-
Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008
Řeknu ti,Pedri,že sjem se v tom taky zamotala:D:D....ale co...
Myslím,že jsi udělala správnou věc!!Řekla jsi mu to,než aby se to dozvěděl od jiných fakt fajn!!Myslím,že Honzík to také ocenil!A hlavně i to,že toleruješ a nechceš po něm aby se rozešel s jeho holkou apod.! Kamarádství mezi holkou a klukem určitě JDE!A vy dva určitě budete moc dobří kamarádi!Trošku s ním,ale víc komunikuj!Vím,stydíš se,ale zkus to...:)dokázala jsi mu,že nemáš žádnej problém ,že chodí s holkou a tímhle dokážeš,že můžete být kamarádi na 100%...:)A víš co se říká začíná to PŘÁTELSTVÍM a končí LÁSKOU!:)nikdy nevíš co se může stát......s tou Marií,nevím dko to je bo co,jak sjem řekla,zamotala sjem se v tom,ale je to taková "pipka"že se po někom musí opičit,bo tak mi to přijde..:(.....mno neřeš jí!Buď ŠŤASTNÁ!!:)PŘEKONALA jsi sama sebe!:)Užívej si to...
Verčo,já si tě pamatuji!Vee,jak jsi řekla....pamatuji,pamatuji..:)klid ně se přidej!Budeme rádi *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008
Ja taky vzdy pisu slohovky, *3* pak to po sobě přečtu a říkám si, bože co to je??? *7* Kdyz se v tom nevyznaj ostatni *1* tak je to dobry *15*, ale když se v tom nevyznam ja sam, tak mam chut s tim vzdy prastit!!! .-) *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008
Jasně Verčo16 přidej se k nám a jen tak mimochodem taky jsem si myslela že tu odvahu nenajdu!ale našla jsem a dokázala jsem Marii že nejsem takový srab jak si myslela *1*, v tu chvili když jsem mu to říkala jsem ani nic necítila a pomalu jsem si ani nepamatovala co jsem řekla *1* *14* a jinak jsem ráda Kene že ses v tom vyznal *14* . .víš když začnu psát nevím kdy přestat . . . *1*fakt sorry jsem ráda že jsi nakonec pochopil kdo je kdo . . *1*někdy bohužel píšu slohovky tak mě omluvte . . . .*1*a díky za to že mi držíš palečky jsem moc ráda že jsem vám to mohla říct , doufám že to mezi námi vydrží, mám ho moc ráda a chtěla bych být jeho dobrá kámoška a dokázat že kamarádství mezi holkou a klukem může existovat *3* -
Re: Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008
dik....chodila jsem sem tak pred milionem let....a ted se tu uplne ztracim...spis nez diskuze to vypada jako poradna...ale super poradna....ctu to uz nakou dobu ale teprv ted sem se vlozila do diskuze....byla jsem tu uz pred prazkama...to bylo pod prezdivkou Vee ale to si asi nepamatujete...kazdopadne moc rada se k vam pripojim pac vypadate jako super lidi! *3* -
Re: Re: Re: Re: Super!!!
