!!! *3* Fakt, je to takovje vůl!!! *4* *14* On ztrati bezdratovy disk, jediny, co je muze zachranit!!! *8* Prominte lidi tady, ze tu tak o tom mluvim, ale tohle fakt nema obdoby!!! *1* *14* -
Re: Re: Re: cože??????
Já marodím.Mám ječný zrno,a to ještě neví ejstli to je ječný zrno,bo tam není žádný pipínek nebo tak.Ale mám oko jak kdybyhc měla moncla,nemůžu skoro otevřít oko,sem vám zapoměla oznámit *1* jsem od pondělka doma.A co vy? -
Re: Re: cože??????
jo je to hodně divný . . Patričku jestli něco víš písni pls . . *3* a co jinak děvčata a chlapci???Jaký byl den????Já se měla suprově *14* *14* *14* *14* Tak papa *3* -
Re: cože??????
PŘESNĚ!!Mne by to taky zajímalo...je to zvláštní... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!
Ten díl byl zvláštní,ale za to napínavější...:)Ty jsi to Hani nevěděla,že Sárinka bude žít??Jako i předtím??.....to musíš.... *15* -
No to si piš Kristýnko že sem jukala na PB.Taky sem z toho byla uplně hotová a taky si myslim že v tý krabici je ta její hlava....no ale jak nám tu už URČITÍ LIDÉ prozradili tak Sára bude žít no... *3* -
cože??????
Ahoj Pááááááťo sem mocinko moc ráda že už si zase zpátky a že si zdravej...hlavně na sebe dávej fakt velikej pozor ...přesně tak zdraví je přednější než cokoliv jinýho. *3* A jinak s tou Ráďou si mě fakt dostal...nemohla sem věřit vlastním očím když sem to četla...vůbec to nechápu její reakci...dyt byla s Tomem tak štastná...co se jí jako stalo jen tak ze dne na den?!Jeslti něco víš tak nám to prosím písni...chudák Tom je mi ho fakt líto ale je superky že ste se stali tak suprový kámoši...asi to pro něj musí být těžký...chjo.. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: dlouhá doba...
Nevidel, martinit-ten co zpracovava stahovani PB na Waru, to rozkouskoval do dvanacti partu, tazke to nejdriv musim stahnout *9* Uvidim to asi az zitra *14* -
Kene to jsem ráda že to s námi nebylo špatný *1* a už si viděl 7.díl?Je mi líto Fernanda . . *9* -
Re: Re: Thank you!!! :-)
*15* *3* *15* *1* *15* *14* *15* *4* *15* *3* *15* *14* *15* *15* *15* -
Být s váma tady sám, nebylo spatny *1* ba suprovi *14* no na to neexistuje slovo *14* proste bezva, ale jsem hlavne rad *3* ze jsi ok! *4*At si Ráďa užívá, moc moc jí to přeju!!! *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: dlouhá doba...
ahojky Patriku!!!!! *3* Jsem moooc ráda že jsi zpět! *3* Moooc si nám chyběl , bylo nám smutno a chudák Ken to tu musel vydržet jen s náma holkama *15* *1* Hlavně na sebe ted musíš dávat moooc velký pozor , zdraví je to nejdůležitější! *3* *4* a jinak co se týče Rádi , taky bych to nečekala , ale doufám že se má dobře a že se jí všechno daří , Španělsko je super můj taťka tam pracoval 7 let a byli jsme tam na dovolený ! *3* Přeji Rádi hodně štěstí!!!! *3* *4* -
Re: Re: Re: dlouhá doba...
Áááhoj Patricku!!!Chyběls nám!!Všem!!...je fajn,že už jdi "doma",a že pracuješ a všechno!!!Hlavně se moc nenamáhej a všechno..!!:)Zdraví je přednější...:)
K té Rádě!Vyrazil jsi mi dech!......to ybch od ní teda nčekala!Si myslím,že nikdo...!Mne by ,ale zajímalo proč?!Stalo se jí snad něco?Vím,že Ráďa je rozvážná a přemýšlí nad sebou,tak pročpak tohle??Nesvěřila se ti?Nám se neozývala...nevím.....je mi líto Vás a hlavně Toma!:(Muselo to pro Vás být těžké,pro men to teď je!Pokuď,je šťastná tak není o čem mluvit!Ale opravdu by mne zajímalo proč!.......to asi ví jenom ona sama....
Je fjan,že jste se stali velice dobrými kamarády!Vždyť Tom je fjan chlapík a ty taky *5* *5* ´...tak se zase ozvi!Budem netrpělivě čekat na tvoji zprávičku!Pusu... *14* *14* *4* -
Jo,to vím!:)... -
Re: Thank you!!! :-)
Jak jsme řekla,je to SAMOZŘEJMÉ:)pro VÁS to NEJ! *15* *4* *14* *3* -
Re: Re: dlouhá doba...
Vždyť to musí být krásný mezi takovýma holkama *3* Tomáše to dost vzalo,vůbec to nečekal...ale stali jsme se hodně dobrými kamarády *3* Jen ať si Ráďa jede,ale bylo to od ní trochu rychlí a neomalený,tu všechno nechat... -
Re: dlouhá doba...
No tak to je tedy super!! *1* Taky bych nekam hned vyrazil *15* Hlavne at je stastna, dari se ji a taky at se priste ozve!!! *14* A co sefik, co na to??? *15* Je ale super, ze ses ozval alespon ty!!! *3* KOnecne tu nejsem sam s holkama *15* -
dlouhá doba...
Ahoj Wenťačky!Pedrisko super popis,sebevědomí přijde časem,chce to pomaloučku.Já jsem ho získával tim,že jsem si vždycky nabil čumec,což mě nějakým způsobem posílilo a postrčilo dál.Jinak...stále se zotavuju,přitom pracuju,bydlim s Tomášem jako spolubydlící,tak že jsem se stěhoval...a Ráďa,se držte...je ve Španělsku,dala výpověď ze dne na den,pak se zbalila a letěla za Federikem...dělá tam na sadech a v zahradnictví,bydlí s Fedem a s jeho rodinou,jestli je opravdu šťastná nebo jestli je to to pravý,nevim...posílá zatim jen pozitivní zprávy.Na PB asi jako jedinej nekoukám,neni čas ani správný kanál.Toď zprávi ode mě... *3* -
Thank you!!! :-)
Dekuji Kristoo *1* *15* Myslim k tomu prani, *3* at nam to vyjde v Anglii *14* *15* -
No, asi podle toho *3* jak si tady povidame, tak asi tusite *1* ze Sara zije:-) *15*