-
Re: Re: Re: Re: Re: Změna . . . nejspíš k lepšímu
Jj Patričku , trošku hodně jsem se rozepsala *1* Hani ty si to mooc užíj na mejdánku a rozjeď to ve velkéém!!! *1* *3* No a jak bude foteška určitě dám hned vědět!!!!Jinak byla dneska s Honzou a Zuzi *1* *1* sranda smáli jsme se celou přestávku a i v hodině . . *1* *1* bylo to super ale nechci nic zakřiknout . . ! Tak se mějte papa všem!!!! *3* *14* -
Re: Re: out...
Tak to má teda Kristáá pravdu , hlavně s tím že si holky nevšimnou MILÉHO,CRAZY,HEZKÉHO,TOLERANTÍHO ,UPŘÍMNÉHO...CHLAPA . . . *1* ale neboj se tebe si ta tvoje vyvolená určitě najde.*3*Jinak je fajn že se Ráďa ozvala a že se má dobře , přeju jí hodně štěstíí a tobě samozřejmě taky *3* -
Re: out...
Proč bez elán??To se tak zamiloval?:D:Dne,ale jako čím to je..je mi smutno,že není s tou holkou nebo co?Ňák jsem to nepobrala.
Hlavně,že je šťastná!:)to je hlavní,ikdyž je mi to líto,jak to švehcno udělala,mno co.
Malovat?Mno málo hej *1* a jekej bude tvůj pokoJ?jakou barvičku? *4* ...spolubydlící je fajn,a ještě víc,že je to Tom!:)s tím uvažováním máš pravud,další spolubydlící by byl vhod,taková panská jízda každý den *1* .......
Hledáš??Ty nehledej,ona si tě najde sama,a když ne,tak ženský jsou fakt blbé,že si nevšimnou MILÉHO,CRAZY,HEZKÉHO,TOLERANTÍHO,UPŘÍMNÉHO...CHLAPA!:) *14* .......páčko!:) -
Re: Re: Re: Re: Změna . . . nejspíš k lepšímu
No vidíš!Už se těším moc na tu fotečku!:)Určo se juknu.....
Jinak já nic novýho,akorát zejtra půjdu do kina na Mamma Mia!a dneska byly u nás volby:D:DČSSD,nemůžu volit,ale byla tam náká akce,kde byl Tomáš Savka a Petr Poláček,řeknu Tom zpíval moc hezky a + je úplně hezkej*14* ..takže vše ok:D...
Je mi líto,že Honzu a Zuzi přepadli,ale ještě že se jim nic nestalo!To datum je fakt dobrý.D:Dz toho mám dost *1* ještě lepší kdyby byl 3.6.:D:Djako Went,mno málo hej:D:DTak si všichni užívejte,jo Hani,na mejdánku to pěkně ROZJEĎ!! *15* -
out...
Tomáš je nějaký bez elánu,co jsme v neděli přijeli z tý chaty,ta holka ho asi docela vzala...?Byla hezká a i když opilá tak i chytrá...(v posteli to už nevim *4* ,ale Tomáš taky ne *4* )Ráďa psala,je spokojená,byly na výletě za Fedovou ségrou někde v Galicii nebo tak nějak,prodloužený víkend.Asi jí to fakt prospělo.My s Tomášem budem následující víkend malovat,trochu to rozjedem aby ten byt nebyl takový nudný.Můj pokoj bude úplně crazy *3* .Jinak je to fajn bydlet se spolubydlícím a o nájem se aspoň podělíme.Tomáš uvažoval že bychom ještě někoho přibrali,nejsem proti,tak uvidíme,pokoj ještě pro jednoho by tam byl.Na víc mi Tomáš před tím přišel někdy takový vážný,seriózní a teď to rozjel,uvolnil se.Tak se mějte a zase napíšu.Jinak holku stále hledám a možná mi svitne naděje,ale nehrotim to,jsem v poho *3* . -
Re: Re: Re: Změna . . . nejspíš k lepšímu
Pedrisko,já na to nemám slov,čtu to jako příběh,nějakej román,super *3* a je to napínaví,si se nám rozepsala,to je dobře *3* . -
Re: Re: Změna . . . nejspíš k lepšímu
tak to je fakt síla 4.6?? to myslíš vážně???? *1* no já se ptala zuzky kdo bude dalšííí . . . *1* děkuji vám všem . . . za všechno . . *14* jo a v pátek pokud to výjde budu mít super účes a budu namalovaná na tu bažantku . . zuzka si to chce už zítra připravit tak uvidíme co z toho bude *14* *3* -
Re: Změna . . . nejspíš k lepšímu
ahojky mno tak vidíš to sem moc ráda že to zatim dopadlo takhle a že si zase štastná. *3* S těma narozkama je to fakt hustý jako...to bych se asi taky pobavila a ještě vám sem jeden datum přidám muj miláček má narozky 4.6. dobrý ne?' *3* U mě jinak novýho nic ...dneska jdu na mejdánek...máme seznamovací akcičku z vejškou tak sem na to zvědavá *4* a Pedrisko s timhle nás určitě neštveš ...každýmu rádi poradíme...odtoho tu sme *3* -
Re: Re: Re: Re: Víkend?