Nevim *7* PB je pořád stále tak tajemný *15* ale byl přece u něho dost blízko *4* data už měl stažený, tak proč by s ní spal??? *7* Práci měl hotovou a jen odešel *3* No, uvidíme, zkusim najít nějaké informejšn!!! *14* *15* -
Re: Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008
Wau *1* Fakt super, ale opravdu se nekdy ztracim *15* Musel jsem to cist dvakrat, nez jsem pochopil, kdo je Marie kdo je Dorka a kdo jsi ty *14* *4* Jinak ale super *3* Držim palečky, ať to mezi váma dlouho vydrží *4* *14* Jinak Verčo12, klidně se přidej *1* budem jen rádi že? *15* *14* -
Re: Re: Včerejšek . . 8.10.2008
jesi se teda muzu vlozit do diskuze....tak ti reknu ze si hoodne odvazna...docela ti to zavidim...ja sem k takovy veci nikdy tu odvahu nenasla:) -
Re: Včerejšek . . 8.10.2008
je skvělej a mě se líbí čím dál víc . .*14* včera jsme si povídali s holkama a Zuzka říkala že se jí třepalo srdce za mě že nečekala že to takhle řeknu . . čekala že to řeknu ale né takhle a Marie mě měla za úplnýho sraba myslela si že to neřeknu . . *1* řeknu vám lidičky tohle je první kluk kterýmu jsem to řekla a kupodivu jsem byla v klidu a jsem ráda že to ví . . . akorát dneska jsem si to trochu podělala . . mluvila jsem z jednou holkou ze třídy a nechtěně ze mě vypadlo že se mi Honza líbí a doufám že to ta holka nerozhlásí . . a doufám že mě Honza nezabije . . je to fajn kluk a já ho mám moc ráda . . co myslí te vy??Akorát jedna věc mě naštvala , včera když jsem byla tak štastná tak mi Marie na icq napsala že se jí líbí Honza . . myslela jsem že jí zabiju . . .nakonec jsme si to vyjasnili a on zse napsala že se jí líbí Dano . . už fakt nevím co s tou holkou dělat ona prostě žárlí že Dano osahává ostatní holky ale že s ní se nebaví a dneska mi řekla že já se z Honzou můžu bavit protože on má holku kdežto kdyby se bavila s Danem podle ní by to vypadalo že ho balí . . . vážně nevím co s ní . . a jinak díky že jste přežili tuhle mojí slohovku *14* *14* Mám Honzíka moooc ráda , on má tak krásný očíčka . . *14* *14* -
Včerejšek . . 8.10.2008
Takže když chcete detailíky tak vám teda vyhovím.Sice z toho zase bude slohovka ale to neva . . (teda snad vám to neva *1* )Takže už dlouho se mi ve třídě libí jeden kluk . . jmenuje se Honza . . a kámošce se líbí taky jeden kluk a jeho jméno je Dano.Kámoška je strašný panikář a stydlivka a nechtěla to Danovi říct ale její nej kámoška Dorka mu to řekla a pak se to rozneslo po třídě , kámoška z toho byla na dně a chtěla tu holku co to řekla ve třídě zabít . . jenže já tu holku Zuzku potřebovala , protže ona jediná z mých kámošů mluví s Honzou . . no a včera Marie (ta holka co miluje Dana) omylem prokecla dvoum drbnám ve třídě že se mi líbí Honza a pak to chtěla zamaskovat a já jí říkám že to nezamaskuje a přiznala jsem to těm holkám jenže mi došlo že ty to určitě vykecaj Honzovi.No a tak jsem řekla Marii že nechci dopadnou jako ona a ona že to Honzovi nemůžu říct že pak by kolovali pomluvy všude . . pak ale nakonec po hodině Honza něco projednával s dětskama ve třídě a já chtěla jít jenže mě zastavovala Zuzka že mu to mám říct a tak nakonec Marie zastavila Honzu a chtěla to zakecat ale bylo pozdě a tak jsem řekla Honzovi že se mi líbí , on to vzal v klidu , přesně tak jak si myslela Zuzka . . řekl mi že už se k němu něco doneslo a tak jsem mu vysvětlila že nechci aby se to dozvěděl od jiných . . . a on mi pak řekl že v pohodě ale taky mi řekl "už asi víš . ." a já na něj "jo vím že máš holku a nechci aby ses rozcházel jen chci abychom byli dobrými kamoši" a on řekl že v pohodě *14* *14* je strašně milej a dneska jsme si povídali a byl super a pokaždé když někam šel kouknul na mě a usmál se . . *14* -
Re: Re: Re: Super!!!
to je fakt Roland to podělal a podle mě ten záběr se Sucrem vystřihli schválně . . třeba někdy bude flashback . . *3* ale podle mě se s ní vyspal už jak dával Rolandovi to zařízení říkal mu Co se stalo v Las Vegas zůstane v Las Vegas. . . podle toho jak to řekl si myslím že se s ní vyspal . . těžko říct . . *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: cože??????
