Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Vysvětelení . .

Ale, ale *1* člověk tu na víkend neni a už tu létají krávy!!! *14* Co tu bude příště??? *15* Ne, ne celé to vše chápu a konečně jsem pochopil Pedrišky příběh *4* *3* Jinak by si opravdu neměl Honza nechat mluvit do života, konec konců, bez kuchaře by jsme všichni dnes pošli hlady!!! *3* *4* *15*
  • Re: Re: Re: Vysvětelení . .

Pedri,je fajn,že jsi s Marií mluvila,ikdyž jak se zdálo,to nepomohlo!....jak řekla Verča15,žije v bublině,naprosto souhlasím.....
    Kdybych byla na tvým místě,tak bych ji VAROVALA,ale nechala bych jí být,řekla bych jí,že nechceš aby byla zklamaná,a že ji rpostě varuješ předtím a když tě neposlechne nech ji bejt a ona to pozná,jak to je s Danem!!!Pak bude zklamaná a ty můžeš říct,já ti to říkala,sice je to dost sobecký a hnusný,ale je to pravda!Můj názor,bohužel musíš vědět ty,co uděláš............
    s Honzíkem ti držím palečky!Myslím,že neodejde,ale pokuď ví co už CHCE,tak půjde za svým snem!Uvidíš,ikdyž už nebude chodit k vám do školy,což by bylo smutné,tak se budete určo bavit!Pokuď budete oba dva chtít!
    Ještě k té Marče *1* ...ona je fakt blbá!Oni dvě-Marie a Zuza si to musí vyřídit sami,do ně bych se nepletla,a jestli ti něco bude říkat Marča o Zuzi,řekni ona je má kamarádka,a jestli chceš něco o ní říkat tak si to s ní vyřiď z očí do očí!..tohle nemám ráda,POMLOUVÁNÍ,bo tak! *13* ...
    Tákže-DRŽÍM PALEČKY a ÚSMĚV na TVÁŘI *15* ....+ DĚKUJI!:)Hani,Verů..
  • pedriska

Re: Re: Vysvětelení . .

Díky Verčo16 že mi držíš palce s Honzou.*3* a co se týče Marie máš úplnou pravdu , ona žije v bublině a nic nevidí a neslyší.Dokonce jde kvůli Danovi na blond.Je to cvok. A s tím přesednutím , už jsem nad tím přemýšlela později napíši detailíky. *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Vysvětelení . .

Mám další informace.Mluvila jsem dnes s Marii a všechno jí to řekla i to o Danovi a ona pak mluvila na icq s Danem a ten jí řekl pravej opak a ona stále věří že Daneček je svatoušek , je slepá a to doslova , vůbec nechápe co jí říkáme , a se Zuzkou bude mluvit v pondělí , vsadím se že se pohádaj ale možná se vyčiští vzduch , Marie jí chce říct co si o ní myslí.Já už vím co si o ní myslí , prý Zuzka ztratila její důvěru za to co jí říká a za to že jí říká co slyší o ní od Dana.Marie prostě věří Danovi a tím to hasne.Marie se ale ze Zuzkou baví prý jenom kvůli mě.Řekla mi to nedávno že jí Zuzka prý vadí a že jí není sympatická a tak se s ní baví jen protože se s ní bavím já.Ta holka mi připadá jak můj ocásek co udělám já udělá ona , vážně nechápe že jestli nechce se Zuzkou se bavit nemusí.Je fakt blbá..Jo a už jsem popřemýšlela o tom svým přesednutí.Kdyžtak později napíši víc. *3* a v pondělí se dozvím jak to dopadlo s Honzou.doufám že to dobře dopadne . . tak papa *3* A děkuji vám za všechno *3*
  • Re: Re: Re: Re: Vysvětelení . .