My jsme říkali,že to bude v poho!!Se Zuzkou souhlasím s tím,že by jsi neměla mluvit o tom jeho rozchodu,ale spíš,třeba jak s emá bo tak....:)aby přišel na jinou myšlenku!:) -
Změna . . . nejspíš k lepšímu
Ahojky všichni.Píši na rychlo ze školy.Tak co jak se všichni máte????*4* A co je novýho????*4* U m je pár novinek.*4* Honza zatím vypadá v poho a od příštího týdne sedím se Zuzkou a zítra nebo v pátek na bažantce budu mít fotku s Honzíkem *14* , tak bych si jí kdyžtak (pokud všechno výjde) hodila na chvili jako ikonku abyste viděli jak vypadá Honzík a jak vypadám já.Ale je to ne vás *1* A jinak je všechno při starým akorát Zuzka mluvila s MArii a já se z Marii málem pohádala kvůli tomu že si chci přesednout.Dále jsem taky zjistila co je Honzík za znamení a kdy se narodil a to mě na tom pobavilo nejvíc , protože Honzík je 3.6 a já si hned vzpoměla že 1.6. má narozky Sarah a 2.6 Wenty *1* ssmála jsem se fakt dost a dneska jsme s ním zase mluvila . . . zatím vypadá všechno v poho , ale nechci to zakřiknout . . .jo a včera mi na icq psala Zuzka že jí a Honzu před školou přepadli nějací týpci . . naštěstí jsou oba v poho. *3* Doufám že vás tímhle vším neštvu . . jestli jo tak to řekněte . . . .díky vám všem za všechno *3* *14* -
Re: Re: Re: Víkend?
No trééda vidím že tady všocinbi měli super víkend a to mě těší!!!Hanisko neboj určitě zase budeš ze svým miláčkem a všecičko bude dobrý a všechno se vyřeší.Tobě Kene přeji at ti to s Verčou výjde!Páto ty na sebe dávej velikej pozor!!!Všem přeji hodně štěstí a díky za rady.Dneska byl zase jeden z těch dobrej dnů byli jsme vařit a ráno jsem viděla Honzíka a vypadal v poho dokonce mě pozdravil a usmál se na mě . . vypadá že už je to lepší a nejspíš na škole zůstane , no a ráno jsem mluvila se Zuzkou a ta mi říkala že bude lepší když se Honzy nebudu ptát na to proč se pohádali . . .prý mu to nemám připomínat . . no a když přišla Marie bylo tam ticho jak v hrobě a když jsme pak odcházeli Marie se mě zeptala jestli se s ní ještě bavím a já že jo že proč bych neměla . . úplně na Zuzku žárlila že jsem se Zuzkou před školou mluvila víc než s ní . . jinak je všechno zatím v poho a zítra mě čekají všechny předměty spojený s mojí třídou , takže budu celý den s Honzou . . . . takže všem přeji hodně štěstííí . *14* *3* -
Re: Re: Víkend?
Týjováá!!Se nestaším rozkukávat,jak se to tu nahrklo:D,ale to je dobře!:)aspoň je co číst!
Vidím,že jste si parádně užívali víkned!To je fajn,Pedri,určitě si s ním promluv!A tamty dvě nech ať si to vyřeší sami!:)...
Haničko,my ti věříme a každej ví,že to zvládneš!Máš vždycky řešení + jsi pohotová!S miláčkem budeš,a snaž se z něho nasát nejvíc ENERGIE *1* :)hlavně Pohybovou.D:Di Polohovou(teď to porbíráme ve fyzice:D)škola je někdy fakt otrava,ale musíme to přežít,pokuď něco chceme..:)
Kene,ty jsi si to taky užil!.)Ať to s Verů dopadne dobře!:)
Páťo,je dobře,že sji se hlídal a dával na sebe pozor!Souhlasím s Hani,že Tomáš aspoň přišel na jiné myšlenky,ikdžy dost vostrý.D:Da jak ti dopadly ty zkoušky?
Vee,ty sji řádila!!:D:Djedeš dobře,ti povím.D:Daspoň,že sji si užila!