Danke:D....já to chci taky vědět!!!a DETAILÝKY:)jsme zvědaví!! *15* *15* *15* *15* *8* *15* *8* *15* -
Re: Re: Re: cože??????
Tak to je super *3* ze alespon tohle vis *4* Uz se nemusim bat, ze se treba Ráďa trápí *4* Je super, ze nasla v tak krasne zemi praci, moc ji preju stesti a hlavne at se ji tam libi *1* *14* *15* -
Jasne, ze to chcem vedet *3* Jen povidej, mi se tesime *15* *14* -
Re: Re: Super!!!
Nevispal!!!! *7* Urcite ne! *4* To by tam udelali nejaky zaber, treba ze jde do mistnosti a nebo si myslis, ze to usekli schvalne?*3* Nevim, myslim si, ze nic nestalo *7* *3* Ale Rolando, ja mu rikam japončík *4* to pekne podelal, ale co by tam jinak v dalsich dilech bylo? *4* Museli to nejak prodlouzit, vzdyt jsme u sedmeho dilu a jejich dvacet dva *15* *14* -
Re: Super!!!
Kene Sucre nevyvázl . .on se s tou ženskou vyspal a to mě štve . . chudák Maricruz jestli se to doví , je mi ho i jí líto! *9* ale jinak to byl super díl! *1* Až na to co provedl Roland! *8* -
Píšu ze školy takže to bude rychlovka lidičky ! *3* Kristýnko hlavně se nám uzdrav . . přeji mooc mooc štěstíčka ! *4* A jinak pokud se večer dostanu na net tak bych vám napsala proč jsem tak happy ! *14* *14* . . . . Teda pokud to chcete vědět . . . . ! *1* -
Re: Re: cože??????
Tak to ji musíme chápat,ale jen přeci..prostě nedám si pokoj... *15* *9* ..nevím........tak ať se má dobře!přeju jí to!ale na drhou stranu.....mno nicx)..
Tu házenou zvládneš určitě!Budeš učitel!:)...Jinak děkuji,snažím se,ikdyž si ymslím,že je to pořád horší...:(Tak se mějky a zase napiš,jak to dopadlo!a DETAILY! *1* -
To je dobrý.Ale je to strašný.... *1* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: cože??????
Tak to je mi tě upřímně líto *9* Já, když měl zrno, to bylo panecku *9* *1* -
Re: cože??????
No,lidi je to fičák... *3* Myslim,že to vzalo všechny...Prostě řekla,že toho je na ní moc a že musí vypadnout,bylo na ní vidět,že je z práce psychycky utahaná,že to nějak nezvládala,ještě se mnou a Tomášovu domácnost k tomu,i když Tomáš náročnej nebyl.Byl sakra překvapenej.Ráďa byla s Federikem neustále v kontaktu a i když před tim tvrdila,že je to jen kamarád atd.něco jí k němu přitahovalo.Tomáš byl špatnej,ale na druhou stranu to už asi pochopil nebo to prostě vzal...Ráďa psala,že se jí tam líbí,pracuje od 7-14hod.což je super,Federiko má velmi dobře placenou práci,tak že by vlastně ani pracovat nemusela,ale chtěla.S jeho rodiči se docela domluví,učí se španělsky,má i doučování v tamní školičce,kam chodí opravdu malí děti,ale učitelka jí nabídla pomoc.Já jen doufám,že našla co hledala... *3* a že to všechno neni jen takový pozlátko *9* Kristý,ty marode! *3* Koukej se vyléčit!Jinak začátkem listopadu jdu ke zkouškám z házený a když to dopadne budu to moct vyučovat,úplně legálně.