Jo jo Kristýnko souhlasim stebou ...taky bych si stou Marií promluvila a všechno jí řekla co si o ní Dano myslí atd aby nevypadala jak debilka a nemyslela si že jí chce když to neni pravda ...at neni tak naivní. Hnedky pedrisko jak budeš vědět něco víc tak úrčo písni sme zvědaví jak vše dopadne *3*
  • veronika16

Re: Vysvětelení . .

teda ten honza nevim ale mozna by si mel opravdu uvedomit co v zivote chce...s tou holkou asi nebude navzdy a zahodit neco co chce jen kvuli ni mi prijde dost hloupi.....k ty marii jak rekla kristaa nejlepsi bude si s ni promluvit nekde venku, ale nepocitej s tim ze ji okamzite premluvis...nekterejm lidem proste trva dyl nez prohlidnou..moji kamaradce to trvalo dva roky a to i potom co ji ten kluk zlomil srdce a choval se k ni hnusne tak ho porad milovala...takze marie mozna bude v ty svy bubline zit dal a bude ji jedno co ji rikas...proste jednim uche tam a druhym ven...ona to sama jednou pochopi...a jesi nechces aby te tim otravovala tak ji proste rekni ze jesi neprestane tak si od ni odsednes...jesi ani to nepomuze tak si asi fakt budes muset odsednout:)...jinak drzim palce s tim honzou *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Vysvětelení . .

Taky dobrej nápad s tou Marii , díky za radu.Asi to zkusím a doufám že to ten její mozek pochopí , protože ona pořá žije ve snu o svým "princi" a vůbec nevidí jakej Dano je , a co se týče Honzíka tak doufám že všechno dobře dopadne.Budu ráda když zůstane , jakmile budu v pondělí vědět víc tak se pokusím napsat , jsem domluvená s kámoškou že kdybych se dlouho neukazovala na blogu a na skypu tak je jí jasné co se stalo , bude vědět že Honza odešel . . ještě jednou díky vám všem! *14* *3*
  • Re: Re: Re: Vysvětelení . .

Děkuji Pedri!Teď už se v tom VYZNÁM! *3* ....ta holka co chodí s Honzíkem je opravdu KRÁVA *1* jak to řekla Hani,a také s Hani se vším souhlasím!!!JE jasné,že by jsi ho nepoznala,což je vůči tobě skvělé,ale on si myslím,že je taky trošku blbej(promiň,ale můj názor)bo on je asi moc zamilovanej a proto,aby si ji udržel,tak dělá všechno,jenže ta holka by si ho měla vážit za to jakej je a ne,že má maturitu bo co!!!On by měl mít vlastní hlavu,a nedělat to co enchce!!!To si myslím,že je fakt nefér,a podlé!..........
    s tou MARIÍ!Tákže....já byhc si s ní promluvila,ale ne ve škole,spíš někde,ejstli spolu chodíte ven,nebo do kavárny nebo já nevím,hlavně kde budete jen vy dvě,a vyložit karty na stůl!Pravdu,všechno,i to,že ti lezou ty kecy na nervy apod.a vyjasnit jí situaci o Danovi!Takhle pomůžeš jí,ale i sobě,a třeba se to spraví a ty můžeš sedět tam kde jsi seděla!:)
  • pedriska

Re: Re: Vysvětelení . .

Hanisko nevím proč se rozešli.Zuzka i já se to snažíme zjistit.*4* Nejbližší den kdy zjistím jak to dopadlo a proč se rozešli a jestli se k sobě vrátili je středa protože ve středu máme všechny předměty spojený.Možná mi to řekne v pondělí Zuzka , říkala že na mě po vaření počká , protože oni mají vaření a končí dřív než já , tak mi slibila že mi to řekne.Asi za Honzou zajdu a zkusím s ním promluvit.*4* a co se týče tý jeho holky , bohužel to dovolila , ale vlastně svým způsobem těm jejím rodičům tak trošku vděčím za to že jsem Honzíka poznala.*4* Doufám že všechno dobře dopadne o on neodejde , strašně by mi to bylo líto.*9*Ještě bych vás chtěla poprosit o radu jestli můžu.Situace je taková že ta holka co se mnou sedí , Marie , mi už začíná těma kecama o Danovi lézt na nervy , myslí si jak je Daneček skvělej a přitom on to že ho má ráda a o to o mě a Honzovi roztrubuje všude a říká o Marii že je trubka že nevidí že jí nechce (ona si totiž marie pořád myslí že má u něj šanci) , Marie si pořád o něm myslí že Daneček nic nerozhlašuje a že je to fajn kluk , no a jelikož už mě těma kecama štve tak si chci sednou k Zuzce ale nevím jestli to mám udělat nebo né , protože tím že sedím u katedry mám hodně výhod u učitelů , vidím známky děcek , pomáhám jim opravovat písemky a zapisovat známky a v matice když se vracím na své místo si můžu promluvit s Honzou protože nás učitel na matiku rozsadil podle známek a tak sedím vzadu a Honza v mý lavici , takže když se po matině vracím na místo můžu s ním mluvit, takže ted nevím jestli si sednou k Zuzce nebo ne . . poradte lidišky prosííím. *4*
  • Re: Vysvětelení . .