Tak lidi,jdu na kutě!Mějte se krásně! *15* -
Re: Víkend?
no tak koukam ze vsichni si to pekne uzili...nektery teda i vic *3* ....ja sem s kamoskou slavila jeji 18 takze to byla trosku vetsi kalba...tak do peti do rana...druhej den sice uplne mrtva ale jinak to nemelo chybu....dlouho uz sem taky nikde nebyla tak sem si to uzila se vsi paradou...az na tu cestu domu kdy sem malem usnula v metru...ale mela sem kliku a zbudila se vcas...no vcelku pohoda...takze zatim lidicky! *1* -
ahojky lidičky moje tak já sem měla víkend opět pracovní takže hrůza *9* Ted sem zase ve škole ...dneska sem tam vůbec nic nepochopila a mam z toho trošku deprese že nic nezvládám chjo...ještě mi do toho chybí miláček takže se to na mě valí ze všech stran *9* *9* Páťo to ste měli fakt superky víkendík a je fajn že si vytáhnul i Tomáše a že si to užil...aspon přišel na jiný myšlenky *3* Jinak pedrisko já si myslim že by sis s honzou promluvit měla o tom co se děje a jestli tam na tý škole hodlá zůstat!Krásný večer přeju zlatíčka moje *3* -
Nepsal no *1* Je to vsechno ok! *4* Zitra ji nekam pozvat, ale jeste nevim kam *3* Uz dlouho jsme nikde nebyli *15*, tak uvidíme, jak to dopadne!!! Moc uz se tesim *4* *3* -
No tééda Patričku tak to si měl super víkend *1* Jak vidím užili jste si to *1* Hlavně at se máš dobře a neboj určitě nějakou holčinu brzy najdeš *3* -
Čau lidi *3* No,já měl víkend taky super jel jsem s kámošem na chalupu,vzali jsme i Tomáše a další dva kluky,tak že vodvaz pánská jízda,večer jsme šli do hospody a přišli tam dvě moc pěkný holky... *3* po chvíli si k nám přisedli a zavolali ještě jednu kámošku *3* Tak že nás bylo pět a holek tři,bezva sranda,holky se trochu opili,tak jsme je šli doprovodit,ale jen kousek.Jedna jela po Tomášovi a ta druhá po dalším kámošovi Radimovi,tak si je holky odvedli,mazec na druhou.Ráno se nám kluci vrátili v 10hod.ráno.Oba si pěkně užili *3* Tomáš z toho byl pěkně hotovej,protože byl opilej a moc si z toho nepamatoval,my byli teda všichni trochu pod parou,kromě mě,já se musel hlídat kvůli ledvině.Tak že jsem ostatní kluky pak v chatě uložil *15* No,síla...Jinak to jde,práce,zdraví atd.pohoda,ale už mi začíná chybět holka.Kene co Veronika dlouho si o ní nepsal? -
ahojky všichni.Jak vidím tak Kristáá i Ken se měli fajně a to jsem ráda. *1* *3* *3* No a já . . psala jsem do diskuze a jinak jsem si upravovla nějaký věci na pc a řešila problém.Děkuji všem za to že mi držíte palečky a za to jak moc mi radíte. *3* *14*Mám vás tu všechny mocinky ráda a jsem mooc ráda že jsem vás našla *14* *14* No a k té Marii , můžete do ní mluvit jak do stěny a stejně si pořád stojí za svým.Už jí nechám na pokoji. . . a jinak chce Marie mluvit se Zuzkou ale Zuza asi nechce mluvit s Marii . . no uvidíme co se z toho vyvrbí .. . *3* Každopádně jsem na chvilku dneska mluvila se Zuzkou a ta říkala že Honza se k tý holce nevrátil ale prý (alespon podle toho co Zuza zaslechla) by měl Honzík zůstat.Ještě to není jisté.Navíc dneska Honzík prý nebyl ve škole . . večer na icq se pokusím zjistit víc (teda jestli se Zuza přihlásí) . .ani nevím co mám dělat . . mám si z Honzou promluvit a nebo ne??? *7* Vážně nevím , kvůli čemu se s tou holkou pohádal a jen doufám že to nebylo kvůli mě . . . *9* jak říkám pokusím se zjistit víc. *3* Ještě jjednou vám všem patří VELKÝ DÍK za všechno co jste tady pro mě udělali.MÁM VÁS MOOOC RÁDA!!! *14* *3* -
Re: Víkend?
Tak to jsi měla super!!! .-) Já byl v sobotu na slovensku *15* U našich známích, moc moc bezva *3* no a v neděli jsem stíhal hlavní dostih-Velká Pardubická a naštěští to vyhrál můj milášek *14* *15*A co vy, povídejte *3* *1* *14* *15* -
Víkend?
Ahojík!!Tak co víkned,lidi??Co?Pedri,Hani,Vee,Ken e a Patricku??
Já si ho celkem užila,jelikož už oko bylo dobré,spíš vyléčené *1* tak jsme jeli do Německa,Chemnitzu,Marienbergu-naku povala,a seděla a koukala *1* ..... neděli jsme byli nakoupit,a pak doma...:)a dneska po té škole nák usínám *1* ....:D:Dco už...
tak PIŠTE! *4*