Mno já už to tedka všechno chápu *3* A už víš proč se spolu jako rozešli???Já bejt tebou tak si sním teda promluvim a zkusim mu nějak pomoct i když to třeba odmítne tak za pokus nic nedáš.Musíš oba dva přesvědčit aby zůstali když ti na nich tolik záleží.Proč by se jako měla celá třída rozpadnout kvůli jednomu člověku?!A navíc Honza by si neměl nechávat kecat do svýho života od rodičů jeho holky to mi přijde trochu blbý jako aby mu řikali že musí mít maturitu aby se sní mohl bavit a stýkat se sní... a jestli to ta jeho holka dovolila tohle tak to je taky pěkná kráva (omlouvám se za to slovo ale jiný mě nenapadlo).Honza má snad svojí hlavu ne a taky svuj život a v dnešní době bejt dobrej kuchař je fakt umění jako. Takovej kuchař bere možná víc peněz než nákej manažer nějaký firmy!!!!Mno pedrisko držim palečky aby se to vše vyřešilo a bylo vše oki!!! *3*
  • pedriska

Vysvětelení . .

Takže Kristýý a ostatní co jste se v předchozích příspěvcích zamotali.Tady je vysvětlení . .Honza je kluk který se mi líbí , Zuzka je kámoška která se baví se mnou i s Honzou , bavila se s Honzíkem už před tím než jsem se s ním bavila já a ona nás tak trochu dala dohromady a je s Honzíkem ve skupině v rozdělených předmětech , Marie je holka co se mnou sedí , je strašně histerická a vilítne kvůli maličkosti , líbí se jí kluk jménem Dano a pořád o něm básní , všichni zminovaní chodí se mnou do třídy.Doufám že jste se v tom už trochu vyznali. *3* A ted vysvětelůení proč by Honza odcházel . . Hozna je na té škole jenom kvůli nátlaku rodičů té holky , rodiče té holky mu řekli že se z jejich dcerou nebude bavit pokud nebude mít maturitu , takže Honza se učil za kuchaře ale protože rodiče té holky po něm chtěli maturitu tak je na té škole , no a Zuzka měla odejít protože škola je moc drahá a tak se to její mamce nelíbí , Honza byl jediný kdo Zuzku přesvědčil aby zůstala a tak Zuzka dělá všechno možný aby zůstala na škole , a dneska mi říkala že jestli Honza odejde , odejde ona taky .Mluvila ráno s Honzou a ten jí říkal že jestli se s tou svou holkou neudobří nemá cenu aby tam zůstával.Hozna je něco jako pojítko mezi tou naší třidou , díky němu se každý s každým alespon trošku baví , Zuza má pocit že když Honzík odejde všechno se to rozpadne a třída se rozdělí na skupiny.Takže doufám že jsem to vysvětlila tak že to zvládnete pochopit , kdyby ne dejte vědět . *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

Pedri,nejdřív mi musíš vysvětlit,kdo je ta "Zuzka"ta chodí s tím Honzou,nebo co??
    Zajímalo by men,proč se s ním rozešla,a proč se na tě tak Honza jukal!Rozhodně by jsi s ním měla promluvit!Můj názor.......možná mu pomůžeš,možná ne,ale rozhodně se počítá snaha,pokuď ten rozchod nebyl kvůli tobě,což si myslím,že je to absolutně nemožné!!!!Bo si nic neudělala a všechno!!!
    Taky by men zajímalo kdo je ta "Marie"jak sjem jednou řekla,jsem v tom celá zamotaná *1* ....
    A proč jako má Honza odejít ze školy a to i ta Zuzka??.............pověz *15*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

Děkuju vám všem za rady a za všechno co jste napsali . . *14* Dneska se mi to celý zhroutilo jak domeček z karet.Kámoška mi řekla že se Honza rozešel se svou holkou , prý se pohádali ale nevěděla kvůli čemu , málem to se mnou seklo , vážně , málem jsem se zhroutila v hodině čejáku. *9* Honzík byl dnes celý smutný a prý v anglině brečel,*9* Je mi to líto ale nevím jak mu pomoct.Zuzka mě přesvědčila at za ním radši nechodím že mu stejně nepomůžu , . . chtěla si s ním promluvit po dějepise jenže jí zastavila úča dějáku ,*9* . . Zuzka mu chtěla říct že jsme tu pro něj. *3* Když jsem tu smutnou zprávu slyšela chtělo se mi brečet , *9* . . Zuza říkala že Honza s tou svou holkou bude mluvit a tak doufáme že se to vyřeší.Když byl Honza v čajáku u tabule koukal se na mě a vypadalo to jako by mě chtěl očima zabít . . chyběl mi ten jeho úsměv . . *9* vůbec jsem nevěděla proč se na mě tak dívá . . bylo mi hrozně *9* Blbý je že to co mi Zuza řekla slyšela Marie a málem to rozhlásila dál , hlavně jak jí zuza říkala "MLČ" . . tak tak že jsem jí zastavila aby to neřekla . . . je mi dneska strašně . . .*9* ted jsem se ještě pohádala s Marii kvůli tomu jejímu " princi ". . .ona vůbec nevidí že je mi blbě . . je úplně pitomá . . básní o Danovi a je jí jedno že kámoška má problém . .*9* blbý na tom je že Honza asi z tý školy odejde když se neudobři s tou holkou a jestli odejde on tak na konci prváku jde Zuzka takže ztratím dva skvělý kámoše . . *9* sorry lidičky že vás zase zatěžuju moc se omlouvám . . *9*
  • pedriska

Re: Re: Všechno nejlepší

Taky přeji všechno nej =) *14*
  • Re: Všechno nejlepší

ÁNO,áno..máš pravud..men to vůbec nedošlo:D:D...Přeju,přeju *14*
  • Re: Re: Re: Re: cože??????

Děkuji Hani!!Už je to o hooodně lepší!Nebolí,nejde to ani moc vidět,takže v pondělí jdu do školy!Jsem ŠŤASTNÁ *1* ...mno,hlavně ať se mu to lepší!!!!:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

Pedrisko já sem se v tom teda taky trošku zamotala ale jinak v poho. Pedrisko je fakt superky že si mu to takhle řekla a že se to nedozvěděl od jiných lidí to by bylo blbý *3* jen je škoda že má holku ale kdo ví jak se to časem vyvrbí když budete spolu často v kontaktu tak se možná do tebe zamiluje *3* Jinak já osobně si teda myslim že přátelství mezi holkou a klukem neexistuje ale to je muj názor *4* Jinak Verčo já si tě taky pamatuju jako Vee...tak dobrou noc koťátka moje *3*
  • Re: Re: Re: cože??????

Tak to je fakt hustý...mno hlavně že je tedka spokojená..moc jí to přeju doufám že našla co hledala! Ale stejně nechat tu všechno takhle a jen tak se sbalit a odjet...no hustý.Jinak Páťo úrčo to zvládneš a učitel budeš budeme ti držet palečky at ti to dobře dopadne.Kristý a ty se musíš co nejdřív uzdravit...oko bude dobrý neboj se...muj miláček má tedka tak něco s okem ale už se mu to lepší.Zatim pááá *3*
  • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008

no kamradstvi mezi holkou a klukem muze existovat...ale vetsinou se to bohuzel nepovede...pokud je jeden z nic zamilovanej tak casem to dopadne tak ze budto spolu chodi nebo konec pratelstvi...coz je mooc spatny...parkrat uz se mi to stalo....ale doufam ze ty to vyrezis rozumne... *3*
  • ken

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší Sáro *1* hodně štěstí, zdraví a hlavně lásky!!!!! *15* *14* Dnes je Sáry!!!! *1* Jste zapoměli?? :-) *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit